KRIVICKAS: KLIUVO IR “LNK STUDENTAMS”, IR “SIAURO CHEBRAI”

(Last Updated On: 2020-04-08)
Krivickas

Kristupas Krivickas © LNK

Nerimstantis kovotojas už Lietuvos televizijose rodomų laidų ir serialų kokybę Kristupas Krivickas vėl blykstelėjo viešojoje erdvėje savo giliamintiškomis įžvalgomis. LŽgidas turi stebėtiną talentą pagauti odiozinį prodiuserį išlipusį iš lovos ne ta koja. Kartą esame citavę šį leidinį, kai K. Krivickas užsipuolė LNK eteryje rodomas prodiuserių Sauliaus Bartkaus ir Virginijaus Gaivenio laidas. Dabar eilė atėjo gauti į skudurus ir kitiems. Kad visiems po lygiai būtų – ką jau čia dabar…

Pažiūrėjus naują LNK “Mano mylimas prieše” akivaizdu, kad kanalui verkiant reikia mano paslaugų, – (…) Guldau galvą, kad serialas neišgyvens iki vasaros. Man net nepatogu; tai – studentų mėgėjų darbas, nufilmuotas drebančia kamera. O aš žaidžiu aukščiausioje lygoje!

O LŽgidas su ironija pateikia tos aukščiausios lygos žaidimo pavyzdį. Tai serialas Broliai, kuris, šnekėkim atvirai, TV3 kanalo įplanuotas prieš LNK Nekviestą meilę, reitingų kreivių lauke vos ne tiesiogine prasme arė žemę nosimi.

O K.Krivicko planuose – lietuviškos “Komisaro Rekso”, “Bjauriojo ančiuko” bei “Vedęs ir turi vaikų” versijos. Juokingiausia, kad esame tai girdėję. Prieš porą metų iš lietuviškojo mėšlyno ištrūkęs į Kanų TV mugės prabangą ir šią nustebinęs savo neprilygstamo ego blizgesiu, žurnalistas jau buvo pasijutęs prodiuserystės potentatu ir minėjo lygiai tuos pačius pavadinimus.

Ilgai kinkom…

K. Krivickas neužmiršo iš kur kojos dygsta priminti ir Lietuvos televizijai. Jo serialo “Giminės. Jie vėl kartu” projektas seniausiai laimėjęs LTV konkursą, tačiau dėl finansų trūkumo iki šiol neišvydo dienos šviesos. “Siauras (LRT vadas Audrius Siaurusevičius – aut.) vis mąsto, kaip mus apeiti – kaip prakošti pinigus savai “chebrai”, – mesteli Kristupas. – Ten sistema aiški – ja jau domisi prokuratūra.

Nei daugiau, nei mažiau…

Skaityk  "EUROVIZIJA 2010": DONATAS MONTVYDAS DISKVALIFIKUOTAS

Beje, vienoje TV laidoje neseniai kalbintas aktorius Dalius Mertinas minėjo, kad ruošiasi Giminių filmavimams. Įdomu, kieno prodiusuojamiems…

O mes nekantraudami laukiam, kas sekantis pasipainios po smagia Kristupo Krivicko ranka.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Giedre | 15 kovo, 2010 at 18:48

    Na, is tiesu, sio personazo bijoti reiktu 😀 😀

    Please wait...
  2. Ingis | 15 kovo, 2010 at 21:07

    Aš tik vieną galvoju… Ar K.Krivickas dėl “piaro” stanginasi raumenis ar jis tiesiog nuoširdžiai kalba tai, ką galvoja? Hm.

    Please wait...

Palikite komentarą