NUVAINIKUOTIEJI “AUKSINIAI SVOGŪNAI”

(Last Updated On: 2019-08-17)
Auksiniai svogūnai

© TV3

LNK suskubo paskelbti sau svarbią savigyros žinią:

Žvaigždžių duetai, Auksiniai svogūnai

Parašiau ir pagalvojau, kad ši žinia svarbi ne tik LNK. Iš tiesų, Auksinių svogūnų ceremonijos nuvainikavimas yra ženklus visai rinkai.

Nuvainikuotiems, šitiek metų buvus nekvestionuojamais lyderiais, turėtų būti skaudu.

O dvigubai saldu nuvainikavusiems. Kerštas kaip medus. Praradęs metinę sutartį su LNK, Arūnas Valinskas į TV3 išsinešė perlą karūnoje – Auksinius svogūnus. Ir iškart su jais pasiekė puikų rezultatą kitame kanale, tuo tarsi perduodamas žinią – “Auksiniai svogūnai” buvo populiarūs ne todėl, kad juos rodė LNK, o dėl to, kad juos dariau aš. Mano populiarumas yra “Auksinių svogūnų” laidas.

Paradoksalu, šis teiginys pasitvirtino šiais metais. Nėra A. Valinsko, nėra ir reitingo.

Kažkur paraštėse pasilieka niekingas faktelis, kad LNK Auksiniai svogūnai turėjo daug žiūrovų ir tada, kai juos ruošdavo ne A. Valinskas.

Antra vertus, LNK šis argumentas suteikia papildomų taškų. Nėra LNK komandos – nėra ir Auksinių svogūnų sėkmės.

Tačiau nereiktų pervertinti ir Žvaigždžių duetų rezultato. Auksiniai svogūnai siekdavo 25 ir daugiau procentų. O čia tik devyniolika.

Auksinių svogūnų nesėkmė parodė, kaip gali apgauti iliuzija, kad televizijoje svarbiausias vaizdas. Nė velnio. Be gerų tekstų netoli nuvažiuosi.

Nekantrauju pamatyti, kas su Auksiniais svogūnais atsitiks, kai į juos sugrįš A. Valinskas.

Juk anksčiau ar vėliau taip turėtų atsitikti.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , ,

2 komentarai:

  1. Jaromiejus | 30 gegužės, 2009 at 12:11

    “Kažkur paraštėse pasilieka niekingas faktelis, kad LNK Auksiniai svogūnai turėjo daug žiūrovų ir tada, kai juos ruošdavo ne A. Valinskas.”
    Kada? Prieš rašant reik žinot, ką rašom.

    Please wait...
  2. chamsinas | 30 gegužės, 2009 at 18:28

    Nu niekaip nesupratau “auksinių svogūnų” fenomeno ir ko ten taip visi veržėsi. Kokia tų svogūnų vertė? Nebent pats Valinskas… Nebuvo ten nei humoro, anei intrigos, juolab garbės. Turiu prisipažinti, kad žiūrėjau viena akimi tik pirmąją laidą. Išvada — tų pačių kūrėjų kad ir skirtingos laidos visos viena į kitą panašios.

    Please wait...

Palikite komentarą