MILDAŽYTĖ, KILKUVIENĖ IR ŠIMUKAUSKAS: VARTOME SPAUDĄ #3

(Last Updated On: 2019-08-08)

Henrikas Vaitiekūnas Valstiečių laikraščio rašinyje iškalbingu pavadinimu Total košmar! painioja Rolandą Vilkončių su Laimiu Vilkončiumi ir piktinasi daug kuo. Tarp jų ir Edita Mildažyte:

Beje, apie mano draugę ponią Editą (Vyšniauskienę) – kita kalba. Supyks ji ant manęs, bet suriko ponia – žiauriai, šaižiai ir, sakyčiau, amerikoniškai neskoningai. Jei jau penkiolika metų ruošeisi antrajai sakramentinei santuokai ramiai ir tyliai, tai gal nereikėjo taip rėkti? Visų laikraščių ir žurnalų pirmuosiuose puslapiuose, visų televizijų ekranuose. Kaip anksčiau sakydavo  – „su pompa“.

Kad su pompa, tas tiesa. O kad visose televizijose – ne. uagadugu, tarkim, pasigedo tiesioginės transliacijos per nacionalinę televiziją. Renginys šiaip jau labai oficializuotas, dalyvauja premjeras, ceremoniją veda madingiausias klebonėlis, du šimtai tautos žiedo atstovų, eina kalbos apie Editos paskelbimą Šventąja Edita. Todėl tiesioginė transliacija būtų ir su reitingais, ir su religine misija.

Tokia opera buffo. Muilo opera, pastebėsime.

Na, o Guga (Augustinas Gricius) perkelia mus į šėtoniškąjį išmatavimą. Dviračio šou režisierius Žmonėms prisipažįsta, kad Tikrasis blogis aš – už kadro!

Nelabai tuo patikėję įsiklausome į Aušros Kilkuvienės svajas Lž gide:

Ji drąsiai kardinaliai keistų savo amplua, todėl neatmeta galimybės, kad ateityje taps kokio nors naujo pramoginio TV projekto veidu. „Man patinka progresas. (…)“

Mums irgi patinka progresas, tik niekaip nesuprantame, kaip jis gali būti susijęs su pramoga apskritai ir A. Kilkuvienės noru dar ir dar kartą būti televizoriuje siaurai. Bet vedėja mus išlaisvina iš dvejonių, drąsiai deklaruodama:

Toks mano būdas. Aš judri – pasiutusi, velnių prisišveitusi merga.

Kaip čia nepacituosi Pauliaus Korsako ir jo kalbėjimo be tabu:

Žvejojantys bičai be tabu kalba apie tai, kas jiems svarbiausia – apie sportą, mašinas ir mergas. (Lž gidas).

Bėgdami nuo mergomis atlapatojusios nuodėmės grįžtame į Žmones, kur Guga atskleidžia didžiąją paslaptį, kaip garsiojo Dviračio šou kūrėjai šitiek metų atrasdavo aktorius savo personažams vaidinti. Pasirodo, tai Hario (vienas iš Dviračio šou gimdytojų Haroldas Mackevičius – uagadugu) mama – žiūrėjo kažkokį serialą ir paskambino Hariui: „įsijunk televizorių, štai tau ir Valinskas!“ (apie Valinsko personažą įkūnijantį aktorių R. Šimukauską– uagadugu).

Skaityk  LTV NERODYS FUTBOLO, NES "SPORT1" JO NENUPIRKO (atitaisyta)

Taip paprasta, kad net apmaudu. Žmonės sėdi užsidarę dienų dienas, skausmingai gimdo idėjas, o čia – mama paskambino…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą