“UAGADUGU” KLAUSĖ JŪSŲ AMŽIAUS

(Last Updated On: 2019-08-14)

Sumuoju apklausos dėl uagadugu lankytojų amžiaus rezultatus. Jie tokie:

apklausa

Šį kartą apklausa buvo reprezentatyvi, nes į klausimą apie amžių atsakė 344 asmenys. Kadangi uagadugu ištakos yra televizinio proceso gromulavime, todėl paskirstymas į amžiaus grupes buvo televizinis.

Tikėjausi labiau užaugusių skaitytojų (ta proga linkėjimai blogeriui užaugęs). Pats esu užaugęs, man virš keturiasdešimt. Tarp uagadugu skaitytojų vyresnių nei 35 metai yra 14 procentų. Bet, tarkim, tik ką paskelbtame tinklaraščių tyrime 35-55 amžiaus kategorija sudaro tik 6.1% (skaitytojai virš 55 metų klausimyno sudarytojams apskritai nebuvo svarbūs!) Šiuo komponentu uagadugu nepalyginamai labiau užaugęs. Pas mane jų beveik 2.5 karto daugiau – 14 procentų. Ir, beje, net 4 procentai virš 55 metų! Jei teikčiau kokias paslaugas, už kurias reiktų mokėti, jums jos būtų už dyka.

Džiaugiuosi jumis. Ir elgiuosi diametraliai priešingai, nei televizijos, kurias uagadugu vis dar aprašinėja. Televizijoms labiausiai reikia jaunos auditorijos – kuo jos daugiau turi, tuo labiau esi geidžiamas reklamos agentūrų. Bet kadangi internete ji ir taip dominuoja, džiaugiuosi kiekvienu savo amžiaus ir vyresniu internautu.

Juk kuo esi ūgesnis, tuo sunkiau įsigilini į naujas technologijas ir jų vaisius. Kažkokie blogai… Kam reikia, kai užtenka laikraščių, o visas internetas sutelpa į Delfį?

Tačiau nereikia sau kelti uodegos. Bendros tendencijos panašios. Net 66-iems procentams visų uagadugu skaitytojų dar nesukako 25. Tai irgi malonu, nes į jus nesitaikau. Bet dieviškai gera, kad ateinate.

Dar 20 procentų yra vidutinės internautų amžiaus kategorijos – 25-34 metų. Jus jau labiau laikyčiau savo tiksline grupe (dar vienas televizininkų štampas).

uagadugu susilaukia dėmesio ir tarp internautų, kuriems nesukako keturiolikos. Malonu. Nors pasklaidęs Jūsų amžiaus blogus niekaip nesuprantu, kodėl kartais išlipate mano sustojime. Gal todėl, kad jis blogas.lt blogienojuje.

Skaityk  PEDOFILAI IR LIETUVA: BERIBIS SEKSUALINIS APETITAS MAŽAMEČIAMS

Bet visi esate labai laukiami.

Please wait...
Kategorijos:  Apklausos, Konsumerika, Technologijos
Tags: , , , , , ,

4 komentarai:

  1. SimpleOrange | 2 gegužės, 2009 at 23:24

    O užsukam turbūt todėl, kad reikia gi ko nors tokio. Ne visi iki14-iniai banalūs.

    Please wait...
  2. Alius | 2 gegužės, 2009 at 23:57

    SimpleOrange: Banalumo pas keturiasdešimtmečius daugiau, nei pas keturiolikmečius. Jūs dar nespėjote tapti banalūs. Kai stebiuosi, kad keturiolikmečiai skaito šį blogą, turiu omeny, kad esame labai skirtingi. O ne blogesni.

    Please wait...
  3. JuliusAlis | 3 gegužės, 2009 at 22:14

    O šiaip įdomu, pagal ką skirstei į būtent tokias amžiaus grupes? Nes tarkim 15-24 labai plati grupė ir labai skirtingi žmonės: nuo 8-oko iki vos ne firmos direktoriaus.

    Please wait...
  4. Alius | 3 gegužės, 2009 at 23:12

    Tai čia tau ji labai plati, kadangi, įtariu, esi toje grupėje. Tie devyni metai yra tik septintadalis ar aštuntadalis žmogaus gyvenimo:)
    TNS-Gallup tyrimų agentūra būtent taip pagal amžių jau daug metų skirsto visą auditoriją televiziniuose tyrimuose, todėl rėmiausi jais.

    Please wait...

Palikite komentarą