“NAISIŲ VASARAI” PASIBAIGUS, TV3 REITINGAI TYLIAI SĖDA

(Last Updated On: 2019-07-24)
TV laidos "Kryžminė ugnis" kadras"

Kryžminė ugnis © LNK

 

Į sezono pabaigą galų gale turėjo ateiti tas metas, kai eilinį sezoną lyderiavusi TV3 prieš vasarą išleidžia kvapą. Nekyla ranka šlapia mazgote per veidą daužyti, nes sveikas pragmatizmas murma apie protingumą geriau kvapo neturėti gegužę, nei gruodį.

Prieš Naisių vasarą dar prieš porą savaičių rodytas Kryžminės ugnies ir Susitikime virtuvėje tandemas pralaimėjo Rolando Skaisgirio ir Ramūno Karbauskio verslo ir politikos projektui Naisių vasarai beveik trigubu skirtumu: 3.5: 9.9 (duomenys iš TNS). LNK kreivės slinko pažeme.

Štai atėjo vakarykščiai reitingai, kur Naisių vasaros pozicijoje jau atsirado Marinela – iberoamerikietiškas muilas. Ir LNK reitingai, it mostelėjus burtininko lazdele, pražydo – pralaimėta jau tik minimaliu skirtumu – 5.2: 6.3. Tiesa, LNK tos jėgos įgavo ne tiek jau daug – tik 1.7 procento, bet TV3 prarado tikrai nemažai – 3.6. Poros procentų negavo niekas – jie išėjo į laukus, kiemus ir gatves ateinančios vasaros švęsti.

Jei taip ir toliau eisis, TV3 dar ir su serialo Kas nori nužudyti Mią? nesėkme, ko gero, turės atiduoti agurkų sezono nugalėtojo gairelę servetėlėms.

Nebent nenuilstantis TV3 eterio karys Kristupas Krivickas pataisys reikalus su Didžiaisiais pokyčiais.

 

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Šypsena | 3 gegužės, 2011 at 14:03

    O gal pagrindinis “Naisių vasaros” gan neblogos sėkmės receptas – daugiausia Ramūno Karbauskio indėlis? Juk jam taip rūpėjo tie Naisiai, taip jis norėjo kuo autentiškiau parodyti savo kaimą. Turbūt vieni Vilniaus tv bohemščikai būtų viską ‘supartalinę’, suvulgarinę…

    Please wait...
  2. Ingis | 3 gegužės, 2011 at 14:54

    „Naisių vasara“ serialas – fenomenas. Silpnas scenarijus, prastoka vaidyba, bet geri reitingai. Turbūt todėl, kad nebuvo su kuo konkuruoti. Be to žmonėms patinka primityvi, kaimiška dramaturgija, nes jie jaučiasi protingesni už kūrėjus, o tai suteikia atgaivą žiūrint. Vienok, R. Karbauskis tikrai yra vertas didžiulės pagarbos. Be jo šito serialo nebūtų buvę.

    Please wait...
  3. alvis | 3 gegužės, 2011 at 20:09

    as tai galvoju, kad specialiai taip ir buvo sumanytas tas filmas. be drastisku scenarijaus imantrybiu ir spec efektu parode kaip zmones gyvena ir tiek. o jie taip ir gyvena. ar apie savo gyvenima galetum parasyti scenariju? ne ko gero. dauguma neparasytu. o cia dauguma ir atpazino save – sako man taip irgi buvo. nieko imatraus ale pataikyta i sirdi. kaip sakot? vat as kai tuos pamastau reikalus tai suprantu kad cia viskas specialiai ir suvyniota. uz tat kazkaip ir matau sito filmelio verte – kad atrodo kartais nelogiski ten kokie siuzeto vingiai, bet butent zmones taip ir elgiasi gyvenime, nelogiskai, ne taip kaip nori ir panasiai. but kitaip butu robotai. nu vat kiek prirasiau, o norejau tai pora zodziu tik. dovanokit 🙂

    Please wait...
  4. Nerijus | 4 gegužės, 2011 at 05:48

    “Naisių vasara” sužavėjo paprastumu, nuoširdumu, personažais, kurie atitinka gyvenime kaime kai kuriuos žmones, plius įdėta į serialą aktualijos:)

    Žiūriu LNK grožio projektas truputį periima konkurentų idėją ir pasikviečia prigęsusią žvaigždę Rositą iš Junior:) http://www.zebra.lt/lt/zmones/lietuvos_zvaigzdes/grozio-peilis-rositai-is-junior-plastikos-chirurgai-sukurs-nauja-nosi-234371.html

    Manau, Rosita dalyvaus dar ir LNK šokių projekte, neseniai mačiau video, kad gerai šoko per koncertą:)

    Please wait...

Palikite komentarą