KŪNO POKYČIŲ LAIDOSE YRA POKYČIŲ

(Last Updated On: 2019-07-24)
Rosita Paulauskaitė laidoje "Misija - grožis"

Rosita Paulauskaitė © LNK

Kūno pokyčių laidų gamyboje ir savireklamoje reguliariai vyksta pokyčiai dėl amžino neaiškumo, kurios laidos pokyčiai yra patys pokyčiausi.

Televizijos spaudos pranešimais viena kitą provokuoja ir erzina.

Štai užvakar LNK Neišgalvotų gyvenimų fone prašneko apie Rositos Paulauskaitės – gal ir labiau praeityje, bet visgi spalvotų žurnalų herojės uostomojo organo tobulinimą: vos prieš pora dienų garsiausioje Kauno plastinės chirurgijos klinikoje nufilmuoti kadrai šokiruos ne vieną. Daugelį nustebins ir itin atvira savimi pasitikinčios dainininkės Rositos Paulauskaitės išpažintis. Penkiolika metų dainuojanti, niekada nei dėmesio, nei populiarumo nestokojusi scenos garsenybė, atšventusi trisdešimt antrąjį gimtadienį, staiga pasiryžo esminėms išvaizdos metamorfozėms – dalyvauti naujojo sezono LNK laidoje „Misija – grožis“. Kad niekam nekiltų klausimų „kas kaip ir kodėl“ prieš pat operaciją Rosita nusprendė prabilti apie daugybę metų ją kamavusį kompleksą.

Priminsiu, kad garsenybių pritraukimu savanoriškiems kūno apipjaustymams labiau garsėjo LNK laidos aršieji konkurentai, Kristupo Krivicko Didieji pokyčiai – LNK laida jos fone atrodė rimčiau savo apipjaustymų misiją traktuojanti – pjaustanti tik tas, kurioms tos paslaugos labiau reikia. Matyt, prabudo pragmatizmas.

Na, o vakar TV3 atsakė, tarsi perimdama dalį Misijos – grožis stiprybės: „Didieji pokyčiai“ jau prasidėjo vyriausiai projekto dalyvei – greitai 70-ies metų jubiliejų švęsiančiai Reginai Rakauskienei. Alytiškei pensininkei „Sugiharos“ klinikos plastikos chirurgas Darius Radzevičius atliko veido tempimo ir vokų pakėlimo operaciją. Operacija vyko be bendrinės narkozės – moteris nemiegojo, bendravo su chirurgu.

Ne garsenybė, pensininkė paprasta – žmogus iš gatvės.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , ,

28 komentarai:

  1. stase | 12 gegužės, 2011 at 09:56

    gerb uagadudgu, visgi rasomas kartu (su vienskiemeniais gi rasomas kartu)

    Please wait...
  2. uagadugu | 12 gegužės, 2011 at 10:22

    Ačiū, taisau. Ir man kažkaip negražiai žiūrėjosi.

    Please wait...
  3. Šypsena | 12 gegužės, 2011 at 12:46

    Niekaip nesuprantu, iš kur tokios stases atsiranda. Visgi – rašosi kartu ar atskirai? O tau, stase, nerūpi, kad tuomet, kai ‘visgi’ tvarkingai rašėsi kartu, vis-gi Lietuvoje gyventojų neliko nė 3 mln.? Oi, stase stase, nelįsk į vonią 🙂

    Please wait...
  4. Ingis | 12 gegužės, 2011 at 13:07

    Šypsena, na tu čia minties šuolį davei: nuo klaidos žodyje iki demografijos problemos. Nereikia tiek jaudintis. O Stasė gerai padarė, kad nurodė klaidą.

    Please wait...
  5. wazzup | 12 gegužės, 2011 at 14:55

    O šiaip kalba prasidėjo nuo kažkokios kompleksuotos lietuvaitės geltonplaukės, kuriai nepatiko jos buratino nosis. Įdomu, kam labai rūpi kažkokios geltonplaukės nosis, net jei kažkas neapdairiai ją pavadino dainininke?

