PETRUŠKEVIČIUS: TV3 BE JO, KAIP “PETRUŠKA” BE LAPŲ

(Last Updated On: 2020-07-07)

Visokias naujienas skelbia kas netingi – nuo LTV iki LNK. Dabar į į šį ekspresą įsijungė ir TV3. Tiesa, ne savo, o vieno savo veidų – stilistu save vadinančio Manto Petruškevičiaus lūpomis.

Štai prieš pusantros savaitės Žmonės mestelėjo puse lūpų pasakytą stilisto tekstą: kai garsenybės pradeda jausti dėmesio stygių, stoja filmuotis prie konteinerių, aš to niekada nedaryčiau. Man keista, kai žmonės sako, kad televizija veikia kaip narkotikas. Aš tokio potraukio nejaučiu ir dabar džiaugiuosi ramybe. Ir jau kaip patyręs narkomanas drebia: beje mano laida atsigaus

Vakar jau Delfi vysto temą ir įjungia pačios TV3 atstovę Rimą Olberkytę-Stankus: be abejo, kalbos apie naują Manto laidą – ne be pagrindo, tačiau kol kas viskas tik dėliojama, rikiuojama, mąstoma.

Gandonešiai šneka, kad stilisto ir TV3 santykiai aptemo po to, kai gracingasis taip ir nepasirodė ant parketo Šok su manimi projekte. Mat, į stilisto laidą nuo rudens ir pareigingąjį kojų dėliojimą šokiuose TV3 žiūrėjo, kaip į komplektą. Todėl nėr šokių, nėr ir laidos.

Paradoksas, kad, kaip teigia Delfi, laidą su M. Petruškevičiumi prodiusuos Saulius Urbonavičius-Samas. T.y. tas, kuris po tuos stilisto nemėgstamus konteinerius su lietuviškais žvaigždūnais ir knaisiojosi.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , ,

Palikite komentarą