TV3 BAIGIA “KELIĄ NAMO” IR VIRS MUILĄ IŠ MENAMO MIOS ŽUDYMO

(Last Updated On: 2019-07-24)
Mia ir aktorius Algirdas Gradauskas

Kas nori nužudyti Mią? © TV3

 

TV3 praneša apie tai, kad serialą Kas nori nužudyti Mią? pradės rodyti jau po poros savaičių. Ir optimistiškai tikisi, kad, cituoju „Kas nori nužudyti Mią?“ tapo karščiausia pramogų pasaulio naujiena. Jam dar nepasirodžius eteryje, viešojoje erdvėje jau nerimsta aistros: ar iš tiesų dainininkė Mia visiems laikams išsižadėjo seno mylimojo ir susirado naują? Ar aktorius Ramūnas Rudokas jos kelyje – tik kolega? Kodėl, anksčiau noriai dalijusi interviu, dabar Mia atsitveria tylos siena? O visų populiariausias klausimas – ar tikrai dainininkės gyvybei kilo pavojus?

Nepastebėjau su kosminiais toliais besiribojančio ažiotažo. Gal… Bet juk fantazuoti ar juokauti niekas neuždraus.

Pribloškė greitis. Štai tik ką kanalas pranešė serialą apskritai statysiantis, bet jokių detalių apie jo siužetą negalėjo išguldyti, o dabar jau jos byra tarsi pavasarinis lietus: serialo scenarijus leidžia spėti, kad žmonių, pastaruoju metu linkėjusių Miai bloga, iš tiesų būta, ir nemažai. Siužeto vingiuose išnyra net ir privatus detektyvas Rimas (akt. Aleksas Kazanavičius). Jis pasamdomas išsiaiškinti, kas trokšta Mios mirties.

Įtariamųjų ratas – platus. Šešėlis krinta ant visų iš eilės: ir ant Mios mylimojo, plastikos chirurgo (akt. Ramūnas Rudokas), ir ant jo slaptos meilužės, kuri dedasi gera dainininkės drauge (akt. Donata Kielaitė). Keistoje istorijoje šmėščioja pamišęs gerbėjas (akt. Mindaugas Ancevičius), nuolatinis Mios pakeleivis – vadybininkas (akt. Algirdas Gradauskas), keistus patarimus dainininkei dalijantis senas, gudrus lapinas (akt. Adolfas Večerskis).

Sąmokslo teorijoje netikėtai blyksteli detektyvo žmonos (akt. Monika Bičiūnaitė) akys. Pasirodo, ji neretai vieši kito vyro lovoje. Be to, moters brolis (akt. Tomas Kliukas) kaltina Mią iš jo pavogus hitą ir sugadinus karjerą… Tarp įtariamųjų nestinga ir tokių asmenų, kurių pavardės kone kasdien linksniuojamos pramogų skiltyse.

Blyksi akys, krinta šešėliai, išnyra detektyvai…

Skaityk  KOMENTATORIAUS RUBRIKA: PLACA APIE IŠVAIZDOS TOBULINIMO LAIDAS

Gerai, nors ir ne šerlokai holmsai, dirbsime dedukcijos metodu. Kadangi tai – kasdienis serialas, jis turėtų nugulti dabar rodomo kasdienio serialo tinklelio pozicijoje. TV3 Programos direktorius Jurgis Jefremovas žadėjo jo transliavimą geriausiu laiku. Tai reiškia, kad Kas nori nužudyti Mią? tikrai nepakeis Naisių vasaros. Juolab, kad jis ten ir nedera. Pasmerkti prieš KK2 laimi ir vynioti meškeres su juo TV3 kanalui neapsimoka. Belieka Kelias namo – silpnoji grandis tinklelio pasjanse, ekologiniu būdu pralaiminti LNK Pavogtai laimei.

Berods, taip ir atsitiks. Beje, Aplinkos ministerijos finansuojamo serialo bus parodyta tik 44 serijos, kai dažnas Rolando Skaisgirio prodiusuojamo serialo sezonas siekia ir 80, o jo sąmata – 881 tūkst. 760 litų be pridėtinės vertės mokesčio. Padalinę gausime beveik lygiai po 20 tūkstančių litų už seriją.

Antra vertus, naujas TV3 serialas yra labai neaiškaus formato (citata – Mios bute ir dar keliose vietose yra sumontuotos sekimo kameros, todėl žiūrovai seriale daug ką stebės kaip realybės šou, t.y. patys galės pasijusti detektyvais. Tik ar jie pamatys viską?) – čia bus sukergta vaidybinis žanras ir reality. Tokie dalykai gali dirbti ir blizgančiai, bet jeigu jau kas nors nevažiuoja… Tada kanalui gali blogai baigtis – galima ir iki 2 reitingo procentų nusivažiuoti.

Juolab, kad ir Pavogta laimė nėra pėsčia. Jei neturės stipraus varžovo, žiū, po to ir nesustabdysi.

Please wait...
Kategorijos:  Laidos, Personalijos, Rinka, TV istorija
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Ingis | 13 balandžio, 2011 at 17:39

    —serialo sezonas siekia ir 80, o jo sąmata – 881 tūkst. 760 litų be pridėtinės vertės mokesčio. Padalinę gausime beveik lygiai po 20 tūkstančių litų už seriją.—
    Kažin. Reikėtų paskaičiuoti iš naujo.

    Please wait...
  2. uagadugu | 13 balandžio, 2011 at 17:43

    Atidžiau tą pastraipą perskaityk, Ingi.

    Please wait...
  3. Šypsena | 14 balandžio, 2011 at 16:08

    Labai laukiu šio serialo. Be jumoro. Nes idėja išties išskirtinė – sujungti realų gyvenimą su išgalvotu. Tai galima padaryti iš tikrųjų įdomiai. Ir stipriai. Atvirai sakant, niekad apie tai nebuvau pagalvojęs. Labai įdomi idėja. Greičiausiai jiems nepasiseks – nesugebės suvaldyti medžiagos, neturės konstruktyvumo. Ir bus pššš… Bet mes su chebra iš to pasimokysime ir vėliau padarysime daug geriau :-)) Reikia ant kažko treniruotis 🙂

    Please wait...
  4. demo | 16 balandžio, 2011 at 15:32

    Kai Šypsena su chebra pasitreniruos, pasimokys ir padarys daug geriau, beliks viena nereikšminga smulkmena tą serialą kam nors iškišti. Beje, man kažkodėl atrodo, kad visų Lietuvos mijų realūs gyvenimai išties ir yra išgalvoti, todėl antrą kartą čia ką nors naujo išgalvoti neteks. Nes tikrasis gyvenimas yra banalus kaip karvės pienas.

    Please wait...

Palikite komentarą