DAR VIENAS INFOŠOU: Į TV3 ETERĮ ĮPLASNOS “TV ANTIS”

(Last Updated On: 2019-10-27)
Livija Gradauskienė, Justas Jankevičius, Džiugas Siaurusaitis, Aistė Paškevičiūtė, Vytautas Šapranauskas

Livija Gradauskienė, Justas Jankevičius, Džiugas Siaurusaitis, Aistė Paškevičiūtė, Vytautas Šapranauskas © TV3

Devintąja TV3 naujojo sezono naujiena paskelbtas infošou TV antis.

uagadugu jau rašė apie tai. Neturėjome galimybės paminėti tik laidos pavadinimo ir apsirikome su žanru. Tikėjomės humoro laidos a la Dviračio šou, o susilaukėme a la Kakadu: Naujos laidos kūrybinė komanda pranešinės TV3 žiūrovams karščiausius įvykius iš Lietuvos ir pasaulio, kiekviename iš jų, nesvarbu, sporto ar verslo, politikos ar kultūros, ieškos ir atras juokingų spalvų. Šalia originalių siužetų, naujos laidos žiūrovų lauks ir žaibo interviu su svarbiausiais dienos žmonėmis.

Prie žanro pritaikyta ir laidoje veidais dalyvausiančių struktūra – šalia aktorių Vytauto Šapranausko ir Džiugo Siaurusaičio matome patyrusią TV asę Liviją Gradauskienę ir naujesnės kartos atstovus Aistę Paškevičiūtę ir Justą Jankevičių.

Yra vienas radikalus skirtumas nuo mano minėto Kakadu. Tai TV3 spaudos pranešime aiškiai ir be užuolankų deklaruojamas tiesioginis eteris. Jei tai nėra savireklaminė antis, tada TV antis įgyja pranašumą prieš Kakadu.

Žinome, ką šioje vietoje pasakytų Saulius Bartkus – kad infošou nėra reikalingas tiesioginis eteris. Jo tikslas – nėra pranešinėti naujausią informaciją, o linksminti žmones. O juos linksminti galima tik gerai surepetavus tekstus ir juos be klaidų įrašius.

O Darius Lukoševičius jam atsakytų, kad jeigu kas nors juos gerai surepetuotų, bet tiesioginiame eteryje leistų sau kiek paimprovizuoti, įterpti naujausią informaciją ir dar atliktų tai gerai, tai būtų neginčytinas pliusas ir masalas žiūrovui.

Matyt šito ir tikisi laidos rengėjai parinkę vedėjauti Liviją Gradauskienę. Šios improvizacinis talentas nuo Tarp mūsų mergaičių laikų dar labiau išvešėjo.

L. Gradauskienės pasirodymas TV3-juose gali taip pat reikšti, kad ji nedalyvaus nevykusiame Lietuvos balsų projekte LTV. Tačiau projektas buvo nevykęs ne todėl, kad jame buvo nevykusi L. Gradauskienė. Antra vertus, iš to taip pat galima daryti išvadą, kad Lietuvos balsų artėjantį sezoną eteryje nebus.

Skaityk  TV ŽIŪROVAI: NEVEŽA NEI VYTAUTAS KERNAGIS, NEI ARŪNAS VALINSKAS

Laukiame TV anties nekantraudami, juolab, kad TV3 programos direktoriaus Jurgio Jefremovo entuziastiška priešsezoninė retorika turėtų reikšti norą pakartoti labai sėkmingą 1998-1999 metų sezoną, kurio varikliu kanale buvo kitas infošou – Be tabu.

Nors pavadinimas –TV antis ir  nenuteikia ilgai truksiančiam katarsiui. Ančių žiniasklaidoje daugiausiai pasirodo balandžio pirmą. Balandžio antrą jos paneigiamos.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, TV istorija
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

7 komentarai:

  1. tim | 16 rugpjūčio, 2009 at 12:12

    puikusis show, tik biski kitaip. Antra vertus – linksma, tiek daug “zvaigzdziu” tures darbelio.

    Please wait...
  2. fomas | 17 rugpjūčio, 2009 at 11:51

    Tas “kitoniškumo” eskalavimas labai jau vargina. 10 metų laidos vienodos. O jau veidai kaip nesiskiria. Vieną kartą nebeatskyriau gelbėtojo Gedo nuo Šapranausko. Ir taip džiaugiausi.

    Please wait...
  3. Austeja | 8 spalio, 2009 at 18:29

    Šaunu, šmaikštu, miela, samoninga, viskas proto ribose, o jei crazy, tai jau crazy! Taip ir toliau, linkime polėkio, energijos ir to magnetuko, kuris trauktu visus ir keltu Jusu laidos reitingus. Šaunuoliai! Mes jus mylim ir ziurim!

    Please wait...
  4. audrone | 26 spalio, 2009 at 20:30

    labai jau viska perdedat aisku esat geresni nei lnk kurie labai myli pedofilus arba ju pinigusbet manau nereiktu anonsuose taip viisko perdeti.

    Please wait...
  5. Roberta. | 22 lapkričio, 2009 at 14:25

    Patinka man šita laida. :)p*

    Please wait...
  6. Ashuza | 26 rugsėjo, 2015 at 13:24

    LOL! There are many races that Jedi Mind Tricks don’t work on .Weer’ds are one of them! Also its my feeling that by wahnitcg the antis as closely as we can we can keep the train we’re on from wrecking.The best example is Universal Background Checks . Overall I think the idea of background checks is very positive in the eyes of the uninitiated. Meanwhile the idea of confiscation is nearly universally detested in all but the hardened Progressive circles.When we point out that all the people pushing HARD for Universal Background Checks are the same people who are openly dreaming of door-to-door confiscation suddenly we can turn the hearts of many who otherwise think this is a GREAT idea!

    Please wait...
  7. INFOŠOU TRAGEDIJA: "TV ANČIAI" KERPA SPARNUS? - uagadugu - uagadugu

Palikite komentarą