LINKSMA: TV3 BOMBARDUOJA, O LNK ASISTUOJA

(Last Updated On: 2010-06-07)
Nomeda Marčėnaitė ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė

Nomeda Marčėnaitė ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė © TV3

TV3 tiesiog užbombardavo žiniomis apie naujo sezono laidas, jų vedėjus, vertinimo komisijas. Net neaišku, nuo ko pradėti.

Aštuntąja sezono naujiena TV3 skelbia pokalbių laidą Be grimo, kurią ves praėjusio sezono nevykusių laidų vedėjos – Nomeda Marčėnaitė ir Daiva Tamošiūnaitė-Budrė. Nevykusiomis jas vadiname todėl, kad abi buvo nuimtos – viena LTV, kita – LNK. Nauja laida –nenudailintas pokalbių šou (…) be netikrų dalykų kalbėjimo, be sintetikos, ne nulaižyta, o žmonėms apie žmones.(…) Yra begalė dalykų, klausimų, kuriuos norisi išsiaiškinti, problemų, apie kurias reikia kalbėti ir mėginti rasti sprendimą. Manau, kad viešas ir drąsus kalbėjimas yra galinga jėga, o šiuo metu televizijoje kaip tik ir trūksta aštresnio, o kartu ir jautresnio vienos ar kitos visuomenę kamuojančios problemos pagvildenimo.

uagadugu diagnozė – laida supainiojo adresą. Su šitokiomis pretenzijomis reikėjo rodytis LTV arba eiti į labai jau keistai suformatuotą Lietuvos ryto TV, kurios tinklelyje būta panašių eksperimentų..

uagadugu prognozė – Be grimo gyvuos iki naujų metų.

Laidos atsiradimo eteryje priežastis – TV3 nori pasakyti, kad nėra tokia lengvabūdė televizija, kokia daug kas ją laiko. Kam apsimetinėti… Daug kas niekaip tokio lengvabūdiškumo nepasiekia ir ant kojūkų bandydamas vaikščioti.

Net dvi žinios ištransliuotos apie Lietuvos talentus, lietuvišką pasaulyje gerai žinomo formato Got Talent versiją. Pirma, kad šou žiuri sėdės tęstinį kontraktą su TV3 turintis Marijonas Mikutavičius, estrados žvaigždė Rūta Ščiogolevaitė ir aktorius Adolfas Večerskis. M. Mikutavičius yra rimta. Ta proga prodiuseris Saulius Urbonavičius–Samas visai ne Bix stiliumi sugieda, tikėsimės, TV3 PR-ininkų į lūpas įspraustą ditirambą: Jis yra mūsų visos tautos pripažintas talentas, Lietuvai padovanojęs antrąjį valstybės himną. Jo titulai neįvardijami ir jis žino, ką turi daryti žmogus, užlipęs į sceną.

TV3 mus jau visiškai iškerta iš koto, painformavusi, kad šou kūrėjai idėjų vyksta semtis į Vokietiją. Pajuokautume…Na, bet gal ir svarbu buvo sužinoti…

Skaityk  PASAULIO ČEMPIONATAS BAIGĖSI, ARBA DĖL VISKO KALTI TV KOMENTATORIAI

Na, o Ekstrasensų mūšio idėjos vystosi Lietuvoje. „Ekstrasensų mūšio“ laida bus kuriama pagal pasaulinio „Psychic Challenge“ projekto formatą. Žyniuoniai, aiškiaregiai ir ekstrasensai jau yra savo jėgas išbandę visame pasaulyje – Amerikoje, Didžiojoje Britanijoje, Rusijoje, Vokietijoje ir kitur.
Lietuvoje užregistruota daugiau nei 400 žmonių, kurie, remdamiesi savo sugebėjimais, gali matyti ateitį, praeitį, gydyti ir kitaip paveikti ne tik žmones, o ir aplinką. Naujame TV3 sezone startuosiančios laidos vedėjas Rimantas Bagdzevičius, nors ir netiki tokiomis žmogaus galimybėmis, talismaną nuo blogių akių kišenėje vis dėlto nešiosis.

Hm. uagadugu savo duksliame lagaminėlyje netgi slepia drąsaus Burkina Faso kario Ali Kone sumedžiotą vieno nigeriečio galvą, bet nuo krizės ji negelbėja. Ši laida Lietuvos irgi neišgelbės, bet populiarumas jai garantuotas. Įdomu, ar šou tilps į neseniai priimtų suaugusiųjų suvaikinimo įstatymo pakeitimų ispanišką batą…

O, neaišku, ar į kitą batą su didžiuliu laidos biudžetu TV3 sėsti nepriversiančio Šok su manimi kūrybinė grupė jau beveik pabaigė no name’o atranką ir į Delfi patalpino šešių atrinktųjų kandidatūras. Iš čia bus atrinktas vienas laimingasis.

Taip pat TV3 informuoja, kad šou Lietuvos perlai. Šauniausios damos rinkimai savo dalyvavimu pagerbs stilistu save vadinantis garsusis mados blizgis Mantas Petruškevičius. Jeigu Šok su manimi dirba su Delfi, tai vyresniųjų damų rinkimų laida save dėsningai sieja su Valstiečių laikraščio auditorija, kur patalpino anketas. TV3 + Valstiečių laikraštis – keistokas duetas, bet kokios tik sinergijos šiais laikais neišvysi.

Na, o LNK į šitą naujienų fiestą atsako Asistentaisnuo naujojo LNK sezono trys įspūdingi asistentai pasirengę per vieną dieną pakeisti gyvenimą iš esmės: vienas padarys perversmą virtuvėje, antras – originaliai pakeis aplinką, o trečias – pats svarbiausias – išmokys gyventi be problemų.

Kažkur matyta…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

3 komentarai:

  1. cometos | 7 rugpjūčio, 2009 at 19:41

    na tai žiūrėsim TV3, basta.

    šiaip tai apgailėtini tie veidai jau daros. ar jie dar atsirenka kažin kokio kanalo operatoriai juos filmuoja šiandien ir ar nepaklysta važiuodami į televiziją: “nuo šiandien į lnk, tai ko blyn aš čia prie tv3 stoviu?..”

    Please wait...
  2. Gugucė | 8 rugpjūčio, 2009 at 18:33

    Na Tv3 ir LNK- televizijos klonai. Čia Budrė su Nomeda, ten- Michelkevičiūtė “Valandoje su Rūta” . Visos pasiryžę būti ne bulvarinėmis. Tačiau nesutikčiau su uagadugu dėl vieno: normalios pokalbių laidos ilgą laiką nebuvo nei vienoje Lietuvos TV. Komerciniuose kanaluose jos kažkokios plokščios, LTV- akademiškos. Pažiūrėsim ką išlauš TV laidų autoriai su savo vedėjomis. Juk vedėjos – svarbi dalis ( kam jų net dviejų…), tačiau redaktoriai, prodiuseriai, režisieriai galbūt padarys labai nelietuvišką variantą ir šių laidų anksčiau laiko nenuims.

    Please wait...
  3. tim | 9 rugpjūčio, 2009 at 10:11

    Visi jau iškalbinti… net po kelis kartus,ir rimtai, ir nelabai. Gal padarytų laidą apie “patylėjimą”, vo tada būt kažkas naujo.

    Please wait...

Palikite komentarą