TV3 FAVORITUI SKAISGIRIUI SAPNUOJASI “NOMEDOS” ŠLOVĖ

(Last Updated On: 2019-06-27)

TV3 atsiuntė tekstą, kurį vėl teks šifruoti kaip gudrią šaradą.Tokie rašiniai, nors paleisti į viešumą tarsi ir savireklaminiais tikslais, dažnai turi paslėptą užtaisą – neša ryšulėlį sprogmenų, galinčių suklaidinti konkurentą.

Ką sužinojome? TV3 rašo, cituoju – dar viena naujiena – šiokiadienių pokalbių šou prieš 18.45 val. TV3 “Žinias”. Kanalas ištransliavo dvi svarbias naujienas Pirma – kad paleis šiokiadienių pokalbių laidą ir antra – kad ji bus rodoma prieš 18.45 val. Žinias. O tai savo ruožtu reiškia, jog TV3 bent jau nuo sezono pradžios prieš Žinias nerodys muilo. Šią poziciją porą sezonų užiminėjo Rolando Skaisgirio serialai, todėl tokią žinią jau būčiau skubėjęs paskelbti kaip prodiuseriui nepalankią.

Tačiau TV3 iškart tai paneigia: iššūkio – kurti kasdienę aktualių, gyvenimiškų pokalbių, diskusijų laidą – imasi viena stipriausių prodiuserių kompanijų Lietuvoje „Videometra“, kuri TV3 televizijai kuria tokius populiarius serialus kaip „Moterys meluoja geriau“ ir „Naisių vasara“, kaip ką tik pasibaigusi trilogija „Nemylimi“, „Svetimi“, „Pasmerkti“, melodramos „Širdys paklydėlės“, „Amžini jausmai“ ir kiti. Pastaroji kompanija priklauso būtent R. Skaisgiriui, o šią panegiriką dėl serialų į uagadugu puslapius praleidau neatsitiktinai – sėkmės serialų fronte automatiškai negarantuoja triumfo pokalbių laidose, todėl, jei tokios laidos idėją atskiru produktu kas nors išstatytų akcijų biržoje, investiciją į ją laikyčiau rizikinga.

Gal todėl TV3 skuba R. Skaisgirio sėkmę vaidybiniame žanre sukergti su savo pačios sėkme tolimoje praeityje: beveik prieš dešimtmetį TV3 televizija pirmoji žiūrovams pristatė analogų Lietuvoje neturintį kasdienį pokalbių šou su Nomeda Marčėnaite. Laida ‚Nomeda‘ tapo kultine ir eteryje gyvavo net penkis sezonus. Po kelerių metų pertraukos pokalbių šou sugrįžta į mūsų ekranus – žiūrovai išsiilgę gyvenimiškų, paprastų, aktualių pokalbių be politinio ir be kriminalinio atspalvio“, – sako TV3 televizijos programų direktorius Jurgis Jefremovas.

Ši pastraipa tyčia ar netyčia išėjo klaidinanti. Iš jos būtų galima suprasti, kad į eterį grįžta būtent Nomeda: Laida ‚Nomeda‘ tapo kultine ir eteryje gyvavo net penkis sezonus. Po kelerių metų pertraukos pokalbių šou sugrįžta į mūsų ekranus.

Trūksta žodelyčio šis. Kadangi jo nėra, visgi manyčiau, jog kalbama ne apie Nomedą, o kitą laidą ir vedėją.

Skaityk  TOMKUS PRIEŠ VAINAUSKĄ: KIEK KAINUOJA NEAPYKANTA?

Po pastarųjų R. Skaisgirio ir jo komandos eksperimentavimų su žanrais ir forma, kurių ryškiu, bet nesėkmingu įsikūnijimu tapo Kas nori nužudyti Mią?, buvo galima tikėtis ne tik pokalbių šou, bet ir kažko dar revoliucingesnio. TV3 eteris, matyt, geležinis – viską išlaikys. Su nekantravimu laukiu pranešimo apie vedėją – jo asmuo kartu su redaktorių komanda bus šou 90-ies procentų sėkmės arba nesėkmės garantija.

Mįslė – kur dingsta TV3 priešnaujieninis muilas? TV3 neatsisako Naisių vasaros, o tai reiškia, kad neatsisako ir lietuviškų serialų prieš Žinias. Naisių vasara keis pokalbius sausį? O gal TV3 brangina tinklelį ir kelia muilų poziciją į penktą valandą? Ar kuri nors televizija suskubs užimti muilo vietą šeštą valandą?

Daug klausimų, į kuriuos atsakymą netrukus išgirsime.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

18 komentarai:

  1. Arnas | 11 birželio, 2011 at 22:18

    Kažkaip labiau tikėtina kad kokie Naisiai bus užmesti ant KK2 21:00. Ekstremalu būtu, jei nukištu iki 22:00 laiką. O į 17:00 kišti pavojingą, kuo didesnis miestas, tuo didesnis šansas jog potencialūs žiūrovai bus dar tik pakeliui į namus, skendės grūstyse arba stumdysis prekybos centruose apsipirkdami vakarienei.

    Please wait...
  2. uagadugu | 11 birželio, 2011 at 22:51

    Naisiai devintą… Na, nebent iš jų darytų Twin Peaks’ą. Kraupios lietuviško kaimo paslaptys, giliai po pušimis paslėptas seksas ir lolitų pertekliaus stimuliuojami kombainininkų perversiški erotiniai polinkiai. Antra vertus, po Mios dėl nieko nenustebčiau.

    Please wait...
  3. Stebiu | 11 birželio, 2011 at 22:56

    21 bus moteros kurios meluoja geriau, jau sake naujas sezonas filmuojamas. 🙂

    Please wait...
  4. Nerijus | 12 birželio, 2011 at 16:19

    aš manau, kad Naisiai bus 19.10 h. Manau, “KK2” sugrįš irgi į šį laiką, nes buvo didesni reitingai. O dėl naujo pokalbių šou, tai įdomu kas taps vedėja? Nomeda? Agnė Jagelavičiūtė? O kokia Livija Gradauskienė?:)

    Nes pokalbių šou reikia gero vedėjo, kad gyvuotų ilgai.

    Please wait...
  5. uagadugu | 12 birželio, 2011 at 21:44

    Manau, “KK2” sugrįš irgi į šį laiką, nes buvo didesni reitingai. Pravartu būtų prisiminti, kodėl KK2 į 21 valandą buvo iškeltas…

    Please wait...
  6. Ingis | 12 birželio, 2011 at 22:40

    Tai kad KK2 nenukalė “Pasmerktų”, nors buvo rašyta, kad ėda, ėda, ėda, čiūt čiūt… O MMG – tuo labiau nenukals. KK2 reitingai 21.00 buvo neblogi. Tačiau, jei pažiūrėti target group – KK2 gavinėjo į vienus vartus, – dvigubai. Taip, kad tikėtina, jog KaKa mes į 19 val. Ten tikrai KaKaDu gerai laikėsi, gal atsilaikys ir prieš “Naisių vasarą”, kuri statrtuos toje pozicijoje, kalba, kad 150 serijų eis iki pavasario. Ilga keliobnė per kopas su Naisių kupranugariais.

    Please wait...
  7. pats graziausias ir protingiausias | 13 birželio, 2011 at 17:02

    tai kad KK2 ir yra 19h

    Please wait...
  8. uagadugu | 13 birželio, 2011 at 17:13

    Čia nuo vasaros yra, o prieš tai buvo devintą.

    Please wait...
  9. alvis | 13 birželio, 2011 at 22:33

    o man atrodo, kad dek naisius kur nori, jų gerbėjai vis tiek žiūrės. kaip sakė vienas protingas žmogus – kiti serialai turi tik žiūrovus, kurie žiūri kas jiems tuo metu įdomiau. o naisiai – turi gerbėjus, ir jiems vienodai šviečia ką tuo metu rodo kiti kanalai.

    Please wait...
  10. uagadugu | 13 birželio, 2011 at 22:49

    O Jums neatrodo, kad kiekvienas savojo serialo gerbėjas apie savo gerbiamą pasakytų tą patį?

    Please wait...
  11. V | 14 birželio, 2011 at 08:36

    Dėl “Nomedos” subjektyviai manau, kad ves originalioji Nomeda. Nes jau buvo pakviesta išsakyti minčių Savaitės komentaruose. Galvoju, kad tai pirmieji žingsniai primenant ją, bei jos iškalbą.

    Please wait...
  12. nida | 14 birželio, 2011 at 10:00

    To V. Kodėl iš ryto gąsdinate žmones?

    Please wait...
  13. Nerijus | 14 birželio, 2011 at 11:46

    Nida, o tai ko jums Nomeda neįtinka?;)

    Manau, ji kaip tik tinka moteriškai pokalbių laidai:)

    Please wait...
  14. nida | 14 birželio, 2011 at 12:12

    ji puiki dailininkė ir visai neįdomus žmogus

    Please wait...
  15. uagadugu | 14 birželio, 2011 at 14:35

    Bet laida su ja tai žiūrėjo.. Ir, sakyčiau, visai neblogai.

    Please wait...
  16. Nerijus | 14 birželio, 2011 at 14:38

    jau Nomeda vardą turi TV pasaulyje,aš neįsivaizduoju, kas galėtų pakeisti ją, kaip pokalbių šou vedėją? Neskaitant, Rūtos LNK, nes man Rūta Janutienė ne prie širdies, jau geriau Nomeda:)

    Please wait...
  17. nida | 14 birželio, 2011 at 17:28

    atrodo, vėl neatsargiai leptelėjau ir įlindau į nevaisingą diskusiją. Nesu aš Nomedos nei gerbėja, nei nekentėja. Man neįdomios tokios laidos, jų nežiūriu, bet yra žmonės, kurie žiūri ir žavisi, – tegu, kiekvienam – savo. Man patinka Pozneris, Svanidzė, galiu žiūrėti Savukyną ir Jakilaitį, net Klivečką ar Mildažytę, nes pastaroji bent jau pristato tikrą jaudinančią gyvenimo istoriją. Tiesa, kiek maišau žanrus, bet ne dėl žanrų žiūriu kai kurias laidas.

    Išvis man alergija nuo bobiškų tauškalų ir viskas.

    Please wait...
  18. vaidas | 15 birželio, 2011 at 14:26

    manau pamate kad lnk pokalbiai gerai vazuoja tai ir toliau daro ta pati. Dar Ruta LNK i tv3 neateina? Del nomedos, tai neturejo jokios konkurencijos tas projektas. Ir vede Nomeda jau ltv laida. ne kas buvo, labai nekas. Jau konkurencija ne tokio lygio manau, kad ant to paties vaziuotu. Sutinku as su Nidos pastabom.

    Please wait...

Palikite komentarą