LNK vs TV3: GIMTADIENIAI IR KITOS AŠTUONIOLIKINĖS

(Last Updated On: 2019-07-03)

Savireklamos karams televizijos pasitelkia ne tik savo turinio eksponavimą, bet ir sukaktis.

LNK prieš kelias dienas pranešė, kad šiandien turėtume minėti jos šešioliktąjį gimtadienį – šiandien, gegužės 5-ąją šešioliktąjį gimtadienį švenčianti LNK televizija gimtadienį pasitiko būdama žiūrimiausiu TV kanalu Lietuvoje.

Po to giriasi – TNS duomenimis, praėjusią savaitę LNK buvo populiariausia televizija šalyje.
Dar didesnis atotrūkis tarp LNK ir kitų kanalų buvo geriausiu laiku, vadinamuoju prime time (19.10 – 22.30 val.) LNK žiūrovų dalis sudarė 26.9 proc., TV3 – 20 proc., LTV – 9.4 proc., BTV – 5.2 proc
.

Situacija gana anekdotiška, kurios nesuprasite, jei nepaviešinsiu, kiek populiaresnė LNK buvo praėjusią savaitę, nes kanalas nuo Jūsų tai nuslėpė. Ogi lygiai viena dešimtąja – LNK rinko 19.4, o TV3 – 19.3. Šiame fone tas dar didesnis veža ne juokais.

Giriasi savo sėkme dešimtukuose – praėjusią savaitę net septynios LNK laidos pakliuvo į žiūrimiausių TV programų dešimtuką. Jame puikuojasi „Lietuvos supermiesto“ finalas, „Žvaigždžių duetų“ vaikų dainų vakaras, gyvenimo būdo laida „Neišgalvoti gyvenimai“, infošou KK2, 22 val. žinios, humoro „Dviračio šou“ ir pokalbių šou „Valanda su Rūta“.

Ir durnaknygėj (tik feizbuke gali įsigyti linksmų draugų tiek daug, kiek ir durnyne, bet nė vieno vardo neatsiminti…) – LNK gimtadienio dovanos televizijos gerbėjų laukia „Facebook“ profilyje, kuriame per kelis mėnesius užsiregistravo 10 tūkstančių žiūrovų. Simboliškai 10 000 – asis gerbėjas socialiniame tinkle „Facebook“ buvo apdovanotas vakar, LNK gimtadienio išvakarėse.

Kitą dieną susilaukėme TV3 pranešimo spaudai apie vasaros TV sezoną. Pranešimo pavadinimas: TV3 vasara – galingiausia per 18 metų: maksimumas pramogos, krepšinio ir įspūdžių!

Pasirodo, ne juokais užkabino ta šešiolikos metų sukaktis kalvarijas

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, TV istorija
Tags: , , , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. vaidas | 9 gegužės, 2011 at 10:33

    Niekas nepagiria, tai patys sau uodega kelia. Bet rekavimas apie draugu kieki fazbuke – tai visiskai apgailetina, bo visokie “burgerkingai” JAV skelbia dovanosiantys prizus tiem, kad isbrauks draugus is to tiklarascio.

    Please wait...
  2. skridus | 9 gegužės, 2011 at 12:21

    to vaidas:
    na čia turbūt kaip pažiūrėsi: žiūrint iš ‘viršaus’ bet koks PR’as apgailėtinas. Lygiai taip pat apgailėtinas ir draugų rinkimas ir jų atsisakymas. Bet jei dabar ant Lietuvos ‘fb draugų’ rinkimo banga, tai protingas PR’as turbūt juos rinkti. Kai ateis ‘draugų mėtymo’ banga – protinga bus rengti akcijas juos mėtyti…

    Please wait...
  3. vaidas | 10 gegužės, 2011 at 08:32

    Na taip pritariu. Veidarastis dabar valdo Pasauli, taciau vienas idomus faktas – jei vokieciai priimdami i darba zmogu suzino, jog jis turi facebooka, tai apie darba varguolis gali pasvajoti. Taip elgiamasi del saugumo sumetimu. Mano nuomone facebook – tai absoliutus blogis, kurio kurejui reiktu ne filmiuksti susukti, o baudas skirti.

    Please wait...
  4. bruno | 11 gegužės, 2011 at 10:09

    vaidai, iš kokios planetos tamsta nusileidot su savo svaičiojimais apie vokiečius ir FB?

    Please wait...

Palikite komentarą