REALYBĖS IR VAIDYBOS MIŠRAINĘ PIRMESNI MAIŠO “DVIRAČIO ŠOU”, O NE SKAISGIRYS

(Last Updated On: 2019-07-24)
Dviračio šou režisierius ir aktorius Augustinas Gricius

Dviračio šou © LNK

 

Vakar žiūrėjau Dviračio šou, kur laidos režisieriaus Augustino Griciaus vaidinamas Prezidentės galvų kapotojos personažas, prašomas priimti Prezidentę paviešėti savo bute remonto metu, staiga tapo tikruoju A. Griciumi, arba Guga, kaip jį vadina draugai ir artimieji. Tapęs Guga jis ėmė atsikalbinėti ir dėstyti komplikuotas aplinkybes, susijusias su savo tikrąją žmona, pavadino ją vardu, išvardino tikrais vardais dar ir vaikus, bei vaizdingai nupiešė savo tikrųjų namų atmosferą su seneliais, senelėmis, šunimis ir katėmis.

Neseniai rašiau apie vaizdingą scenelę, kai tikrių tikriausias Benas Gudelis taip pat Dviračio šou laidoje iš savo tikrų namų vijo netikrą ekskursiją.

Dviračio šou meistriškai įvaldė stilistiką, kur realybė neatsiejamai susipynusi su vaidyba ir jau sunku atskirti, kas yra kas. Tokios mišrainės simbolis yra Saulius Poška, kurį daugumas tautos laiko tikru milijonieriumi.

Taip pat į vieną daiktą sudėsiančio vaidybą ir realybę TV3 serialo Kas nori nužudyti Mią? prodiuserio Rolando Skaisgirio ir kanalo Programos direktoriaus Jurgio Jefremovo pretenzijos į novatoriškumą ir eksperimentus, išsakytos serialą pristačiusioje spaudos konferencijoje prieš porą savaičių, šiame fone skamba epigoniškai.

Keistokai nuskambėjo ir šitoks R. Skaisgirio teiginys: šio serialo pobūdis – naujiena pasaulinės televizijos istorijoje. Anokia čia ir naujiena. Prieš porą dienų porą valandų žiūrėjau vokiečių RTL – tai ten tokie keli serialai buvo rodomi non-stop porą valandų iš eilės. Ir, beje, ne geriausiu laiku.

Please wait...
Kategorijos:  Keistumai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , ,

5 komentarai:

  1. stasikas | 16 balandžio, 2011 at 09:14

    Rimti neramumai Uagadugu kareivinese.Yra auku.Galimi laisvo zodzio suvarzymai.

    Please wait...
  2. uagadugu | 16 balandžio, 2011 at 12:01

    Nėra jokių neramumų. Linksminamės ir tiek. Kartais pašaudom.

    Please wait...
  3. demo | 16 balandžio, 2011 at 19:36

    Šlovė R.Skaisgiriui-pasaulinės televizijos novatoriui, Mijos dėka perrašiusiam muilo virimo istoriją. Sekantis žingsnis-Hollywoodo šlovės alėjos filialo atidarymas Griškabūdyje ir Šakių Pasaulinio kino festivalis “Zanavykai-2012”. O pavyduoliai burba, kad Lietuvoje kino nėra. Kinas Gyvas.

    Please wait...
  4. triedis | 25 balandžio, 2011 at 16:59

    manau, kad sulig kiekviena serialo diena norinčių nužudyti miją gretos augs

    Please wait...
  5. lina | 9 sausio, 2013 at 21:43

    man is visu dviratininku,sis galvu kapotojas pats sauniausias,gerai kalba?neidomus personazai-tarp musu mergaiciu,tos tai pakest negaliu ir dabartinis budulis?vejai visiski..ne i tema.

    Please wait...

Palikite komentarą