ŠOU BIZNIO MINEDAS IR LNK

(Last Updated On: 2019-08-20)

Tarp televizijos pranešimų retas įdomus. Šį kartą dar su šiokia tokia perversijos doze. Humoras gilus, daugiabriaunis, žiaurokas, išduodantis šiokią tokią autorių aroganciją, bet gyvenimas dar negailestingesnis:

„Kai pasirodo šis padaras, net nuožmiausi šou verslo rykliai traukiasi į šoną. Tai – Minedas. Didžiausia mūsų laikų šou biznio mįslė, atsakymų į kurią vis dar ieško pasaulio mokslininkai. Kas tai? Praleista grandis evoliucijos grandinėje ar šauksmas iš tūkstantmečių praeities gelmių?“, – filmą – mįslę pradeda autoriai.

Kaip aiškina filmo autoriai, Minedas į Lietuvos šou biznio arealą pateko nepastebėtai. Nors dauguma kitų arealo gyventojų stengėsi jį išstumti, ignoruoti, Minedas prisitaikė gyventi vietos sąlygomis. Tačiau ir dabar kiti šou biznio atstovai, netgi visai neplėšrūs, bando įgelti Minedui, kai tik pamato jį arti savęs.

Mokslininkai, pradėję stebėti Minedą iš pradžių manė, kad jis egzistuoti gali tik internetiniuose tinkluose. Kai kas manė, kad būtent tais tinklais jis ir buvo pagautas Baltijos jūroje. Tačiau Minedas greitai prisitaikė ir prie televizijos, naktinių klubų, koncertų salių…

Vakarinėje šalies dalyje netgi atsirado prietaras, kad pamatyti Minedą – blogas ženklas. Nepaisant to, daugybė žmonių rizikuoja ir ieško Minedo. Keisčiausia, kad žmonių Minedas visai nebijo – prisileidžia juos gana arti.

Nepriklausoma Kanados mokslininku grupė iškėlė hipotezę, kad Minedas yra aukštesnė žmonijos evoliucijos pakopa, įrodanti, kad pasaulio pabaiga jau nebetoli. O Vatikane vis garsiau kalbama, kad artimiausiu metu popiežius paskelbs bulę, kad Minedas yra Apokalipsės ženklas.

Kaip ten bebūtų, Minedas jau yra šou biznio legenda.

Graudu.

Primenu, kad laida Šou biznio šou yra Dviračio šou, šįkart pasivadinusios Nacionaline šou biznio draugija, kūrybinės kalvės subproduktas.

Haroldas Mackevičius, Gintaras Ruplėnas, Vytautas Šerėnas

Haroldas Mackevičius, Gintaras Ruplėnas, Vytautas Šerėnas © LNK

Please wait...
Kategorijos:  Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , ,

6 komentarai:

  1. Sajonara | 1 liepos, 2009 at 14:34

    Normalus zmones is kito ligos neisisaipo.NOrmaliose salyse tai nepriimtina.
    Jei tai daro per TV, manau, galima prisiteisti $$$, tegu Minedas nesnaudzia.

    Please wait...
  2. chamsinas | 1 liepos, 2009 at 15:53

    Nuo kada dviratistai humoru pasižymėjo? Atidirbo, kaip tikri amatininkai, ranką, bet kad dar ir šiobeito reikia. Anot vieno klasiko, kirminu gimęs po dangų neskraidžiosi.
    Beje, kodėl Minedui puolama visokias ligas pripaišyti? Tai tipiškas lietuviško švietimo produktas.

    Please wait...
  3. Alius | 1 liepos, 2009 at 16:40

    Aš tai nesiimčiau tų dviratistų teisti. Tekstas žiaurus, bet, sutikite, talentingas. Minedas, šiaip, nėra vargana senutė, imanti išmaldą prie bažnyčios, o žmogus, bandantis valgyti duoną iš savo įvaizdžio, koks kvailas jis bebūtų. Beje, laida jam šito specifinio populiarumo tik pridės.

    Please wait...
  4. chamsinas | 1 liepos, 2009 at 23:23

    Tekstas profesionalus. Betgi dviratistai ir yra profesionalai? Kad žiaurus, nesutikčiau. Matyt esu juodo humoro mėgėjas, bet kad ir to sąmojo čia nėra. Dėl talentingumo mano ir jūsų nuomonės skiriasi. Kaip žodynas aiškina, talentas — tai labai dideli gabumai. Gabumus regiu, bet kad būtų labai dideli, nepasakyčiau.
    “kaip bebūtų” reik taisyti į “kad ir kaip būtų”. Taigi dar reik duot ir stilistui paskaityti.

    Please wait...
  5. alius | 1 liepos, 2009 at 23:57

    Sunku tinklaraštyje su tais stilistais. Nepasirašo niekas už dyka, nors tu ką.

    Please wait...
  6. chamsinas | 2 liepos, 2009 at 10:06

    Tai dviratistų tekstą reik duot stilistams paskaityt, ne Tamstos 🙂 Jūsų humoras man kur kas priimtinesnis.

    Please wait...

Palikite komentarą