“ŠOK SU ŽVAIGŽDE” KAITINA AISTRAS

(Last Updated On: 2019-08-19)

TV3 savireklaminė mašina jau pasijungė į rudenį prasidėsiančio šokių projekto eksponavimą, nors iki jo pradžios – ištisi trys mėnesiai. Panašu, kad galimomis pergalėmis ateityje kanalas bando maskuoti pralaimėjimus dabar. Nes iš tiesų kol kas nėra apie ką kalbėti. Repeticijos ir tiek. Bet naujausiame spaudos pranešime tokiu įvykiu tapo tai, kad Nijolė Pareigytė dėl koncertų praleido porą repeticijų. Laukiame nekantraudami katastrofų dėl nuospaudų ir nulūžusių nagų.

Panašu, kad, kartu su britišku talentų šou formatu, šokiai bus pagrindinis TV3 sezono akcentas, kuriam turėtų būti lemta nokautuoti LNK. Girdėjome, kad šokių projekto biudžetas taip pat nokautuojantis. Bet ne visuomet lemia biudžetas.”

Sako, kad Šok su žvaigžde biudžetas buvo gerokai didesnis, nei Šokių dešimtuko. Bet apie pirmąjį LNK net nenori prisiminti – po jo Justino Milušausko žvaigždė kanale nublanko. Na, o su Šokių dešimtuku LTV iki šiol negali išsiskirti. Štai tik ką atėjo įdomus programos keitimas. Vietoj:

"ŠOK SU ŽVAIGŽDE" KAITINA AISTRAS

Bus:

"ŠOK SU ŽVAIGŽDE" KAITINA AISTRAS

Nelauktas žingsnis. Pasirodo, būta ten gražių akimirkų. O prieš metus laidos principingai atsisakyta, ją prodiusavusi Indrė Ciesiūnienė su Rolandu Vilkončiumi išėjo į konkurencinį kanalą ir ten sėkmingai darbuojasi prieš LTV.

Kur nauda?

Šokiai turi tų magiškų savybių kaitinti aistras. Ne tik sveikas.

Rolandas Vilkončius, Laura Imbrasienė

Rolandas Vilkončius ir Laura Imbrasienė © LRT

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , ,

Palikite komentarą