ŠOKIAI TENISO RITMU: GABRIELĖ MARTIROSIANAITĖ IR JOS PIRŠTELIS

(Last Updated On: 2020-05-31)

Praūžė prateliuškavo pirmas savaitgalis, kai TV3 nerodė krepšinio, o todėl ir neturėjo pranašumo prieš kitas televizijas.

Pirmavimas liko, bet jis nėra toks nokautuojantis, kaip buvo anksčiau. LNK atsilieka 3-6 procentais (duomenys iš TNS), o buvo ir vienuolika ir dar daugiau.

Penktadienį savo sezoną pradėjo BTV. Dar anksti daryti išvadas – skaičiams rodyti kažkokius poslinkius gal dar ir ankstoka. Kol kas nepastebėjau nieko tokio, kas pritrenktų žiūrovus. Atvirai su žvaigžde pasirodė ištęsta, na, o Karštam vakarui sėkmė šypsosis, jei vakaras tikrai bus karštas. O karštas jis bus tik tada, jei laida aktyviai ir aštriai reaguos į dienos aktualijas. Būtent į tos konkrečios, o ne savaitės ar mėnesio.

Na, o žiūrovo dėmesys penktadienį vėl buvo prikaustytas prie LNK Lietuvos dainos, kuri negyvai nudainavo Muzikos čempionų taurę. Pastaroji svyravo apie 5-6 procentus reitingo , kai LNK siekė virš 10.

Tačiau nežiūrint į užtikrintą pirmavimą geriausiu laiku, LNK pralošė TV3-ims visą dieną šešiais procentais, nes, išskyrus Lietuvos dainą, pralaimėjo visas kitas tos dienos giesmes ir smagiuosius bei muilinuosius tralialiavimus.

Po Lietuvos dainos pralaimėta ne tik LTV Duokim garo, bet ir BTV filmui.

Ieva Šimukauskienė, Vytenis Pauliukaitis, Natalija Zvonkė

“Kviečiu šokti” žiuri © LNK

Šeštadienį vėl virė šokių aistros. Po visiškai krepšiniu nugesintos paskutinės Kviečiu šokti laidos nesitikėjau ženklesnio atsitiesimo. O LNK šokiai, nors ir pralaimėjo TV3 laidai, bet ne taip kraupiai, kaip buvo galima laukti.

LNK yra paėmusi jautį už ragų ne juokais. Štai praėjusią savaitę ji išleido į pasaulį net septynis spaudos pranešimus apie naujienas ir atnaujinimus Kviečiu šokti laidoje, kai TV3 rado galimybę paskelbti tik 3. Du pastarieji savaitinių žurnalų rinkos lyderio Žmonių viršeliai buvo skirti žmonėms iš Kviečiu šokti. Ant vieno puikavosi Inga Valinskienė, o ant kito Rimo Valeikio ir jo partnerės Sandros Kniazevičiūtės žmonos Agnės Gintalaitės nuotrauka. Kanalas stipriai dirba, kad atkreiptų į save žiūrovų dėmesį. Jo žiuri gretose atsirado Natalija Zvonkė, LNK padarė išvadas dar ir iš to, kad ne seksu spinduliuojančios gražuolės ar sekspertėmis save vadinančios pašėlusios moterys yra šokių laidų magnetas. Juo greičiau gali tapti likimo tvariai ar laikinai nuskriausti, o todėl šokėjų gretose atsiranda kurčia šokėja; kanalas springdamas eksponuoja Andriaus Paulavičiaus sumušimo melodramą ir graudžią istoriją su Gabrielės Martirosianaitės partnerio piršteliu, dėl kurio vargšė Gabrielė negali šokti.

Skaityk  "EUROVIZIJA": MELSKIS, KAD NEDAINUOTUM PIRMAS

Muilo ašaros veža.

Laukiu tik, kada Inga Valinskienė taps ne tik pati sau graži bei protinga.

O Rolandas Vilkončius labiau chuliganavotu.

Tuo tarpu I. Valinskienės vyro šlovės spinduliais nutviekstoms 2 minutėms šlovės, panašu, šlovės pakako tik šių metų pavasariui. Laida, nors ir bando išlįsti iš po sunkaus Lietuvos talentų spaudimo, bet kol kas jai tai nepavyksta.

Vakar pirmą šį sezoną susidūrė Indrės Makaraitytės Savaitės komentarai, Nemiros Pumprickaitės Savaitės įvykių TOP 5 ir Dariaus Kuolio Sankirtos.

Pastarosios bent jau kol kas šliaužia pažeme, o I. Makaraitytės ir N. Pumprickaitės dvikovą laimėjo pastaroji.

Būčiau jau ir baigęs, bet laiku atsiminiau, kad LNK ir TV1 rodė labai daug teniso.

Diplomatiškai pasakysiu taip: LNK reitingų tenisas nenumušė, o gal atrodė net ir kiek geriau, nei meksikietiškos muilo operos, kurių fronte kanalas nuo TV3 į skudurus gauna.

Na, o TV1, tarkim, šeštadienį per tenisą buvo ne tik geriausiai žiūrimu kanalu iš mažiukų, bet netgi ketvirta pagal žiūrimumą TV stotimi Lietuvoje, aplenkusia ne tik BTV, bet ir stipriai įsikabinusia į barzdą Lietuvos televizijai.

Šį kartą nežiūrėjau teniso per televiziją – mat, buvau tarp žiūrovų arenoje ir netgi spaudžiau dešinę euforiškajam Tomui Langviniui.

Iki šiol rankos neplaunu.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka, Sportas
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Savelas | 21 rugsėjo, 2010 at 00:07

    Dovanoju LNK genialų planą:

    Šeštadienį viena iš šokėjų pareiškia “mane užvakar išprievartavo (šniurkšt, šniurkšt), balsuokit, prašau. mano numeris XXXX”

    ir TV3 gauna į kepenis taip, kad vaikinai be kojų ilsisi.

    Perduokit, jei žinot kam. Mokėti nereikia.

    Please wait...
  2. Corot | 21 rugsėjo, 2010 at 00:55

    oo, džiugu dėl teniso. LNK kanale būtų buvęė matyt dar džiugiau. Džiugu ir dėl rankos Langviniui paspaudimo!

    Dėl “Žmonių” tik – Valeikis ten ne su partnere Sandra pozuoja, o su savo žmona Agne Gintalaite.

    Please wait...
  3. uagadugu | 21 rugsėjo, 2010 at 09:02

    Ačiū už pastabą dėl Gintalaitės. Taisau.

    Please wait...
  4. Fishas | 21 rugsėjo, 2010 at 10:32

    Jo, tenisas labai gerai 🙂 Kol nebuvo lietuviu, zaidzianciu tenisa per televizoriu as isvis nesupratau kaip tenisa galima ziuret (nors ji zaidziau ilgai pats). O dabar tenisa ziuriu azartiskiau nei krepsini (taip taip, kalkit mane prie kryziaus, neziuriu as to kasio).
    As irgi pasisakau uz tai, kad butu smagu matyt teniso varzybas per didesni kanala nei TV1, bet gal kazkada “daaugsim” ir tiek, kad matytumem tenisa pvz 19:10 per LNK :))
    Cia butu kazkas naujo ir labai netiketo Lietuvos padangeje 🙂

    Please wait...

Palikite komentarą