ŽIVILĖ VARDU AKSANA, ARBA Į KARJERĄ RUSIŠKU VARDU

(Last Updated On: 2020-01-15)

Žiūrintys per BTV ar Eurosport WWE (World Wrestling Entertainment) imtynių cirką jau pastebėjo arba dar pastebės blondinę Aksaną. Neapsirikite, nors vardas ir rusiškas, Aksana yra gryna lietuvaitė Živilė Raudonienė.

Ž. Raudonienė dar spalį laimėjo prestižines fitneso Arnold Classic varžybas JAV



o lapkritį jau pasirašė sutartį su finansiškai daug perspektyvesne WWE:

Naujai iškeptai imtynininkei sukurtas seksualios katytės įvaizdis, gudriai maskuojantis ilgametės kultūristinės praktikos suformuotus muskulus. Toks:

Aksana

Ar netgi toks:

Aksana

Dar nespėjusi apšilti kojų imtynėse Ž. Raudonienė jau spėjo pasipuikuoti dviem sceniniais vardais -prieš Aksaną ji dar trumpam pabuvojo Olga.

Tiesą sakant, todėl uagadugu ir užsikabino.

Kietas ir sunkus tas likimo pirštas. Galime būti kokiais nori tautininkais, bet jei tvirti JAV rinkodarininkai nusprendė, kad Olga ar Aksana amerikiečiams bent jau kelia asociacijas su jiems žinomais rusais, tai su savo Birutėmis, Gražinomis ar Akvilėmis geriau į akis nelįsti.

Nors beisbolo lazda apsiginklavusio lietuvio įvaizdį, išplatintą, berods, Melo Gibsono, buvo galima ir pasiskolinti. Visai agresyvus,imtyniškas. Tarkim, kokia nors Baseball Zita. Skamba, ne?

Antra vertus, imi ir pagalvoji, kad tie nesėkmingi lietuviški bandymai įsitvirtinti anglosaksiško popso erdvėje po Cloudmaker (Andrius Mamontovas) ar Amberlife (Edgaras Lubys) sceniniais vardais gal ir būtų turėję daugiau šansų, jei lietuviai būtų pasivadinę kokiais ivanuškomis ar mitiom…

Realybė tą lietuvišką romantizmą vis pastato į kampą. Galime save kiek nori įsivaizduoti drąsia šalimi ar Baltijos širdimi, bet, ko gero, pasauliui būsim mielesni tiesiog kaip pigi šalis.

Tas pats ir su noru pabėgti nuo ruso. Sugrąžina visokios Olgos su Aksanomis.

Aišku, kad nemalonu. Patys žinom.

Ginkluojamės beisbolo lazdom.

Please wait...
Kategorijos:  Aplink TV, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Nedraugiškas | 24 sausio, 2010 at 08:30

    Gibsonas sakė “su golfo lazdomis”. O golfo lazda yra kur kas elegantiškesnis bei aristokratiškesnis ginklas nei beisbolo lazda. Nenuvertinkime savęs 🙂

    Please wait...
  2. alius | 24 sausio, 2010 at 12:18

    Aha, supainiojau. Bet šiaip tai makaulių skaldymui ir viena, ir kita vienodai patogios.

    Please wait...
  3. arsena | 29 sausio, 2010 at 16:00

    Arnoldui buvo sakoma kad jis su tokia pavarde netturi sansu prasimušti Holivude.Būk tai per sunku ištarti austriška pavardę. Kaip manot gal jis klydo plaukdamas prieš srovę?

    Please wait...

Palikite komentarą