LNK: KURIENĖ VIETOJ SKONSMANAITĖS

(Last Updated On: 2019-11-03)
Ugnė Skonsmanaitė

Ugnė Skonsmanaitė © Panelė

Vakar inovacija nustebino uagadugu dėl inovatyvumo stokos kritikuojama LNK. Inovacija slypėjo Ramunės Kurienės asmenyje, pasirodžiusiame Kakadu šalia Tomo Ališausko. R. Kurienė buvo įvardinta viešnia.

Nežinome, ar tai bus pastovu. Kartais viešnios į namus įsikrausto ilgam. Neišprašysi.

Priminsime, kad nuo šio sezono pradžios šalia T. Ališausko linksmai čiauškėjo eks-MTV veidas Ugnė Skonsmanaitė. Mūsų nuomone, duetas įnešė daug šviežumo į LNK programą.

Tuo tarpu Ramunė Kurienė vedėjavo iš programos jau išnykusiam S. Bartkaus prodiuserinės kompanijos projektui Laba diena.

Jos pasirodymas turėtų Kakadu suteikti daugiau solidumo, ko, LNK, matyt, ir tikisi. Lyginant su tarsi vėjo blaškoma U. Skonsmanaitės povyza, R. Kurienė atrodo kaip uola. O vakar dar ir labiau derėjo prie nevėjavaikiško amžiaus TV3 Be grimo vedėjų – Nomedos Marčėnaitės ir Daivos Tamošiūnaitės. Tarsi šalia stovėtų.

U. Skonsmanaitė būtų kontrastavusi.

Į klausimą, ar solidumas komercinei televizijai yra siektina vertybė, atsako tik žiūrovas.
Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. sccs | 11 lapkričio, 2009 at 01:14

    Man Ugne nepatinka…juk LNK tai ne MTV..kue jaunimas nesamones Blevyzgoja…..Kuriene zymiai geriau…O ugne TIK MAIVYTIS ir temoka….tai kas kad jaunatviska???? niekam tai nebeidomu,pasistaipe ir gana…feuu..

    Please wait...

Palikite komentarą