TV3: ŠAPRANAUSKO NUODĖMIŲ ATPIRKIMO OŽYS – “TVartas”

(Last Updated On: 2019-07-29)

TV3 sulaukė reitingų, apsižvalgė aplinkui ir šiandien paskelbė ilgai lauktą oficialią poziciją dėl įvykių. Skelbiu visą tekstą, bet uagadugiškai perdėlioju ir suteikiu pavadinimus.

Oficiali priežastis: „Auksinių svogūnų 2011“ prodiuseriai kompanija „TVartas“ įspėti dėl situacijos nevaldymo tiesioginiame eteryje. Jie atsiprašo tų TV3 žiūrovų, kuriems nepatiko V. Šapranausko sukurtas Liuciferio personažas.

Tikroji priežastis: Preliminariais TNS duomenimis „Auksinių svogūnų 2011“ apdovanojimų ceremonija su V. Šapranausku buvo žiūrimiausia balandžio 1-osios humoro laida.

Oficialus numuilinimas: Balandžio 1 dieną vyko apdovanojimų ceremonija „Auksiniai svogūnai 2011“, kurią tiesiogiai transliavo TV3 televizija. Tai humoristinis šou, todėl į bet kokius tiesioginės transliacijos metu nutikusius nesklandumus prašome reaguoti su humoru.

Oficialus išbalinimas: Nepaisant balandžio 1-osios „pokšto“, projekto vedėjas Vytautas Šapranauskas yra geriausias visų laikų šou vedėjas, humoristas ir improvizatorius ir jis toliau tęs darbą TV3 televizijoje. Šiuo metu jis veda tiesiogiai transliuojamą projektą „Chorų karai“ ir vakar, transliacijos metu, įrodė, kad jis yra nepakeičiamas. Ne kartą TV žiūrovų jis išrinktas ir mylimiausiu TV vedėju Lietuvoje.

Na, net ir sutikus su šia pastraipa, visgi įdomu, ar TV3 išdrįs patalpinti Auksinius svogūnus 2011 į savo svetainės Web TV rubriką, kur pareigingai eksponuoja visų savo laidų ir koncertų įrašus…

Please wait...
Kategorijos:  Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , ,

14 komentarai:

  1. skridus | 4 balandžio, 2011 at 13:18

    na kam, uagadugu, viską suvulgarinti ir išversti.
    Viskas buvo daug paprasčiau: pasižiūrėjo tv3 direktoratas į reitingus ir pasakė – reitingai geri, vadinasi Šapras nekaltas. Ei, rašytojas, parašai atitinkantį partijos (televizijos) liniją pranešimą spaudai, na o mes einam ir su Šapru už tai išgersim.
    Visai kaip senais ‘gerais’ laikais.

    Please wait...
  2. nida | 4 balandžio, 2011 at 13:55

    taip, tV3 sulaukė reitingų ir smogė. Būtų buvę kitokie reitingai – kitoks ir pranešimas. Spjaudosi žiūrovai, bet laikosi įsikabinę – ot, publika

    Please wait...
  3. tim | 4 balandžio, 2011 at 14:05

    Jei kada nors Sapro reitingai kris, tv3 pasiulys isgert tiesiogiai pries kameras 🙂

    Please wait...
  4. ad-man | 4 balandžio, 2011 at 15:55

    Gal grynai dėl moralinių dalykų ir norėjosi kitokio sprendimo. Bet jei atvirai, būčiau statęs 99 prieš 1 kad kanalo pozicija būtent tokia ir bus. Tiesiog be Šapro nei Chorai, nei šokiai visokie kitokie Svogūnai nebus žiūrimi. Tą žino ir kanalas, ir Šapras, ir kiti rinkos veikėjai. Net neabejoju, kad jei trioškė išmestų Šaprą, jį čia pat pasiimtų jei ne lankos, tai laikraščio tv, btv, ar ltv. Žodžiu įvyko logiškai aiškus sprendimas (bent jau skirtas viešumai). Viduje, ko gero virs dar košė kurį laiką. Bet tai jau ne mums eiliniams mirtingiesiems žinot. Galų gale ir nėr ko skaičiuot svetimus pinigus ar nuobaudas

    Please wait...
  5. wazzup | 4 balandžio, 2011 at 16:08

    Paradoksas, bet buvęs diplomatas Puklevičius turėjo surasti progą patylėti. Deja. Išsiverkė žmogelis visą tiesą ir trioškė su savo “pranešimu”
    dar labiau įklimpo į š… O lietryčio varnoms tik to ir tetrūko. Čia vis uagadugu kaltas:) Niu niu

    Please wait...
  6. uagadugu | 4 balandžio, 2011 at 16:42

    Esate beviltiškai medijų sugadintas, wazzup. Puklevičius pasielgė, kaip padorus žmogus ir jį už tai reikia gerbti. Ką skelbia TV3, yra jų požiūrio kampas. Lygiai taip pat, kaip ir lrytas.lt interpretacija. Smagu, kad gyvename demokratinėje šalyje ir galime susidėlioti savo kaleidoskopą iš įvairių nuomonių.

    Please wait...
  7. Šypsena | 4 balandžio, 2011 at 16:39

    Paprasta: jei į istoriją nebūtų įsikišę medikai, gal ir būtų galima kažkuo kaltinti Šaprą. O jei įsikišo medikai, Šapras nekaltas – ne jis sukūrė tas pasekmes.
    O visokie smerkėjai – juokingi pusiau subrendę vaikučiai. Gerti – tai ne muštis, ne žudyti. Gerdamas žmogus niekam blogo nedaro – ir joks čia ne nuopuolis. Pilkas nykus gyvenimas – didesnis nuopuolis…

    Please wait...
  8. wazzup | 4 balandžio, 2011 at 16:53

    Nedrįstu prieštarauti. Esu masinių psichozių auka:). Vis naktimis nedavė ramybės mintis, kas pakeis Nedzinsko vestuvių skandalą. Ilgai laukti neteko. Net ramiau patapo. ufff….

    Please wait...
  9. Labdara | 4 balandžio, 2011 at 20:43

    Šaunuolis Aidas, kad aiškiai pasakė, kaip buvo iš tikrųjų. Neginu Šapro, tik šiaip, teorinis pasvarstymas – jeigu taip TV3 su Šapru priešakyje visus, rašiusius, kad jis buvo girtas, paduotų į teismą už garbės ir orumo įžeidimą?:) A kaip tu įrodysi, kad buvo? (nors ir nebuvo). “Man taip pasirodė” – ne argumentas teisme.
    Skubu priminti – neginu Šapro, tiesiog svarstau precedento neturinčią teorinę galimybę:)

    Please wait...
  10. taip | 5 balandžio, 2011 at 00:19

    kazkaip siame kontekste vis pagalvoju apie skydine ir kita kiek liudnesni ir siauresni personaza.tik jam tauta vargu ar atleido. ir reitingai liudnoki.

    Please wait...
  11. Šypsena | 5 balandžio, 2011 at 11:28

    Visa šita situacija juokinga apvertimo efektu: Šapras, kuris nuo ketvirtadienio popietės negėrė, kaltinamas tuo, kad penktadienio vakarą TV eteryje buvo girtas – nes neva taip atrodė, kadangi taip atrodyti ‘savo stebuklais’ jam padėjo medikai; o jei penktadienio rytą Šapras išties būtų padaręs 150 gr., alkoholis per dieną būtų ‘išsivaikščiojęs’ ir aktorius, nors ir gėręs, sėkmingiau būtų vedęs renginį. Klausimas: ko mes norime : ar objektyvaus ramaus požiūrio, ar esame ištroškę garsesnių žmonių kraujo?… Tokie negeriantys dori kanibalai 🙂

    Please wait...
  12. vaidas | 5 balandžio, 2011 at 11:57

    Labiausiai apgailetini tai visi doruoliai, kurie Sapranauska vos ne brolzudziu laiko ir pamokslauja apie kitu morale, o patys maigydami mygtukus ir pildami pamazgas yra menko protelio zmogeliai.

    Please wait...
  13. Tomas | 5 balandžio, 2011 at 14:44

    “teorinis pasvarstymas – jeigu taip TV3 su Šapru priešakyje visus, rašiusius, kad jis buvo girtas, paduotų į teismą už garbės ir orumo įžeidimą?:) A kaip tu įrodysi, kad buvo?”

    Išties, įrodyti (teisine prasme) galima tik alkotesterio parodymais ir kraujo tyrimais.

    Manau, jeigu paduotų į teismą, tai laimėtų. O ateityje žiniasklaida vietoje žodžio “girtas” turėtų naudoti kokią aptakesnę savoką (kaip kad britai ta pačia prasme naudoja “tired and emotional”). Pvz. nekondicinis 🙂

    Please wait...
  14. lai | 5 balandžio, 2011 at 22:30

    Bloga jau nuo Šapro veido eteryje, negi nebėra daugiau normalių vedėjų? Marijonas, Ramanauskas, Leo… manau ir daugiau neįkyrėjusių veidų būtų. Kad ir chorų karuose- matosi, kad žmogui ryškus dėmesio trūkumas… Ir tikrai ne dėl jo tokias laidas žiūrim.

    Please wait...

Palikite komentarą