“AUKSINIAI SVOGŪNAI” DEMONSTRUOJA RAUMENIS

(Last Updated On: 2019-08-08)

Turiningą spaudos pranešimą apie Auksinius svogūnus atsiuntė TV3. Pasirodo, pretendentų į svogūnus sąrašo „nenuhakins“ net labiausiai prityręs programavimo specialistas. Na, na. Nebent, jei sąrašo autorius nemoka naudotis kompiuteriu ir laiko savo paslaptingą popierių žemutiniame stalčiuje…

Tačiau rengėjai atskleidžia dainininkų amplua ir užmigdo sunkiasvorėmis metaforomis. Tokia kaip neradome geresnio kandidato premjero Andriaus Kubiliaus dainai kaip Deivis. Abiejų visuomeninis svoris daug didesnis nei gyvasis, abu tragiško likimo žmonės – vienas dėl noro padėti Lietuvai įklimpo į ginčus su LATGA, kitas dėl to paties noro – su visa Lietuva,sako M. Mikutavičius.

Po to buvusio ministro pirmininko Gedimino Kirkilo partiją pagal „Deep Purple“ klasikinį hitą „Smoke On The Water“ atliks Marius „Tru Sabaka“ Berenis. „Tarp Tru ir Kirkilo irgi yra nemažai panašumų. Abu bičiuliaujasi su dūmais, vienas nuo gyvenimo tikrovės slepiasi per naktis statydamas pilis kompiuteriniuose žaidimuose, o kitas – tokias pačias pilis statydamas  finansų ataskaitose, – muzikinio spektaklio atlikėjus vardina Marijonas.

Bijau, kad statistinis žiūrovas, pripratęs prie valinskinės paprastuchos gali nesuprasti nei Deep Purple, nei Smoke on the Water, nei, juo labiau, paralelės su LATGA-A.

Užtat tikrai supras LNK tuo pet metu rodomo Gintarinio atspindžio humorą liaudžiai, kur bus juokiamasi Vyteniui Pauliukaičiui vien pirštą parodžius.

Ne tą, vidurinį. Humorą apie šita sėkmingai privatizavo Humoro klubas, kita su M. Mikutavičiumi susijusi laida.

Susiję rašiniai:

“AUKSINIAI SVOGŪNAI” IR ANTRININKŲ ATAKA

“AUKSINIAI SVOGŪNAI” AŠAROJA DĖL D. GRYBAUSKAITĖS

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. ztkp.lt (Gytis) | 27 kovo, 2009 at 00:43

    Humoro klubas viską kopijuoja nuo rusų komedy klub, bet taip blogai, kad net nepanašu

    Please wait...

Palikite komentarą