CHA CHA CHA PER LNK

(Last Updated On: 2019-08-15)

cha cha cha per LNK

LNK žiūrovų smegenines orientuoja vasarai pasitelkdama šūkį Cha cha cha per LNK. Banaloki tokie dvieiliai, nors žiūrovai irgi ne aristokratai. Čia kryptelėjimas į šoną, bet žiūrėdamas aristokratiškesnei publikai bent jau deklaracijomis pritaikytą LTV vos neapsivožiau nuo LRT veterano Juozo Šalkausko eilių: Prie arbatos ar kavos dar pluoštelis Jums spaudos. Nežinau kaip jūsų, bet mano dantys pradeda nevalingai judėti hip hop ritmu, kai išgirstu tokius eiliavimus ne knygelėse vaikams.

LNK yra iš ko imti pavyzdį. Ta proga kanalas Haroldą Mackevičių, Algį Ramanauską ir Saulių Bartkų pavadino humoro rykliais ir numelžė vieno sakinio anonsus, kurie visai nebūtinai cha cha cha:

Mano nauja mano laida bus savotiškas instrukcijų žurnalas įvairiausių profesijų atstovams apie tai, kaip lengviau išgyventi šį sunkmetį“, – tik tiek apie naują projektą teišsidavė Algis Ramanauskas.

Prie instrukcijų laidos sunkmetis Jums nepabos a la Šalkauskas.

Laidos materija prisodrinta humoristinės potencijos.

O čia Haroldo Mackevičiaus dosnus liežuvis:

Nesutikdami, kad šou verslas Lietuvoje yra apverktinos būklės, naujos laidos autoriai įrodys, kad šou verslas yra apjuoktinos būklės. Todėl laida bus humoristinė ir kartais net juokinga.

Ačiū už atvirumą. Žaisminga ir daugiaprasmė parabolė. Verta labiau LTV, kurio nėra, nors galima įsivaizduoti; nei LNK, kuris yra, bet neįsivaizduosi.

Sukonkretinant, apjuoktinos būklės yra TV šou verslas.

Vienintelis vilties spindulėlis yra tai, kad Kitas!, kuris MTV klasifikacijoje nevadinamas humoro laida (tokia jis nebuvo pateikiamas ir Lietuvoje pirmą sezoną) dabar irgi autoironiškai įdėtas į humoro kraitelę. Minediška šlovė vilioja miriadus lietuvaičių.

Cha cha cha per LNK

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Dovydas | 22 gegužės, 2009 at 11:43

    “Prie arbatos ar kavos dar pluoštelis Jums spaudos”, – vien dėl tokio tipo rimų ir nerimų negaliu žiūrėti spaudos apžvalgų:) Jis galėtų dirbti trečiuoju Čempionų lygos komentatoriumi. Jiems gal nesirimuoja, o vat potekstė tokia pat

    Please wait...
  2. Alius | 22 gegužės, 2009 at 12:41

    Pirmuoju galėtų.

    Please wait...
  3. asas | 2 birželio, 2009 at 15:38

    gal ka szino dainso pavadinam ta kur dainuoja per ta reklama cah cha cha cha cha per lnk arba abgliska arba lietuviska

    Please wait...

Palikite komentarą