TV3 LAIDA „BALSAS.LT TELEVIZIJA“: LENDA RAGUČIAI

(Last Updated On: 2019-08-19)

Iš šiandien atsiųsto TV3 spaudos pranešimo justi naujos laidos kontūrai: „Balsas.lt televizija” šį kartą nagrinės visuomenės požiūrio akibrokštą: kaip Lietuvoje išaukštinami ir pasmerkiami žmonės, o istorijų herojės – dvi puikiai pažįstamos moterys. Pirmojoje vakaro laidos temoje kandidatė į Lietuvos prezidentus Dalia Grybauskaitė, o antrojoje – skandalinga nuteistoji Alma Bružaitė.

Skaityk, viena nepelnytai išaukštinta, o kita nepelnytai pasmerkta. Antrai niekuo nepadėsi, o štai pirmąją, sugretinus su antraja, galima

sušviesti nepalankia šviesa.

Dalia Grybauskaitė

Dalia Grybauskaitė

Juolab, kad pirmajai metamas ir tiesioginis šešėlis: Iki rinkimų likus vos mėnesiui į Liustracijos komisiją pasipylė gyventojų skambučiai. „Vieni skambina dėl jos šeimos, rusiškos kilmės, kad jos tėvas yra buvęs KGB personalo skyriaus vadas… Patikrinimo procedūros nėra. Tai ir galima sakyti, kad nesam tikri”, – pasakoja Liustracijos komisijos pirmininkas Algimantas Urmonas. Ar gali būti, kad populiariausia kandidatė į Lietuvos prezidentus – Dalia Grybauskaitė nutyli dalį savo biografijos faktų, o skelbiamą oficialiąją informaciją „pagražina”?

Ikoną apspjaudę, ritamės link kalėjimo madonos Almos Bružaitės: Lietuvos teismai padėjo tašką, kai iki gyvos galvos įkalintos Almos Bružaitės prašymas atnaujinti bylą buvo atmestas. Tačiau moters kalte abejojančiųjų daugėja. Kodėl kalinės pusėn stojęs aukštas dvasininkas atmeta žemiškojo teismo sprendimą? „Kol kas dar nėra atskleista pilnai tiesa…”, – įspėja Šiaulių vyskupas Eugenijus Bartulis.

Taip aukštą dvasininką pasitelkia Balsas.lt televizija, gindama Lietuvos ryto kriminalinio bulvaro mašinos iki teismo aprioriškai pasmerktą auką. Ir užbaigia adekvačiai bulvarišku kontrapunktu: Ar gali Lietuvos teismai iki gyvos galvos nepelnytai pasmerkti kalėti trijų vaikų motiną?

Na, ką gi. Įdomu bus Aistę Mažutytę stebėti skaitant šiuos tekstus. Po kultūros apžvalgų skambės tikrai šviežiai ir su iššūkiu…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Auris | 17 balandžio, 2009 at 01:33

    Mačiau ir aš tos “laidos” anonsą. Nyku labai…

    Please wait...
  2. hmmm | 17 balandžio, 2009 at 21:13

    galime pasveikinti balso televizija sekmingai apsijuokus jau per pacia pirma laida… grybauskaite siandien lryto tv eteryje bei kituose media kanaluose aiskiai ir labai detaliai papasakojo ne tik apie tevus, bet ir senelius, ne tik apie lietuvybe, bet ir visas pavardes… balsas bande kasti stipriai, taciau pavelavo, o dabartinis laidos isejimas atrodys visiskai apgailetinai. kabinejasi ten kur nieko neimanoma rasti. geda.

    Please wait...

Palikite komentarą