TV3: KOMANDŲ MAŽINIMAI ŠOKIO RITMU

(Last Updated On: 2019-08-13)

TV3 penktadienį pranešė džiugią žinią pramoginių šokių verslui ir daliai žiūrovų. TV3 programų direktorius Jurgis Jefremovas informuoja: Pastaruoju metu televizijos visą dėmesį skiria dainoms ir muzikai, o didelio susidomėjimo sulaukę šokiai nebuvo pratęsti. Su džiaugsmu norime užsiminti, kad jau nuo rudens, naujajame TV3 sezone žiūrovus turėtų nustebinti naujas šiai televizijai projektas – šokių konkursas, kupinas spalvingų intrigų, pergalės troškimo ir žavingų debiutų.

Man tai nuskambėjo, kaip vienišas klyksmas tyruose. Vienišas todėl, kad be šio sakinio spaudos pranešime nieko daugiau kaip ir nėra.

O po to jau spaudos kolegos pradėjo išspaudinėti informaciją apie dalyvavimą projekte iš Nijolės Pareigytės ir Natalijos Zvonkės.

Kokių dividendų iš šio pranešimo ruošiasi išspausti TV3? Spaudos pranešimai juk nerašomi, kaip eilėraščiai, įkvėpimui atėjus.

TV3 šiuo metu prastai sekasi. Reitingai krenta, kažkur po savaitės laukiamas pompastiškas LNK tekstas apie balandžio mėnesio pergalę varžybose dėl žiūrovų. Save dabar pašlakstyti šokių projekto galimos sėkmės auksiniais purslais visai ne pro šalį. Viliojanti Šokių dešimtuko aura niekur nedingo.

O neretai tokie skuboti pranešimai skelbiami, kai jaučiama, kad kažką panašaus gali ruošti konkurentai ir norima užbėgti už akių. Pavėlavęs paskelbti neišvengiamai atrodys kaip kopijuotojas, nesvarbu, kad buvo idėjos autorius. Tokius dalykus meistriškai darydavo Arūnas Valinskas.

Bet tikrosios priežastys gali slypėti ir tame, ką šiandien atkapstė Alfa.lt. Pasirodo, MTG paleidžia visą TV6 komandą. Dar daugiau, uagadugu girdėjo, kad Latvijos ir Estijos broliškose stotyse jos jau neliko.

Kiaulių gripas keliauja į Lietuvą. Ar jis palies šeškus, greitai įsitikinsime.

TV6, TV šeškas

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. kostia | 27 balandžio, 2009 at 17:05

    visa beda, kad LT tv rinkoje nera normalios konkurencijos. tv3 tada zlugtu visai. o siaip tai ten viena is silpniausiu tv…

    Please wait...
  2. D | 30 balandžio, 2009 at 02:09

    kad jau senokai paleista komanda. pasenusi info

    Please wait...

Palikite komentarą