RAMŪNAS ŠIMUKAUSKAS: TV3 SĖKMINGAI SUSIRENKA POPULIARIUS LNK VEIDUS

(Last Updated On: 2019-08-20)

TV3 praneša apie pasikeitusį Nuodėmių dešimtuko vedėją. Informacija būtų eilinė ir neverta dėmesio, bet ji tarsi ir iliustruoja gandus, kad TV3 naujajam sezonui perpirko iš LNK bene visus ekrano veidus, kuriuos bandė perpirkti. Išskyrus Algį Ramanauską ir Ingą Jankauskaitę.

Ramūnas Šimukauskas, apie kurį čia eina šneka, yra bene sėkmingiausias Dviračio šou įvestas personažas pasibaigusį televizijų sezoną. Jo Arūno Valinsko parodija tapo tokia populiari, kad tikrąjį A. Valinską žmonės laiko mažiau tikru.

Ramūnas Šimukauskas

Ramūnas Šimukauskas © Modestas Patašius

TV3 nė žodžiu neužsimena apie šį aktoriaus personažą, nors jis neabejotinai bus ženklus Dviračio šou autorių grupės ruošiamose penkiolikmečio laidose.

R. Šimukausko pasirodymą su LNK aršiai konkuruojančiame kanale galima nurašyti vasariniam štiliui, per kurį Dviračio šou negamina laidų (o tai reiškia, kad ir nemoka autorinių honorarų savo aktoriams), bet TV3 kerta, kad, vasaros pabaigoje grįžus iš darbo teatruose JAV iki tol buvusiam Nuodėmių dešimtuko vedėjui Mariui Mačiuliui laidą galėtų vesti ir abu aktoriai kartu.

Hm. Iki šiol, kiek pamenu, Dviračio šou aktoriai ekskliuzyviai žibėdavo tik LNK. Televizijos dalinsis R. Šimukauską? Ar gali būti, kad jo vaidinamas personažas mirs natūralia mirtimi? O gal jo žvaigždė leidžiasi žemyn kartu su tikrojo Arūno Valinsko reitingais, o todėl parodijavimas neatneša ir televizinių?

Vieni klausimai, atsakymų, apart televizijų pučiamos miglos, kol kas nėra. O gal atsakymas yra MG Baltic koncerno prezidento Dariaus Mockaus interviu Delfi išsakytose mintyse apie koncerno įmonių taktiką krizės metu: Įgyvendinamos kaštų taupymo programos, atsisakoma neefektyvių veiklų, peržiūrimos investicinės programos. Visa tai – elementari reakcija į susidariusią kritinę padėtį. Keičiantis rinkai, prireikia laiko poreikius atitinkančių produktų ir paslaugų.

Panašu, kad TV3 tezę apie laiko poreikius atitinkančius produktus ir paslaugas interpretuoja kiek kitaip.

Skaityk  ROLANDAS VILKONČIUS PASKERDĖ "ŠREKĄ"

Gal netgi atvirkščiai.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą