LNK SAVIGYRA: REITINGŲ PIKAS “AUKSINIAMS SVOGŪNAMS” PASIBAIGUS

(Last Updated On: 2019-07-24)
Kadras iš laidos "Dviračio žvaigždė"

Dviračio žvaigždė © LNK

 

LNK švystelėjo eilinį savigyros pranešimą, kurį čia publikuosiu visą, bet papildysiu savaip.

Žiniasklaidos auditorijos tyrimų bendrovės TNS LT duomenimis, praėjusią savaitę labiausiai žiūrimos buvo Rūtos Mikelkevičiūtės vedamos LNK laidos. Pirmąją vietą užėmė gyvenimo būdo žurnalas „Nuo… iki…“, o antrąją – pokalbių laida „Valanda su Rūta“. Rolando Vilkončiaus vedama „Neišgalvoti gyvenimai“ buvo trečia pagal populiarumą Lietuvoje.

Šitą rožinę mozaiką sudrumsiu vakarykščiu skaičiumi. Pastarosios savaitės lyderė, LNK Rūtos Šokančiosios Nuo… Iki… vakar gavo į kaulus nuo TV3 Rūtos Nešokančiosios Kodėl? 9.6:11.0. Justo Jankevičiaus pašmaikštavimai mažesnės vyro galvos sudirgimo tema be didelių sunkumų įveikė liūdną pasakojimą apie černobyliečių bėdas.

LNK humoro laidos „Dviračio šou“ kūrybinė grupė, buvusi prie „Auksinių svogūnų“ ištakų, pasiūlė naują balandžio 1-osios tradiciją – „Dviračio žvaigždės“ apdovanojimus. Vos antrus metus rodyta laida sudavė rimtą smūgį „Auksiniams svogūnams“ su 14 proc. reitingu.

Tikslumo dėlei buvo galima pastebėti, kad dabartinių Auksinių svogūnų dvasinis (o gal ir ne tik) lyderis Arūnas Svogūnas, tfu, atsiprašau, Valinskas, taip pat buvo prie tų lemtingųjų ištakų.

Transliacija su nauju „Dviračio šou“ herojumi, šaržuotu mėsos perdirbimo įmonės vadovu – UAB „Mėslita“ direktoriumi Sauliumi Poška, pasiekė balandžio 1-osios dienos reitingų piką. Aukščiausias balandžio 1-osios dienos reitingų taškas buvo „Dviračio žvaigždės“ finalas likus kelioms minutėms iki dešimtos vakaro ir siekė 21.7 proc. reitingą. Iš viso „Dviračio žvaigždę“ žiūrėjo 1 mln. 115 tūkst. žiūrovų (reach).

Viena smulkmenytė – tą minutę Auksiniai svogūnai buvo jau aštuoniolika minučių pasibaigę…

TNS LT duomenimis, praėjusią savaitę iš dešimties populiariausių laidų dešimtuko pozicijų net aštuonios priklausė LNK.

O čia buvo galima ir stipriau pasigirti, nes LNK prieš TV3 laimėjo visos savaitės dienos auditoriją.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , , , , ,

Vienas komentaras:

  1. Šiaip | 6 balandžio, 2011 at 11:15

    Ne į temą, bet apie Svogūnus iš kito kampo: http://www.lrytas.lt/-13020765901300932824-lietuvos-marketingo-asociacija-prašo-tv3-prisiimti-atsakomybę-už-laidų-turinį.htm

    Please wait...

Palikite komentarą