LNK MYLĖS LIETUVĄ ADAMKUMI IR LAKSTYS PO LAUKUS IR MIŠKUS SU TRISPALVE

(Last Updated On: 2019-07-03)

Ryškėja naujo LNK vasaros superhito kontūrai. Kol kas buvo aišku tik tai, kad, anot LNK, laida Aš myliu Lietuvą dar eteryje nepasirodžiusi yra naujas ir analogų neturintis televizijos projektas, kuris taps esminiu šių dienų Lietuvos nacionaliniu įvykiu.

Dar bus šitokių įdomybių: viskas, kas sudėta ant Lietuvos Nepriklausomybės aukuro dabar ir čia taps gyvu patriotizmo įrodymu. Įvykis, kuris bus svarbiausiu Tavo gyvenime. Realybės šou jauniems, išmintigiems ir neabejojantiems savo meilės Tėvynei tikrumu. Nuotykių, aistros ir iššūkių kupina kelionė per visą Lietuvą. Kelionė, įrodanti, jog Tėvynė yra Tavo savigarba, ir tai, kuo verta didžiuotis.

Gainiosis po pievas, įsikibę trispalvę, dėlios viską, ką pamatė, ant Lietuvos Nepriklausomybės aukuro, ir tokiu būdu taps gyvu patriotizmo įrodymu? Įdomu įdomu… Jeigu jau aukuras, tai reikia elgtis nuosekliai ir susideginti. Kaip Pilėnuose. Ką čia dabar, imitacijos visokios.

Kad visa šita bėgiotojų ir pasiaukojusių aukuro kūrentojų kakafonija atrodytų rimtai, pasitelktas Valdas Adamkus: lydimas savo asistentės Boženos Krasovskajos ir asmens sargybinio, Valdas Adamkus į filmavimo vietą Katedros aikštėje iš Lietuvos Respublikos Prezidento kanceliarijos atėjo pėsčiomis. Filmavimo grupė nerimavo, ar pavyks vienu dubliu nufilmuoti esminį sumanyto anonso kadrą, kuriame priklaupusi dainininkė Liepa iš Prezidento rankų paima pagal griežtus reikalavimus sulankstytą Lietuvos trispalvę. Tačiau pats Prezidentas mielai sutiko pakartoti perdavimo veiksmą kelis kartus, kad vaizdo įtaigumas butų kuo stipresnis. O pačios Liepos Jo Ekscelencija Valdas Adamkus parašė ne pagarbiai nulenkti galvą, kaip buvo numatyta scenarijuje, o žiūrėti tiesiai jam į akis.

Įsivaizduoju, ką iš šitokios muilo operos padarytų Dviračio šou.

Bet nedarys.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , ,

6 komentarai:

  1. hm | 6 gegužės, 2011 at 12:27

    O gal ims ir padarys?

    Please wait...
  2. uagadugu | 6 gegužės, 2011 at 13:17

    Būtų žiauriai juokinga.

    Please wait...
  3. Šiaip | 6 gegužės, 2011 at 14:30

    Apie TV3 vasaros sezoną: http://www.alfa.lt/straipsnis/11257695/TV3.zada.galingiausia.per.18.metu.vasara=2011-05-06_12-01/

    Please wait...
  4. Artūras | 6 gegužės, 2011 at 15:26

    Jei uagadugu neredaguoja pranešimų, kuriuos siunčia televizijos, t. y. viskas, kas parašyta pasvirusiu šriftu, yra netaistyta, galiu daryti išvadą, jog televizijų atstovai nėra labai raštingi.
    Dar vienas dalykas – ne kartą pastebėjau rašybos klaidų laidų subtitruose. Matosi, kokie profesionalūs yra laidų kūrėjai.

    Please wait...
  5. uagadugu | 6 gegužės, 2011 at 21:55

    Ne, Artūrai. uagadugu neredaguoja ir tai, kas pasvirusiu šriftu, yra jų.

    Please wait...
  6. Ingis | 6 gegužės, 2011 at 18:06

    Kol visi šneka apie meilę, kas ką mylės, Makaras iš “Pasmerkti” ima ir daro. Nors, panašu, kad Makarą “daro”. Pavasaris N-7:
    http://i221.photobucket.com/albums/dd306/kleopatra26/tv3.png

    Please wait...

Palikite komentarą