ROLANDAS VILKONČIUS IR ARŪNAS VALINSKAS. KURIS PRANAŠESNIS?

(Last Updated On: 2019-08-08)

Paskutiniame LNK naujienraštyje iš viso suskaičiavau tris nuotraukas. Dviejose Rolandas Vilkončius. Vienoje su Rūta Mikelkevičiūte, kaip Gerumo dienos vedėjas, kitoje – su Algiu Ramanausku, kaip Vieno prieš visus svečias.

LNK R. Vilkončiaus taip daug, kad tiršta. Jis veda populiariuosius Žvaigždžių duetus, į dešimtukus nuolat patenkantį Gyvenimą pagal moteris, yra LNK specialiųjų projektų pagrindinė žvaigždė ir paremia savo dalyvavimu laidas, dėl kurių žiūrimumo LNK vadovybei skauda galvą.

Akivaizdu, kad šį sezoną LNK galėtų pavadinti Rolando Vilkončiaus vardu.

Išardžius ankstesnę LTV programos visumą, LNK teko gardus kasnelis. R. Vilkončius – idealus kamšalas skylei, kuri LNK žiojėjo po Arūno Valinsko. R. Vilkončius – daug patogesnis už Arūną Valinską. Pastarasis – šakota asmenybė. Tokios visada tempia paklodę į save, o tai neišvengiamai veda prie konfliktų.

Nebūdamas toks komplikuotas, R. Vilkončius turi tokius pačius televizinius privalumus, kaip A. Valinskas. Jo sceninė išvaizda netgi pranašesnė už pastarojo. Ne tokią taisyklingą kalbą ir kirčiavimą kompensuoja nepriekaištinga dikcija. Reakcija į veiksmą filmavimo aikštelėje adekvačiai greita. Humoro jausmas kitoks. Ne toks kandus, kaip dabartinio Seimo pirmininko. Sunku būtų įsivaizduoti R. Vilkončių, juokaujantį apie mažo ūgio žmogeliukus arba scenoje siunčiantį kitą žmogų kur nors toliau. Žeminančios priegaidės neišgirsi.

R. Vilkončius daug žemiau kotiruojasi ir žurnaluose blizgančiais viršeliais. Jis nėra savo sceninio įvaizdžio pavertęs asmeninio gyvenimo dalimi – nesipuikuoja pažintimis su garsiausiais krepšininkais, politikais, verslininkais ir netgi banditais; neturi gausaus nekilnojamojo turto Lietuvoje ar egzotiškose salose; neturi užsipatentavęs Auksinių svogūnų prekės ženklo; nėra pavertęs savo žmonos pramogų industrijos dalimi.

R. Vilkončiui gavėnia ir pasninkas yra ne kažkur girdėti žodžiai, jis praktikuojantis katalikas, nors ir nepadaręs dekalogo viešo šou dalimi. Nežinau kaip jums, bet man šie asmenybės bruožai nėra atstumiantys.

Skaityk  SIAURUSEVIČIUS: KELIO GAIRĖS - ĮLĮSTI Į UŽPAKALĮ VALDŽIAŽMOGIUI?

Dar vienas R. Vilkončiaus trūkumas yra tai, kad jis neturi TV prodiuserio auros. Bet ar to reikia LNK? Prodiuserių Lietuvoje pilna, juos galima samdyti, o ir pačios LNK vidinės pajėgos yra stiprios. LNK dar turi ir didžiulį neišnaudojamą prodiuserės potencialą Indrės Ciesiūnienės asmenyje.

LNK už A. Valinsko prodiusavimą ir vedėjavimą mokėjo apie milijoną per metus. R. Vilkončius, ko gero, nekainuoja ir dešimtadalio tiek.

O efektas tas pats.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą