GANDAS PASITVIRTINO: AUDRĖ KUDABIENĖ DIRBS TV3

(Last Updated On: 2019-08-20)

TV3 paskelbė savo ketvirtąją būsimo sezono naujieną. Materializavosi gandas – Audrė ir Gintaras Kudabos emigravo į TV3. Jie buvo LNK senbuviai, šioje televizijoje pasirodę kartu su vadovybės ir savininkų pasikeitimais 1998 metais ir LNK praleidę 11 sezonų. Srovės bene visus tuos metus buvo pirmaujančios LNK laidų dešimtukuose, nors jų aukso amžius pasibaigė kartu su sociokriminalinio žanro poreikio sumažėjimu žiniasklaidoje prieš gerus penkis metus.

Krizei besiplečiant, panašu, šis poreikis didėja, todėl pastarąjį sezoną Srovių žiūrimumas atrodė labai gerai. Natūralu, kad TV3 knietėjo juos perpirkti. Klausimas, kodėl LNK dėl jų nekovojo, panašu, liks be atsakymo. Dar prieš mėnesį viename savaitinių TV žurnalų Audrė Kudabienė prisiekinėjo ištikimybę LNK.

TV3 negalėjo pasiimti A. ir G. Kudabų su Srovių pavadinimu, nes šį LNK užsipatentavusi iki 2018 metų:

srovės

Simptomiška, kad paliktas praktiškai senasis pavadinimas – pridėta viena raidė, dabar laida vadinsis Srovėse. Tai rodo, kad TV3 vertina senąjį prekės ženklą, tiki jo stiprumu ir jos ant ilgamečio varžovų įdirbio.

Na, o LNK, kaip esame girdėję, senąsias Sroves, kad prekės ženklas nedulkėtų, perduoda gaminti Virginijui Gaiveniui. Jei tai tiesa, dvikova bus įdomi. Nenustebčiau, jei TV3 suplanuotų savąją laida tuo pačiu metu, kaip ir LNK.

Tada LNK būtų sunku, nes žiūrovai žiūri žmones, o ne pavadinimus.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , , , , ,

Palikite komentarą