UFO NEWS: KULTŪROS MINISTERIJA IR EUROLYGA

(Last Updated On: 2019-07-24)

Kultūros ministerija siūlo įpareigoti per nemokamai transliuojamas televizijos programas rodyti Eurolygos vyrų krepšinio turnyro pusfinalių ir finalo rungtynes, kuriose žaidžia Lietuvos vyrų krepšinio komanda. Tokias galimas varžybas ministerija pasiūlė įtraukti į visuomenei reikšmingų įvykių sąrašą. Jame esantys įvykiai turi būti transliuojami tik nekoduotose ir visuomenei nemokamai transliuojamose nacionalinėse televizijos programose.

BNS

Įtraukiau šį tekstą į ufonautiškų žinių skyrelį, nes, duodu galvą kirsti, kad Viasat ir taip neišdrįstų įgrūsti į koduotą kanalą Eurolygos pusfinalių ar finalo, jei juose žaistų lietuviška komanda. Tiesą sakant, jei būčiau Viasat juristas, pats paprašyčiau, kad tokį ir, beje, mano paties surašytą siūlymą Kultūros ministerija pasiūlytų. Kad kokių išprotėjusių Eurolygos entuziastų įkarščiui būtų galima nuleisti garą.

Belieka įsivaizduoti kurio nors fekalinio Viasat viešųjų ryšių specialisto parašytą tekstuką: vakar Vyriausybė priėmė nutarimą, įpareigojantį transliuoti Eurolygos pusfinalio ir finalo rungtynes per nekoduotus kanalus. Jo šventai laikysimės ir pareiškiame, kad Vyriausybės nutarimas tik patvirtina, kad “Viasat” sprendimas transliuoti Eurolygos lietuviškų komandų rungtynes per koduotus kanalus iki pusfinalių fazės yra visiškai teisėtas. Turite juo džiaugtis ir laikyti gėriu tikruoju, absoliučiuoju ir neginčijamuoju.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Krepšinis, Sportas, UFO News
Tags: , , , , ,

Palikite komentarą