    Please wait...
  6. stase | 12 gegužės, 2011 at 14:57

    sypsenai

    cia tai geras… Sypsena, visgi itariu, kad , kol vonioj buvai, prisirukei kazko, kas toj saly, kur neliko ne 3 mln, yra laisvai neparduodama…

    Please wait...
  7. stase | 12 gegužės, 2011 at 15:01

    ta kompleksuota lietuvaite visada atrode be kompleksu, ypac kai galva buvo nusiskutus, tada ir Buratino nosis nesukliude taip drastiskai keisti isvaizda. itariu, kad Rosita tiesiog pasidave laikmecio madai, ir labai gaila, kad susimazinus nosi praras dali savo individualumo… su taisyklingom mazom nosim moteriskiu pilna, o Rosita tikrai idomus egzempliorius, jai ta nosis tinka.

    Please wait...
  8. Ingis | 12 gegužės, 2011 at 15:04

    Skaitant “postą” man akis kliuvo už žodžio “apipjaustymas”. Kažkaip nemalonu. Bet kai paskaičiau TV3 “piarinį” pranešimą, tai vos nesuvimdė. Apie Raisos Šarkienės dantis. Fe. [cituoju] “Moteris po pirmojo savo gimdymo, būdama vos 28 metų, neteko beveik visų savo dantų. O protezai, kuriuos tenka nešioti Raisai, paseno ir baigia sulūžti – ant protezų kaupiasi maisto likučiai, sukeliantys skausmingus uždegimus ir blogą kvapą. [cit.pab.] Geros dienos.

    Please wait...
  9. Šypsena | 12 gegužės, 2011 at 17:37

    stasyte, šiaip tai yra Zakarausko daina: “oi, stase, stase nelįsk į vonią … nes būsiu šviesoforu…” 🙂 Cituoju, kiek kreivai, broniškai 🙂 Nes gyvenime užknisa pedantai, kuriems kablelis ar brūkšnelis atrodo gyvenimo esmė… tikiu, kad jūs pastatytumėte tobulą socializmą. Ir vėl Ingis sakys: mane užnešė 🙂

    Please wait...
  10. Corot | 12 gegužės, 2011 at 18:10

    tęsiant kalbos klaidelių temą, vis norėjau parašyt, bet neprisiruošdavau: po “juo labiau” prieš “kad” kablelis nededamas. “juo labiau kad”, o ne “juo labiau, kad”.

    Please wait...
  11. Corot | 12 gegužės, 2011 at 18:11

    šiame tekste nėra tos konstrukcijos, bet jūs mėgstate ją, dažnai vartojate kituose tekstuose.

    Please wait...
  12. uagadugu | 12 gegužės, 2011 at 18:33

    OK, ačiū ir už tai.

    Please wait...
  13. Šypsena | 12 gegužės, 2011 at 19:11

    Pašalinta (uagadugu)

    Please wait...
  14. stase | 13 gegužės, 2011 at 09:28

    Šypsena, taisyklės reikalingos visur, o ypač kūrybingiems žmonėms, kurie ir taip mėgsta peržengti ribas ir joms nusižengti. labai juokinga, kai tiems, kas laikosi taisyklių, lipdote nevykėlių ir nekūrybingų žmonių etiketes,. gal pats nuo savo kompleksų ar nekūrybingumo kenčiate? manau, kad šitam portale renkasi kūrybingi žmonės, dirbantys televizijoje, reklamoje ir pan,. taigi, nereikia lia lia. akivaizdu, kad uagadugu autorius yra visapusiškai išprusęs žmogus, kuris visada su dėkingumu reaguoja į pastebėtas klaideles. nes jam svarbu, kad tekstai būtų ne tik idėjikai, riniu, bet ir gramatiškai aukščiausio lygio. jei nebūtume kūrę taisyklių, dar ir šiandien, kaip Smetonos laikai, sakytume viedras ir petelnė.

    Please wait...
  15. stase | 13 gegužės, 2011 at 09:29

    idėjiškai, turiniu. soriukas.

    Please wait...
  16. Corot | 13 gegužės, 2011 at 10:59

    “Mokykloje lietuvių kalbos reikia išmokyti idealiai, bet kokiomis priemonėmis, su bizūnu. Kai ją moki dešimtukui, gali su ja daryti, ką nori. Ypač rašydamas grožinį tekstą”. (c) Kristina Sabaliauskaitė.

    Please wait...
  17. uagadugu | 13 gegužės, 2011 at 11:47

    Neneigiu, Corot – visada dėkoju visiems, kas nurodo manąsias klaidas. Nesu tobulas. Man tik įdomu, kaip atrodytų tikrų, profesionalių, savo darbuotojams algas mokančių portalų tekstai (Stase portalu pavadino uagadugu – vieno autoriaus tvarinį), jei juose nebūtų kalbos redaktorių…

    Please wait...
  18. Šypsena | 13 gegužės, 2011 at 12:16

    Pašalinta (uagadugu)

    Please wait...
  19. stase | 13 gegužės, 2011 at 13:43

    šypsena, esi gal ir neblogas provokatorius, gal provokatorė, bet man tavo provokacijos jau kelia šypseną…

    Please wait...
  20. kiaulia | 13 gegužės, 2011 at 14:28

    Įlendu į uagadugu, o prie pirmo teksto neįtikėtinai daug komentarų. Sakau, užsuksiu, pasižmonėsiu, o čia – penktadienis, juo labiau kad trylikta… 🙂

    Please wait...
  21. newcommer | 13 gegužės, 2011 at 14:32

    šypsena, kamon, vienintelis su kažkokiomis baimėmis ir arogancijos bei kitų menkinimo užuomazgomis čia esate tik tamsta.

    skruzdėlytės smegenų savininkas.

    Please wait...
  22. kiaulia | 13 gegužės, 2011 at 14:32

    Šypsena, geras dainas klausai 😀

    Aš klaidas toleruoju, jeigu autorius jas darė specialiai, siekdamas to išskirtinumo, ribų peržengimo. Jeigu dėl nežinojimo klysta (ir dar periodiškai), tada irgi pakoreguoju. Vis dėlto, taisyklės reikalingos, antraip tie kūrybingieji žmonės neturėtų ką perženginėti…

    Please wait...
  23. newcommer | 13 gegužės, 2011 at 14:33

    Ne taip gavosi 🙂
    Norėjau pasirašyt kaip skruzdėlytes smegenų savininkas 🙂

    Please wait...
  24. kiaulia | 13 gegužės, 2011 at 14:37

    newcommer, dabar tave pakoreguos, kad negalima sakyti “gavosi”, turi būti “išėjo”. Tada kitas komentatorius paprotins, jog nereikia čia jokių anglicizmų, geriau jau tu būtum “naujakurys”, kokie dar newcommeriai? O paskui vėl pradės vartyti vieni kitus ir šitas uagadugu įrašas sulauks rekordinio komentarų skaičiaus. 🙂

    Please wait...
  25. Šypsena | 13 gegužės, 2011 at 14:38

    Pacituosiu a.a. Kunčiną: visada yra kova tarp negabiųjų ir gabiųjų… ir negabieji, būdami daugumoje, nori paimti viršų. O nuo savęs pridursiu: negabieji iš viso žmonių prieštaringo gyvenimo nori sukurti pavyzdingą modelį – pilką, nykią, kuo kiečiau reglamentuotą Danijos ar Suomijos atkampią provinciją, nykų miesteliūkštį, kur visi sotūs, aprūpinti, meiliai mandagūs ir gyvena nykų gyvenimą… Pilkumos ir nykumos Rojus. Negabiųjų atgaivos Rojus.

    Please wait...
  26. uagadugu | 13 gegužės, 2011 at 15:26

    Šypsena, štai, pusdienį nebuvau prie kompo, o pats spėjot šitiek žmonių įžeisti. Deja, turiu pašalinti porą komentarų.

    Please wait...
  27. stase | 13 gegužės, 2011 at 15:16

    oi šypsena, oi tu pavarai… ar pats esi ka nors sukures, ar tik renki citatas apie gabius ir negabius? gal ta energija butu protingiau kitur islieti, uzuot tulzi liejant ant atseit negabiųjų? o ka, jei as, Stase, ar kuris kitas is diskusijos dalyvių, ir yra vienas is tavo manymu gabiųjų, tik pasislėpę po slapyvardžiais ??? nebesiputok, visi žmonės gabūs, tik ne visi tai suvokia, kiti visą gyvenimą tik ir prasidrabsto purvais.

    Please wait...
  28. bruno | 16 gegužės, 2011 at 14:21

    Račas turi dundukus, o Uagadugu – Šypseną?:)

    Please wait...

Palikite komentarą