“PURPURINĖ NAKTIS” PRIEŠ “EUROVIZIJĄ”: TV3 FIASKO

(Last Updated On: 2019-07-24)

Pirštinė buvo mesta vakar.

TV3 prieš antrąjį Eurovizijos pusfinalį be Evelinos Sašenko švystelėjo Purpurinę naktį – koncertą, kuriame šalia kelių bent jau man menkiau žinomų atlikėjų  buvo ir keli garsesni – Marijus Mikutavičius, Mantas Jankavičius ar Donatas Montvydas. Kalvarijos stipriai stūmė šitą renginį savireklaminėmis priemonėmis – jam buvo skirta daug anonsų, o paskutinėmis dienomis sugeneruoti net trys pranešimai spaudai. Prie Baltojo tilto Vilniuje pastatyta įspūdinga scena, kurta Lietuvoje didžiausia 3D projekcija – TV3 visomis priemonėmis bandė atkreipti į save dėmesį. Trimituota: „Purpurinės nakties“ koncertas pretenduoja tapti vienu ryškiausių, kokybiškiausių ir didžiausių pavasario muzikos įvykių, kai į sceną lips populiariausios grupės ir dainininkai iš penkių užsienio šalių“, – žada organizatoriai – kūrybos namai „Elitaz“.

Purpurinė naktis prasidėjo valanda anksčiau ir kita valanda užlipo ant Eurovizijos.

Rezultatas – juokingas. Pradžioje gauta į kaulus nuo LNK KK2 ir Dviračio šou, o Eurovizijai prasidėjus jau ir visai krista iki poros reitingo procentų (duomenys iš TNS).

Pati Eurovizija be E. Sašenko jau nebuvo tokia populiari – rinkta 10.3 procento (antradienį buvo 12.6), nors, mano nuomone, jos muzikinė kokybė buvo kur kas geresnė. Ypač moldavai įstrigo – už juos ir balsuosiu šeštadienį. Unikalu – kažkas tarp Red Hot Chili Peppers ir jugų klasikos – Bijelo dugme.

LTV su 18.3 dienos auditorijos jau nebuvo pirma televizija tą vakarą – nusileido LNK (19.0), bet aplenkė TV3 (17.9), kurios Purpurinė naktis susitransliavo nebent kaip tie purpurai vienoj vestuvinėj dainoj.

Pur pur.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , ,

10 komentarai:

  1. hm | 13 gegužės, 2011 at 17:26

    Sorry, bet iš vieno renginio padaryti ir n skirtingų atlikėjų pasirodymą, ir operatoriaus reklamą, ir bandymą pamušti evrovidenijos reitingą… Taip ir gaunas nei viena nei kita. Galbūt ir reiktų pasidžiaugt, kad tokią didelę, 3 palapinių sceną pasistatė, bet kai sugrūdo vieną prieš kitą ir dar tvorom apsitvėrė tai ką aš žinau – gal specialiai norėjo garsą “chaliavščikams” ant pievos užslopinti? Kažkaip net gyvai nedžiugino, tai dėžutėj su reklamom turėjo visai liūdna būt. Na gal aš čia šiaip nusivyliau po netyčia stebėtų garso bandymų vakare prieš tai, kai Empti skambėjo tikrai labai maloniai, o paties koncerto metu tokiam pačiam teigiamam įspūdžiui susidaryti sutrukdė atlikėjai prieš ir po. Gavos tiesiog kažkokia maišalynė, kaip tikram mobiliake – meliodijų popuri.

    Please wait...
  2. Artūras | 13 gegužės, 2011 at 18:45

    O kiek konkrečiai procentų žiūrėjo TV3 koncertą?

    Please wait...
  3. uagadugu | 13 gegužės, 2011 at 21:54

    Pas mane rodo 4.7, Artūrai, bet tai nėra oficialu.

    Please wait...
  4. atas | 13 gegužės, 2011 at 21:00

    Nereikia strėlių, viskas normaliai. “Purpurinė naktis” buvo Omnitel reklaminė akcija, kuri kainavo velniažin kokius pinigus, ir TV3 pasiėmė savo dalį. O kad tauta nesužiūrėjo, nieko nuostabaus. Mantai, montvydai, empčiai ir kiti pseudostabukai niekada negeneravo jokių reitingų. Nebent uždainuotų balių dainas, o ne savo kūrybinių gimdymų vandenis. Plius režisūra ir vedėjai buvo nykūs kaip lietuviškas kinas. Lauksim geresnių.

    Please wait...
  5. uagadugu | 13 gegužės, 2011 at 21:55

    Aišku. Dar kartą išdurtas Zabulis.

    Please wait...
  6. atas | 14 gegužės, 2011 at 12:08

    Reklamos agentūra, kuri sugebėjo Zabuliui iškišti tokį šūdą, verta apdovanojimo. Tokius pasipūtusius lopus taip ir reikia daryti. “Unitaz pruction”.

    Please wait...
  7. uagadugu | 14 gegužės, 2011 at 12:34

    Dėl pasipūtimo 100 procentų pritariu. Buvau vienas pirmųjų Omnitel klientų su keliolikos metų stažu etc., bet kai žmona jų atvežtą sidabrinę kortelę rado sniege pamestame voke (nes patingėjo iki pašto dėžutės nutursenti), o aš savosios (auksinės) apskritai neradau… O po to dar tas Asmeninis planas… Perėjau pas pigesnius – čia nereklamuosiu, kuriuos, moku po 8-12 litų per mėnesį ir esu labai patenkintas.

    Please wait...
  8. uagadugu | 14 gegužės, 2011 at 14:39

    Atostogų buvau atvažiavęs – tai ir radau sniege po pusnim.

    Please wait...
  9. nida | 14 gegužės, 2011 at 13:17

    iš kurAfrikoje sniegas?

    O be juoko, reikės ir man iš jų pabėgti

    Please wait...
  10. Senolis | 16 gegužės, 2011 at 12:20

    Stipru uagadugu. Išsiduodate.

    Please wait...

Palikite komentarą