SAULIUS BARTKUS GAVO NUO KRIVICKO, O IR APSKRITAI TRAGEDIJA SU LNK REITINGAIS

(Last Updated On: 2020-05-28)

Kitokio epiteto negaliu parinkti, nes LNK vakar pralaimėjo TV3 kanalui surinkusi 17.5 procentų auditorijos dėmesio, kai TV3 triumfavo su 26.8 (skaičiai iš TNS).

Beveik dešimt procentų.

Pastarosiomis dienomis LNK pralaimėdavo ir didesniu skirtumu, tačiau tada būdavo rodomas krepšinis.

Vakar krepšinio iki vienuoliktos nebuvo ir kakta kakton susidūrė naujojo sezono tinkleliai – tai, ką abi televizijos gimdė nuo gegužės, praleido daugybę valandų susirinkimuose, plušo filmavimų aikštelėse ir montažinėse.

Jų darbo kokybę matuojame dabar. Reitingais.

Kai kuriam nors komentatoriui atsakau, kad skaičiai yra iškalbingi, turiu omeny ir tai.

Jau aišku, kad LNK ketinimai paremti savo geriausio laiko zoną virtuviniu Iki, pasimatymo mama neišdegė. TV3 muilas Širdys paklydėlės lenkia šį dvigubai.

Nors iki Naisių vasaros jam dar toli.

LNK Žinios iš pradžių tarsi ir bandžiusios kabintis TV3 už barzdos, dabar grįžta į žemą praėjusio sezono orbitą – pralaimima trečdaliu.

O jau norisi pasakyti tik

Drąsos kaina sumažina TV3 Žinių suformuotą aukštą kreivę 3-4 procentais, bet laimi prieš KK2. Nors ši, pradėjusi nuo žemesnio taško, kreivę kildina, o laidos pabaigoje Drąsos kainą netgi ir aplenkia.

Tačiau kita prodiuserio Sauliaus Bartkaus laida – FTB neišsilaikė prieš Kristupo Krivicko Akistatą, kuri aukščiausiame taške užsikabarojo iki 15.9 procento, kai FTB siekė tik 9.1.

Vakar man nepatiko nei viena, nei kita laida. FTB, kėlusi į viešumą Šedžių šeimos verslo istoriją, bent jau manęs nesugebėjo įtikinti, kad šios veikloje esama kriminalo. Nesusidėliojo visa ta dėlionė įtikinamai. Atvirkščiai – istorijos pasakojimas buvo painus ir neišgrynintas. Aišku, kai Andrių Šedžių girdi sakant, jog, cituoju, žiniasklaidos priemonės turėjimas yra saugumo garantija, nevalingai pagalvoji, kad yra nuo ko gintis. Ar ne nuo teisėsaugos?

Skaityk  VELYKŲ SKAIČIAI: LTV DEGENERUOJA, KITI - LIEKA VIETOSE

Dar vieną žiniasklaidos funkciją sužinojau – saugumo užtikrinimas verslininkams.

Akistata, atvirkščiai, buvo be galo išgryninta. Viskas aišku, kaip trys kapeikos. Su Drąsiumi Kedžiu anapusiniame pasaulyje bendraujanti advokatė-aiškiaregė, pasirodo, surašė anojo anapusines mintis, o K. Krivickas mums jas transliuoja.

Kad nebūtų kokių neteisingų galvojimų, parašysiu, ką uagadugu pats galvoja nebūdamas ekstrasensas ar kitas mediumas. Tai, be abejo subjektyvu. Nors, nemanau, kad subjektyviau, nei tai, ką rodo K. Krivickas. Visų pirma, galiu įsivaizduoti, kad pedofilų valdžioje yra. Bet, jeigu ir taip, nebūčiau tikras, kad pedofilai, esantys valdžioje, tvirkino būtent D. Kedžio dukrą. Nebūčiau todėl, kad D. Kedžio elgesys filmuojant, eksponuojant tikrą ar menamą tvirkinimą per daug priminė maniakinę paranoją. Tačiau žmogus su šitokia problema gali nesunkiai sukelti sumaištį tarp tikrų tvirkintojų, nežinojusių, ką D. Kedys yra išrausęs iš tiesų. Todėl manęs nenustebintų, jei išaiškėtų, jog šis tikrai buvo nužudytas.

