LAVOČKA OTKRYLASJ: VISI SAVO VIETOSE

(Last Updated On: 2019-06-27)

Daug keistų atsitiktinumų.

Olimpiados atidarymo režisieriai nepastebėjo Algirdo Butkevičiaus, nors šis, tikėtina, ta proga ir telegenišką šypseną buvo nutaisęs, ir mojavo žvaliai. Net Lichtenšteino vadovai buvo apdovanoti jų dėmesiu. Lichtenšteinas turi plačiomis pažiūromis garsėjančių bankų su įdomiomis sąskaitomis. Austrų valdžią irgi pastebėjo. Kaip žinia, slidžių trasas Sočyje ruošė austrai – 3,5 milijardo eurų užsakymas, manyčiau, buvo svarbi injekcija į jų ekonomiką. Arba atsilyginimas už lojalumą – austrai Michailo Golovatovo mums neišdavė.

Nors gal visa tai tik sąmokslo teorijos ir lietuviško aspekto perteklinis sureikšminimas. Kitus “pribaltus” – latvius juk pastebėjo.

Tiesa, kas jau tikrai įdomu, režisieriai nepastebėjo ir Viktoro Janukovičiaus. Gal per silpnai tvarkosi su Maidanu?

Beje, anot ceremonijos scenaristų, Sovietų Sąjunga negriuvo. Jų pompastiškai dėstoma istorija baigiasi ties raudonais kaklaraiščiais pasidabinusiais pionieriais ir įsitikinimu, jog iki šiol žengiama statyti šviesaus komunistinio rytojaus “nas nedogoniat” ritmu. Jokių pauzių, sutrikimų, tautų išsivaikščiojimo. Tarsi būtume jų dalis iki šiol.

 

Please wait...
Kategorijos:  Keistumai, Politika, Sportas
Tags: , , , , , , , , , , , ,

Palikite komentarą