KAS TIKRAS: BENAS GUDELIS AR SAULIUS POŠKA?

(Last Updated On: 2019-07-24)
Benas Gudelis laidoje "Dviračio šou"

Dviračio šou © LNK

 

Šitokį klausimą ne vienas sau galėjo užduoti vakar, pažiūrėjęs eilinį Dviračio šou.

Buvo rodoma laidos autorių sugalvota istorija apie tai, kad radosi ekskursijų biuras, eksponuojantis įspūdžių ištroškusiems piliečiams Lietuvos įžymybių palocius. Ta proga su minia žioplių nuvairuota prie Beno Gudelio namų (tikrų, ar ne – neturiu supratimo, nes pas anąjį nesu buvęs nei prieangyje, nei ant kilimėlio, o jau apie svetainę su krištolais ir svajoti negalėčiau) ir čia aktorės Neringos Varnelytės vaidinamas gidės personažas užsidegusiai aiškino apie įžymybės gyvenimo privalumus, kai per minią prasiyręs tikras Benas Gudelis paprašė leisti įeiti į savo namus. Tačiau gidės nebuvo atpažintas ir palaikytas aferistu. Nepaisant to, į savo namus pateko ir netgi po to išvijo ekskursiją, davęs jai lygiai septynias sekundes dingti iš kiemelio.

Iškart po to Dviračio šou rodė eilinį interviu su Sauliaus Poškos personažu, vaidinamu Kristijono Bartoševičiaus. Čia prisiminiau kitą istoriją – kai teko apturėti labai juokingą ginčą su viena vyresnio amžiaus moteriške, kuri nuoširdžiai piktinosi – suprantu, verslininkas tai verslininkas, bet kuo jis čia garsus, kodėl jį taip dažnai rodo?

Dviračio šou sukūrė keistą fenomeną – personažą, tikroviškesnį, nei tikras. Aišku, tam pasitarnavo kvazitikrovišką interviu forma, kuri suklaidino ne tik tą vieną moteriškę, bet daugybę moteriškių ir vyriškių.

O štai tikras Benas Gudelis trumpam įsikūnijo į sugalvotą Beno Gudelio vaidmenį. Einama priešinga kryptimi. Moteriškių ir vyriškių galvose velnias žino kas gali atsitikti.

O kad jau visai susipainiotume, į Sauliaus Poškos įkvėptą monologą apie poeziją ir dešras staiga įsiterpė piktai pirštais į stalą barbenantis Gintaras Deksnys, kurį, pasiruošusį Žinioms, jam nežinant, šposininkas išleidėjas įmetė į eterį.

Skaityk  KELIAUTOJAI IŠKELIAVO IŠ LTV Į TV3

O šitas buvo tikras, ar ne?

Nieko nesuprantu.

Please wait...
Kategorijos:  Laidos, Personalijos, Visuomenė
Tags: , , , , , , ,

9 komentarai:

  1. nida | 5 balandžio, 2011 at 13:08

    ten tikrai Beno namas.

    Please wait...
  2. Edas | 5 balandžio, 2011 at 13:08

    Šiaip tai ten neišgalvota situacija dėl ekskursijų.
    http://www.vaiduokliai.lt/Laisvalaikis_pramogos-79-LT.html

    Please wait...
  3. Jūratė | 5 balandžio, 2011 at 14:03

    Ir nežinau, ar ir toliau šposavo tas pats “šposininkas išleidėjas”, ar jau kažkas kitas, bet ir laikrodis, skaičiuojantis sekundes iki žinių, buvo be rodyklių. Žodžiu, humoras non-stop. :)))

    Please wait...
  4. Kestutis | 5 balandžio, 2011 at 15:53

    Čia matyt LNK su “dviratininkais” bandė bent kažkiek kompensuoti pernelyg sumažėjusį dėmesį savo atžvilgiu – visi tik ir aptarinėja Šaprą ir TV3 :-).

    O Benas ir jo namas – tikri.

    Ir G.Deksnys tikras, ir įmestas jis buvo dukart, nes ir jo anonsas skambėjo tik po geros pauzės, o po anonso jis kukliai nuleido akis kažkur į šoną :). Ir laikrodis buvo be rodyklių. Kaip tautos “tėtė” kažkada mėgo sakyti – kas gali paneigti, kad ir vėl koksai antai alkoholis kam nors kojos nepakišo 🙂

    Please wait...
  5. zorge | 5 balandžio, 2011 at 16:43

    As, savo moline puodyne ( t.y.galva) , manau, kad B.Gudelis gudriai rengiaisi artejantiems 2012 rinkimams…
    Labai tikiuosi, kad klystu.

    Please wait...
  6. hm | 5 balandžio, 2011 at 17:10

    klystat

    Please wait...
  7. nida | 5 balandžio, 2011 at 17:10

    Gudelis pastaruoju metu kelis kartus sublizgėjo Valandoje su Rūta. Beje, pasirodė esąs logiškai mąstantis, nebanalus ir sąmojingas vyriokas. Sumaustė Šedžių, buvo gražu žiūrėti. Kažkaip kitaip atsiskleidė. O juk atrodė lėkštas kažkokių misių gerbėjas. LNK jis aiškiai patiko ir jie ėmė jį eksponuoti. Į Seimą vargu – vis dėlto reputacija prieštaringa

    Please wait...
  8. tds | 5 balandžio, 2011 at 17:43

    Ponai (-ios), negi kiekvienas žmogaus pasirodymas TV jau yra ėjimas į rinkimus, dėmesio pirkimas ir kitoks savęs žalojimas? Spėju, Benas Gudelis tiesiog turi humoro jausmą ir, sužinojęs apie minimas ekskursijas po žinomų žmonių gyvenamasias vietas (Gudelis yra tame sąraše, prie kurio namo irgi žada atvežti žiopsotojus), sutiko pasijuokti iš keistokos pramogos. Viskas pavyko puikiai.
    P.S. Kaip jums vaizdas iš jo kiemo? 🙂

    Please wait...
  9. uagadugu | 5 balandžio, 2011 at 17:54

    Į kurią pusę?

    Please wait...

Palikite komentarą