“LIETUVOS RYTO” TV EINA HUMOROP

(Last Updated On: 2019-08-08)

Pridursiu, kartu su Mariu Martinsonu. Dabar jau ir kino vagą Lietuvoje varantis latvis ne vienus metus srėbė TV prodiuserio putrą. Kažkada, prieš 8-9 metus dar TV3 rodė jo nerafinuoto humoro serialą Grybauskai ir ir laidą Humoro karalius.

Pirmame veiksmas sukosi apie intelektu neblizgančią šeimynėlę Grybauskus, kuriuos vaidino Dalius Mertinas ir Jūratė Bitinaitė. Čia dar šmėkščiojo Redita Dominaitytė, Ezopas ir Regina Varnaitė. Serialas priblokšdavo savo statika ir nedidele scenaristų fantazija.

Humoro karalius irgi nebuvo deimančiukas. Jame savo auksines valandas pergyveno Raimondas Šilanskas, Vitalijus Cololo ir kiti lietuviškojo humoro gigantai.

Lietuvos ryto TV, nuo kovo 16 dienos įplanavusi du juoko himalajus vienas po kito, nuo 18.15 iki 19.00 val., ketina paremti savo geriausio laiko laidas, kol kas susilaukiančias nedidelio žiūrovų dėmesio.

Laidos bus rodomos septynias dienas per savaitę. Tai nėra įprasta praktika Lietuvos televizijose. Savaitgaliais jos paprastai padaro pertrauką.

Matosi, kanalui reikia kuo greitesnio reitingų efekto. Krenta į akis, kad Lietuvos ryto TV pasirinkta rimtesnė, solidesnė, LTV į gerklę besikėsinanti kibti taktika keičiasi. Panašu, kad jos perspektyvumu suabejota.

Keistas sutapimas – Grybauskai Dalios Grybauskaitės fone…

Susijęs rašinys:

KRIZĖ IR TV: LINKSMINKIMOS LINKSMINKIMOS…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą