KOMENTATORIAUS RUBRIKA: ARTŪRAS RAČAS APIE “ĮŽŪLIUS MELAGIUS – R. JANUTIENĘ IR V. ŠAPRANAUSKĄ”

(Last Updated On: 2019-07-24)

… net nežinau, nuo ko pradėti..

Gal nuo to, kad V.Šapranauskas “Auksiniuose svogūnuose” tikrai nebuvo girtas. Šiuo požiūriu A.Puklevičius tikrai nemelavo.

Kita vertus, R.Janutienės laida buvo visiškas melas, pagražintas beveik tobula V.Šapranausko vaidyba. Specialiai žiūrėjau ir vienu metu ir žavėjausi Rūtos ir Vytauto profesionalumu, ir šlykštėjausi tuo, kas vyksta, tai yra, įžūliu melu. Įskaitant ir gydytojos, davusios Hipokrato priesaiką, komentarus.

Kai kurios aplinkybės neleidžia man konkrečiais faktais pagrįsti savo teiginių, tačiau jei R.Janutienė ar V.Šapranauskas norėtų paduoti mane į teismą dėl to, kad viešai vadinu juos abu įžūliais melagiais, šmeižto, galėtume viską išsiaiškinti.

Kol kas galiu dėl to tik apgailestauti. Kad R.Janutienė ir V.Šapranauskas yra įžūlūs melagiai, savo melui skleisti pasirenkantys šiuo metu populiariausios Lietuvos komercinės televizijos eterį. Taip pat galiu tik apgailestauti, kad puiki ir sumani savo darbo profesionalė, TV3 vadovė L.Blaževičiūtė tai toleruoja. Iš dalies suprantu ją kaip vadybininkę, tačiau niekaip negaliu pateisinti jos veiksmų kaip žurnalistas.

Please wait...
Kategorijos:  Komentatoriaus rubrika, Konsumerika, Laidos, Personalijos, Visuomenė
Tags: , , , , , , , , ,

13 komentarai:

  1. Justas | 11 balandžio, 2011 at 23:27

    Melas atskiestas tiesa – pats bjauriausias. Aš po šios laidos jaučiausi kaip gerai apdergtas

    Please wait...
  2. uagadugu | 11 balandžio, 2011 at 23:46

    Men at work.

    Please wait...
  3. tim | 12 balandžio, 2011 at 09:29

    buvo juokinga, geriau nei patys svogunai. Sapras yra sapras 🙂

    Please wait...
  4. Šypsena | 12 balandžio, 2011 at 13:49

    O dangau, ir kas Račui gali patikti: ir tikintys Dievu nepatinka, ir daugiau išgeriantys nepatinka… Ir vis kažkodėl raunasi: “jei norėtų paduoti mane į teismą”. Čia kas – manija? Atsidurti teisme?.. Bet šiaip manau, kad viskas bus paprasčiau: gyvenimas vis baus, vis baus, vis baus, vis baus Račą, kol jis pats save paduos į savo teismą ir paklaus: žmogau, na, ir ką tu darei?.. Nemalonus bus tas klausimas.

    Please wait...
  5. Artūras Račas | 12 balandžio, 2011 at 21:33

    miela Šypsena, jūs neteisi.

    Man labai patinka tokios kaip tamsta.

    Visada nusišypsau ką nors panašaus perskaitęs.

    Ir pagalvoju, kad labai norėčiau susitikti. Arba dabar, arba tada, kai viskas bus paprasčiau. Vienam iš mūsų.

    Please wait...
  6. demo | 13 balandžio, 2011 at 16:20

    Račas rašo:…TV3 vadovė L.Blaževičiūtė tai toleruoja. Iš dalies suprantu ją kaip vadybininkę, tačiau niekaip negaliu pateisinti jos veiksmų kaip žurnalistas”. Didesnio briedo nesugalvosi. Kvanktelėjo pilietis. Ir dar: pastoviai savo oponentams siūlo susitikti. Kai kviečia vyrus, galiu suprasti, nes gal turi polinkį gauti į dūdą. Bet moteris? Čia jos turėtų atvažiuot nurodytu adresu, ar ponas žurnalistas aplankytų? O jei namuose piktas šuo ar vyras?

