LNK, DAINIUS KAZLAUSKAS IR EROTINĖS NUOTRAUKOS

(Last Updated On: 2019-12-22)

Tfu, vos neišsidūrėme. Perskaitėme pavadinimą Naujas LNK serialas „Širdžių ėdikės“ – su Dainiumi Kazlausku ir jau pradėjome rankas trinti turėsią progą parašyti apie naują lietuvišką serialą, kuris darys pažangią alternatyvą R. Skaisgirio produkcijai.

Nė velnio, nes netrukus per LNK – naujas Rusijos serialas „Širdžių ėdikės“, kuriame vieną pagrindinių vaidmenų kūrė žinomas Lietuvos aktorius. „Širdžių ėdikes“ Rusijos spauda pakrikštijo „Metų avantiūra“ ir „Metų komedija“. Tai – lyrinė avantiūrinė komedija su dramatišku prieskoniu.

Ką gi… Bent jau lyriškai avantiūristiškas D. Kazlauskas – vis šiokia tokia lituanistika.

LNK leidžia į eterį ir kitus serialus. Kai kuriuos labai įdomiai apipavidalina. uagadugu nėra labai daug nuotraukų talpinantis blogas, nors ir turime kelias fotorubrikas. Šį kartą užganėdinsime gėjų ir blogų (ne tinklaraštinių, o tikrai blogų) mergaičių akis nuotrauka, kuria LNK palydi informaciją apie kito savo nelietuviško serialo Likimo kerai premjerą:

Likimo kerai

Nuotrauka, kuria LNK pristato serialą “Likimo kerai”

Ko tik kanalas nepadarytų dėl tų jaunesnių žiūrovų… Nesijaudinkit, homoseksualūs senukai ir patrakusios senutės irgi žiūrės ankstyvomis vaikiškomis popietėmis.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Personalijos, Rinka
Tags: , , , ,

2 komentarai:

  1. Gabija | 11 gruodžio, 2009 at 14:15

    “netgi labai heteroseksualūs” – kas tatai per sąvoka? 🙂 Kas yra heteroseksualus, žinau, bet ą turėtų reikšti “labai”?

    Please wait...
  2. Alius | 11 gruodžio, 2009 at 14:18

    Čia gal dėl atsiribojimo nuo homoseksualumo taip pasirašė. Jokių paslėptų prasmių.

    Please wait...

Palikite komentarą