TRAVIATA DU KARTUS, ARBA ŠEŠIOS VALANDOS OPERINIŲ BALSŲ PER NAUJAMETĮ

(Last Updated On: 2019-12-27)

Vakar rašydami apžvalgą apie vienaip ar kitaip Naujųjų Metų sutikimui dedikuotą programą pražiopsojome, kad gruodžio 31 dieną užderėjo net dvi Traviatos.

Traviata

Traviata © BTV

Tiksliau, BTV programoje pastebėjome, o LTV2-juose praleidome. Beje, visai dėsningai, nes, išjungus analoginį LTV2 signalą, šios televizijos nematome. Kabelinės televizijos dėl LTV2 tikrai nesivesime, o skaitmeninės televizijos tiuneris nepasiekė 99 litų kainos, už kiek sutiktume jį pirkti. Ne kartą savo rašiniuose lietėme šią temą.

O kadangi nematome, tai ir programos nesekame.

Pasitaisome. LTV2, kaip ir BTV, tą patį vakarą rodys Traviatą. Tik LTV2 parodys ją 18:30 ir tai bus LNOBT spektaklis, o BTV savąją, Kauno muzikinio teatro versiją šlieja visai prie pat Naujųjų Metų sutikimo, baigdama ją su laikrodžio dūžiais.

įdomi situacija. Jei LTV2 būtų transliuojama taip plačiai, kaip anksčiau, būtų galima įžvelgti šiokią tokią Lietuvos televizijos programos planuotojų klastą – pasižiūrėkite Traviatą per LTV2, o kadangi LNOBT spektakliai kiek prašmatnesni, po to į BTV galite jau ir nekeliauti, nes kiek vėliau Triumfo arka per LTV… Na, bet tai tik sąmokslo teorijos, neturinčios jokio realaus pagrindo.

Turime sutapimą, kuris, ko gero, malonus operos mėgėjams. Nuo kurių Traviata niekur nepabėgs – jie ras ją ir į pavakarę, ir vakare. O nepataisomi melomanai galės tą vakarą per tris kanalus klausytis operinių balsų net šešias valandas – nuo 18:30 iki 00:30 su 25 min. pertrauka nuo 20:35 iki 21 val.

Dar sako, kad Lietuvos televizijose vienas popsas. Prašom. Praktiškai grupinis Mezzo.
Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , ,

2 komentarai:

  1. ne i tema | 30 gruodžio, 2009 at 13:32

    Išjungtas ne antžeminis LTV2 signalas, o analoginis.

    Please wait...
  2. Alius | 30 gruodžio, 2009 at 14:11

    Ačiū,pataisysime.

    Please wait...

Palikite komentarą