Bet, pons Krivickai, neįrodinėkit šito fakto aiškiaregių, orakulų, vibracijų, telepatų, ekstrasensų, kosminių energijų, čiakrų atsivėrimų, šamanų, raganų, egzorcistų ir kitų debilizatorių pagalba.

Po Akistatos TV3 programoje – premjerinė šio sezono Dar pažiūrėsim… laida. Laida pakeitė prodiuserius ir formatą. Ji – jau ne laida parodijuojanti atskiras lietuviškojo TV horizonto laidas, o kuria savąją Per kančias į žvaigždes, parodijuodama ištisą žanrą – realybės šou. Žiūrisi įdomiai, nebanaliai, nors būna geriau, kai parodijuojamas žanras yra populiarus. Realybės šou žanras jau pergyveno savo žydėjimus… Laidoje daug poteksčių, suvaidintų sąšaukų su įvairiais filmais, bet, nesu tikras, ar patys laidos autoriai susigaudė, kas ir prie ko.

Man bent jau istorijos pasakojimas atrodė miglotas.

Gal neįdėmiai žiūrėjau.

Arba nesupratau scenaristo genijaus.

LNK toliau transformuoja Žvaigždžių klubą. Po dramatiško atsibučiavimo su tupyklomis pastarasis jau išmetė šiukšlynan visą savo užpakalinį žodyną, scenarijaus eiga yra organiškesnė, turinio elementai limpa vienas prie kito, patvarkyti kameros planai, montažas. Laida turėtų įtikti bambaliniam žiūrovui, bet net ir jam, matyt, kyla klausimas, už ką ją žiūrėti. Už Cololo ir Zvonkę, gražias laidos svečias, garsenybes?

Skaityk  "LIETUVOS DAINAI" PADĖS MARIUS JAMPOLSKIS

Gal…

Nieko prieš Moteris meluojančias geriau negali padaryti Mano mylimas prieše.

Skirtingos svorio kategorijos – atsiliekama 3-4 kartus.

Labai daug naujo laidoje Dviračio šou. Šią, pasibaigus krepšiniui, aprašysiu nuodugniau.

Nesu tikras, ar viskas tikrai juokinga.

O gal ir mano humoro jausmas atšipo…

Viena aišku, kad LNK sezoną pradėjo labai blogai.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

6 komentarai:

  1. idomu | 9 rugsėjo, 2010 at 17:22

    Tai Gviazdu Klubas bando tobulet sakote?

    O kaip skaiciukai kalba apie klubo dvikova pries dar paziuresim?

    Please wait...
  2. uagadugu | 9 rugsėjo, 2010 at 18:59

    Forma bando. Pralošinėja – kaip ir visa LNK kreivė vakar. Bet neatrodo tragiškai – į galą netgi pakyla vos ne iki dešimt.

    Please wait...
  3. Ingis | 9 rugsėjo, 2010 at 19:06

    Norėčiau paklausti, kodėl uagadugu pabrėžiate aukščiausius reitingo taškus, o neįmate vidurkio?

    Please wait...
  4. uagadugu | 9 rugsėjo, 2010 at 19:15

    Todėl, kad neturiu, kas suskaičiuoja:(

    Please wait...
  5. nida | 10 rugsėjo, 2010 at 13:11

    Naujo, daug naujo Dviračio šou, bet visai nebejuokinga. Tik peliukai dar pralinksmina. O taip laukiau tos laidos. Ar tik laida nepradeda išnaudoti paskutinių deguonies atsargų? Išsilakstė visi įdomesni personažai. Tarsi iš trupinių bandoma rankioti ir lipdyti. Gaila.

    Please wait...
  6. SKAIČIAI: KREPŠINĮ ŽIŪRĖJO KETVIRTADALIS LIETUVOS. TOLIAU TALŽĖSI RŪTOS | uagadugu

Palikite komentarą