PIRMA TV3 VASAROS TINKLELIO DIENA: “AISTRŲ PAKRANTĖJE” AISTROS NERASTA

(Last Updated On: 2020-04-26)

Pirmadienį TV3 pradėjo vasaros tinklelį.

O šiandien, gavusi skaičius, neapsidžiaugė.

Aistrų pakrantė

Aistrų pakrantė © TV3

Paskutinį sezoninį pirmadienį, gegužės 24 dieną TV3 pirmavo prieš LNK beveik 4 procentais, o vakar jau pralaimėjo. Tiesa, nedaug. laimėjo tik vienu.

Aišku, galima teisintis, kad LNK vis dar dirba sezoniniu režimu, o TV3 persėdo į lengvesnes roges, bet mačius, kiek savireklamos mesta į Gedimino 11 ir Aistrų pakrantės pristatymą auditorijai, buvo galima laukti daugiau.

Tiesa, nėra viskas taip jau ir vienareikšmiška. TV3 gali būti patenkinta Dar pažiūrėsim… kartojimu iškart po Žinių. Jis su Kakadu rungėsi ne ką blogiau nei Amžinų jausmų premjera.

Tačiau vėliau atsitinka nelaimė – Gedimino 11 nekovoja su LNK Nuo…Iki… Kiek geriau sekasi rungtis su Nauja versija, bet ir čia ne pyragai – 9 procentų neprirenkama.

Gedimino 11 taip anksti nenurašyčiau. Pirmojoje serijoje pradėjo vyniotis daug istorijų, kurios, priklausomai nuo scenaristų išmonės, gali sproginėti nelauktomis bombikėmis. Į LNK langus.

Beje, išgalvotas serialo pasaulis vakar netikėta paralele susišaukė su tikruoju. Viena svarbesnių pirmadienio politinio gyvenimo aktualijų buvo netikėtas Valstybės gynimo tarybos posėdis Prezidentūroje. O Gedimino 11 pirmojoje serijoje skambiu siužeto kontrapunktu taip pat buvo ypač slaptas posėdis Prezidentūroje, kur dalyvavo neeiliniai valstybės asmenys. Aišku, suvaidinti.

Aistrų pakrantė nesunkiai tvarkėsi su paskutine Mano mylimas prieše serija. Bet tai nebus jo reguliarus priešas. Priešas bus šiandien LNK eteryje pasirodysiantis Kitas! Čia ir pamatysime, kas ko vertas.

Mums pasirodė, kad tarp gausios erotikos, gražių kūnų baseinuose ar pliažuose Aistrų pakrantėje pasimeta intriga. Jokios veiksmo įtampos nepastebėjome, istorija nebuvo rišliai išpasakota, sunkiai tinkamų žodžių ieškojęs Jurijus Smoriginas vaizdą ne pataisė, o sugadino; suteneriška intriga, kur devynios merginos nežinia kodėl turi rungtis dėl trijų, neaišku, už kokias asmenines savybes išskirtų studentų dėmesio, uagadugu visiškai neįtikino.

Daug gražių mergiškų kūnų televizoriuje, aišku, privalumas, bet šiais laikais  – tikrai ne deficitas.

Tiesiog bandau suprasti, kas šioje laidoje gali būti magnetu moteriškai auditorijai.

Skaityk  ŠOKIŲ KRONIKA: ŠOKS NEĮGALIEJI IR KARATISTĖS

Gal šokiai… Bet jų kol kas nepastebėjome.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. DS | 1 birželio, 2010 at 22:08

    Jei mylimam priese pagr. vaidmenis butu dave aktoriams o ne saviveikininkams, tai siam serialui sezonas butu kur kas sekmingesnis

    Please wait...
  2. senolis | 2 birželio, 2010 at 10:10

    uagadugu apsiriko! Tiesa, nedaug. Tiesiog sumaišė kanalų pavadinimus. Buna…

    Please wait...
  3. uagadugu | 2 birželio, 2010 at 11:32

    Ačiū, senoli. Pasitaisėm. Akys, matyt, buvo aptemę į grafikėlius žiūrint.

    Please wait...

Palikite komentarą