    Please wait...
  7. tijjja | 14 balandžio, 2011 at 10:42

    Ponas Račas ne visai teisus, sakydamas, kad tai buvo melas. saprui nustatyta hipertenzinė krizė, liaudiškai tai vadinama tiesiog- pachmielu. Tai buvo itin sunki pachmielo forma, kurios simptomus aiškiai išdėstė gydytoja – ji nemelavo. Aukštas kraujospūdis, galvos svaigimas, nerišli kalba – pamėginkite pagerti gerokai prieš rengini ir kita dieną tiesioginiame eteryje vesti Auksinius svogūnus:) Jokiu būdu neteisinu Šapro, kita vertus tiesiog gaila, kad žmogus niekaip negali susitvarkyt su savim. o grineviciutė yra tiesiog užsakomosios žurnalistikos atstovė – tuom viskas pasakyta.

    Please wait...
  8. Šypsena | 14 balandžio, 2011 at 16:24

    tijjjai, jokiu būdu nesu už alkoholį, beveik nevartoju, taigi be interesų… Tai, ką sakote apie pachmielą – nesąmonė. TVartas kaip tik padarė kvailystę, prieš renginį sukėlęs isteriją, pakvietęs medikus… Reikėjo duoti ryte 150-200 gr., paskui kavos, ir būtų vakare normalus. Netikiu, negali taip būti, kad iki vakaro patyrusiam gerėjui, pernelyg daug dienų negėrusiam, ‘neišsivaikščiotų’. O kai įsiūlomas kitas scenarijus, kvailas medicininis scenarijus – tai žmogus pasako: trečiąkart su TVartu nedirbsiu. 🙂

    Please wait...
  9. demo | 14 balandžio, 2011 at 17:56

    Šypsena, jeigu jūsų pasiūlytas metodas 150-200 gr + kava būtų veiksmingas, visi alkoholikai niekada nenustotų gerti. Matomai vadovaujatės paauglių ar atsitiktinių užgėrovų stebėta patiritimi. Kai peržengi ribą, gali padėti tik profai medikai. TVartas negalėjo rizikuoti. Jie patys savo kailiu žino, kas gali nutikti, kai lomkės prasidės viduryje ar pradžioje renginio. Tada žmogui viskas px. Jis gali tiesiog išeiti nuo scenos, užsiversti stiklą alkoholio ir čia pat l0žti. Ir nustokit čia su savo “tikiu-netikiu-negali būti” malti š. Nepriėjot iki tokio gyvenimo etapo, ir dėkokit Dievui.

    Please wait...
  10. nida | 14 balandžio, 2011 at 19:05

    demo, jūs šimtą kartų teisus, bet iš kur taip gerai žinote? Iš savo patirties? Tada dar įdomiau ir solidžiau viskas skamba

    Please wait...
  11. smarvele is tv3 | 14 balandžio, 2011 at 20:44

    (pašalinta – uagadugu)

    Please wait...
  12. tijjja | 15 balandžio, 2011 at 14:45

    ypsenai: kas nesamone? pachmielas?:) samone, ir dar kokia samone. nors, yra dar ir kita kategorija: neatsargus pachmielas. Cia butent tas metodas, kuri tamsta siulote – 200 gramu. Taciau gali atsitikti taip, kad tie gramai ne pades, o atvirksciai, kaip ir atsitiko turbut svogunu cirke….

    Please wait...
  13. demo | 15 balandžio, 2011 at 18:58

    Deja, Nida, iš skaudžios savo patirties.

    Please wait...

Palikite komentarą