ASTA VALENTAITĖ ŠOKS PER TV3

(Last Updated On: 2020-04-23)

TV3 po griausmingo LNK savireklaminio žingsnio, skelbiančio įsitraukimą į šokių pasiutpolkę, ginasi primindama apie savo Šok su manimi ir reklamuodama naują serialą.

Kanalo atsakymas į Radži, Jolantos Paulauskienės ar Andraus Šedžio dalyvavimą LNK šokiuose yra Astos Valentaitės, ne vienus metus puošusios milijonieriaus Laimučio Pinkevičiaus aplinką, asmenybė. Astai Valentaitei, kuri TV3 spaudos pranešime vadinama verslininke, norisi naujos veiklos – streso kūnui ir protui.

Na, o TV3 šiuo pranešimu labai svarbu pranešti dar svarbesnę žinią – kad ji nėra nokautuota – mano telefonas netyla, skambina visi šokėjai ir siūlo žvaigždes, kurios galėtų šokti mūsų projekte. Pasirodo, daugelis susitikinėja su Lietuvos žvaigždėmis ir paslapčia bandosi šokti. Jie jau dabar man pateikia aibę staigmenų. Esu sužavėta jų užsidegimu ir įsitikinusi, kad šiais metais TV3 žiūrovams bus pateiktas dar įspūdingesnis šou“, – šypsosi jau dabar „Šok su manimi“ pasirengiamuosius darbus pradėjusi projekto vadovė N. Kavaliauskienė.

Kažkokia nauja tendencija prodiuserystėje- šou autoriai rankas sudėję sėdi prie telefono aparato ir laukia skambučių iš šokėjų, kurie vietoj jų dirba sunkų casting‘o darbą…

Jie tokie vangūs, kad profesionaliai atliktas nuotraukas žiniasklaidai pateikinėja su grifu iš asmeninio archyvo:

Asta Valentaitė, Vytautas Mackonis

Asta Valentaitė ir Vytautas Mackonis © TV3

 

Praktiškai patikėjom…

Kita naujiena yra serialas, apie kurį rašoma pompastiškai – jau greitai TV3 pradės rodyti televizijos prodiuserių – kompanijos „Videometra“ kuriamą politinį trilerį, televizinį filmą „Gedimino 11“. Jis bus pirmtako – prieš aštuonetą metų rodyto ir milžiniško populiarumo sulaukusio serialo „Gedimino 11“ tęsinys. „Gedimino 11“ sugrįžimui į televizijos eterį įtakos turėjo keletas veiksnių. „Visų pirma tai ,Gedimino 11‘ buvo kultinis serialas. Manau, daugelis jį dar puikiai prisimena. Be to, „Gedimino 11“ buvo politinis serialas, o kadangi dabar Lietuvoje politinė padėtis – labai įdomi, tai irgi paskatino filmo sugrįžimą“, – pasakoja prodiuseris Rolandas Skaisgirys.

Rolandas Skaisgirys

Rolandas Skaisgirys © TV3

Per TV3 savireklaminius blizgučius kyšo pora lengvų prasilenkimų su teisybe. Gedimino 11 prieš dešimt metų buvo, be abejonės, įvykis tada serialą rodžiusiai BTV, bet milžiniškai populiariu jis vargu ar pavadintinas – tuometinės LNK ar TV3 laidos buvo kur kas populiaresnės.

Skaityk  LNK: KAI GUDRUMAS PAKIŠA KOJĄ

O ir su tuo kultu… uagadugu ir patys dažnai vartoja šį žodį, bet parašę po to ir patys galvojame –

jei kokiems trims bendraminčiams kažkas tampa kultiniu, tai ar nuo to tas kultas jau ir visuotinis?

Serialo režisierius Raimundo Banionio narsto Gedimino 11 unikalumus: siužetas čia bus tik priemonė, per kurią bus pasakojami ekonominiai, politiniai įvykiai, moraliniai, etikos dalykai, valdžios santykis su žmonėmis. Kitaip sakant, bus svarbus ne vien siužetas, bet ir mintys – apie ką pasakojama, kas lieka už to, ką matai.

Iš tiesų, atgaminant mintyse senąjį Gedimino 11, meni, kad serialas buvo unikalus ne tik tuo, kad bene pirmas sudrebino tuometinių Giminių autorių dominavimą rinkoje, bet ir savo novatorišku scenarijaus rėmu buvo labai glaudžiai prilipęs prie politinių aktualijų – nuo jų atsispirdavo, atkartodavo, o kartais ir užbėgdavo įvykiams už akių.

Tai pridėjo serialui populiarumo, nes jis integraliai įsikomponuodavo į publicistinį televizijos peizažą, šiam suteikdamas beletristinio aromato.

Žadama 12 serialo serijų, o kadangi TV3 rašo jau greitai, tai, ko gero, jo galime susilaukti sezono pabaigai arba vasarai.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Dovydas | 23 balandžio, 2010 at 17:52

    Žvelgiant į dabartines šalies aktualijas, susidaro įspūdis, kad po Gedimino 11 išstenėti nevykę bandymai – “Prokurorai” ar “Sniego skonis” – būtų artimesni šių dienų žiūrovui:)

    Please wait...
  2. Ingis | 24 balandžio, 2010 at 07:02

    ->Dovydas.

    Į dešimtuką

    🙂

    Please wait...

Palikite komentarą