LRT: GĖDINGA RUNGTYNIŲ TRANSLIACIJA

(Last Updated On: 2019-08-09)

Žiūrėjau rungtynes per LRT, nors rodė ir Sport1.

Šio blogo reguliarūs skaitytojai žino mano kategorišką nuostatą (draugai dėl jos mane vadina durniumi, bet nieko, būsiu principingas, muškite mane, spardykite žodžiais, viską iškęsiu) nepirkti skaitmeninio imtuvo tol, kol jis nekainuos šimto litų. Kadangi vis dar kainuoja daugiau, Sport1 nematau.

Žiūrėjau LTV ir buvo gėda. Nacionalinis transliuotojas turi tą bjaurią savybę, kad jį maitindamas savo mokesčių pinigais, nori nenori pergyveni ir dėl nesėkmių.

Kaip man jaustis, kai LTV su signalu pasijungus į paskutinius Lietuvos himno akordus, jį girdime gal 10 sekundžių?

Po to matome kitą keistenybę – Sport1 žurnalistas kadre šnekasi su vienu mūsų rinktinės trenerių, justi, kad labai įdomu, bet pokalbio negirdime, užtat galime gėrėtis nerišliu Tautvydo Meškonio tekstu.

Prieš prasidedant antram kėliniui istorija kartojasi – matome besibaigiančią Sport1 laidelę, rodytą per pertrauką, o girdime jau ne Tautvydą Meškonį, o stadiono triukšmą. Įdomu, kad tik triukšmą girdime dar porą minučių prasidėjus antram kėliniui. Panašu, kad komentatorius nespėjo per pertrauką sukimšti kokio hot-dogo ar išgerti bokalo alaus.

Vienintelė paguoda, kad pertraukos metu LTV vis dėl to parodė mikroskopišką laidelę iš studijos.

Bet ar tai prilygsta Sport1 pastangoms? Ši maža televizijytė plušo, kaip koks galingas vokiečių transliuotojas. Taip matau dirbantį ZDF. Tiesioginis eteris tiesiai iš stadiono, specialistų komentarai prieš rungtynes, pertraukos metu ir po rungtynių. 55 minutės eterio. Bene dešimtkart daugiau darbuotojų turinti LTV išstenėjo 10 minučių…

Racionalizacinis pasiūlymas. Jei jau LTV ėmė signalą iš Sport1, o ne atvirkščiai, gal kitą kartą nusipirkit ir teises paraleliai transliuoti jų laidą?

Nebūtų už jus gėda.

Skaityk  LNK: INTRIGA SU TVARTO ASILU TĘSĖSI NEILGAI

Netikiu, kad jums gėda patiems.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Sportas
Tags: , , , , , ,

3 komentarai:

  1. Tomas | 29 kovo, 2009 at 14:09

    Sutinku 100%. Kažkoks "bardakas". Įtariu Meškonis sutiko kokį draugelį.O Janušonytės gebėjimas vesti pokalbį… Vien žo, sudirbtas vakaras

    Please wait...
  2. Frederico | 30 kovo, 2009 at 14:14

    Užtatai reikia žiūrėti Sport1. Negi ir kabelinės gerb. autorius neturite? 🙂

    Please wait...
  3. alius | 30 kovo, 2009 at 18:02

    Neturiu. Nes turiu pasukamą lėkštę su labai daug kanalų. Iš lietuviškų man reikia tik Sport1, o dėl jo neverta įsivedinėti kabelinę. Va mano skausmingų problemų išsamus paaiškinimas: http://uagadugu.blogas.lt/479405/kodel-neziuriu-sport1.html

    Please wait...

Palikite komentarą