ŠULIJA: ASTROLOGINIS SINOPTIKAS Į TV3

(Last Updated On: 2019-08-06)

TV3 springdama skelbia savo eterio naujienas.

Šį kartą žinia tikrai nelaukta – į TV3 grįžta Naglis Šulija! Tiesa, pateikiama ji tarsi kaip fragmentas kitos naujienos – kad Naglis Šulija išsirengė į Tūkstantmečio odisėjos kelionę.

Spaudos pranešimo teksto pirmas sakinys skamba taip: Jau šį savaitgalį prasidės 6-asis „Tūkstantmečio odisėjos“ nuotykių ir kelionių aplink pasaulį etapas. Į 12 buriuotojų gretas šį kartą buvo pakviestas trumpam TV3 eterį palikęs ir vėl visai netrukus į jį sugrįžtantis populiarus orų pranešėjas Naglis Šulija.

Kodėl TV3 skelbia naujieną tokių įmantriu stiliumi? Todėl, kad N. Šulija grįžta ne iš LNK, o tik iš Lietuvos ryto TV. Kodėl tik? Todėl, kad Lietuvos ryto TV, nepaisant didelių ambicijų, yra rinkos nykštukas – aštunta televizija pagal žiūrovų kiekį.

Garsiai trimituoti prisiviliojus N. Šuliją iš nykštuko, rinkos drambliui TV3 neprestižiška, o painformuoti reikia. Todėl ir sugalvotas būdas suokti apie Tūkstantmečio odisėją, o iš tiesų po šia žinia pakišti tikrą – geriausio sinoptiko tarp astrologų Naglio Šulijos sugrįžimą.

Kitas aspektas – panašu, kad Lietuvos ryto TV krinka. uagadugu jau rašė apie pirmą pabėgėlių bangą į BTV.

Nors neaišku, ar žodis pabėgėliai tinka. Gali būti, kad Lietuvos ryto TV, nepasiekusi sezono pradžioje planuoto rezultato, sąmoningai mažina apsisukimus, kirsdama per biudžetą. Tada tie anksčiau minėti vardai ir N. Šulija tiesiog priversti išeiti, nes jų arba atsisakyta, arba sumažinti atlyginimai tiek, kad kiti gali pasiūlyti geriau.

Pastaroji įvykių versija gelbėja nebent nuo finansinio nuosmūkio. Nuo menko žiūrimumo neišgelbės.

Tik klausimas, ar karščiuojančiam rūpi mušti rekordus. Jam svarbu pasveikti.

Susiję rašiniai:

J. MILUŠAUSKAS KLONUOJA SAVE

Skaityk  INFOŠOU TRAGEDIJA: "TV ANČIAI" KERPA SPARNUS?

J. BUTKEVIČIENĖ KEIS E. JAKILAITĮ?

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Rokas Arbušis | 13 vasario, 2009 at 13:46

    o gal viskas paprasčiau – tv3 yra odisėjos informacinis rėmėjas, tai ta proga bando nušauti du zuikius: ir įsipareigojimus atlikti, ir naujieną pranešti.
    o pasigirti, kad jų atstovas odisėjoje dalyvauja, taip pat neprošal.

    Please wait...
  2. alius | 13 vasario, 2009 at 14:57

    Na, va. Kaip gerai, kad į viena daiktą galima įvairiai pasižiūrėti:)

    Please wait...

Palikite komentarą