KELIAUTOJAI IŠKELIAVO IŠ LTV Į TV3

(Last Updated On: 2019-07-04)

„Nuotaikos geros, parengtis – kovinė, – prieš lipdami į lėktuvą, skraidinantį į Frankfurtą, šiandien šypsodamiesi pranešė sporto žurnalistas Vytaras Radzevičius ir televizijos laidų vedėjas ir prodiuseris Martynas Starkus. – Po kiek daugiau nei 20 valandų turėtume nusileisti Buenos Airėse, o ten jau kaip Dievas duos. Dar daug nežinios.“

Taip TV kanalas pristato naują televizinių keliautojų filmų ciklą Kartą Pietų Amerikoje. Esame pripratę prie jų kelionių – Afrika LT, Šilko kelias, Tuk Tuk Indija, kelionės po JAV ir Kiniją. Kas neįprasto? TV kanalas yra ne LTV, kur visi kelionių filmai buvo rodyti iki šiol, o TV3!

Lietuvos televizijai, kuri rodė ankstesnius ciklus, kelionės buvo paįvairinimas nuobodžioje programoje, o TV3 televizijai jos taps vasaros tinklelio papildymu.

Vytaras Radzevičius prieš kurį laiką buvo LRT atstovas  spaudai, o šiuo metu jis darbuojasi LTV sporto žurnalistu.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, TV istorija
Tags: , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. troy | 27 balandžio, 2011 at 16:14

    Jų filmas gal bus įdomus. Tik problema ta, kad jie jau sau kiek pabodę. Šilko kelias buvo viršūnė ir Indija.
    Amerika – jau nuobodžiau…

    Please wait...
  2. Nerijus | 27 balandžio, 2011 at 19:26

    manau, stiprus koziris TV3:)

    Please wait...
  3. skirtumas | 28 balandžio, 2011 at 09:05

    Galbūt ką nors pakeis? 🙂

    Please wait...
  4. McDummie | 3 vasario, 2012 at 10:43

    Turiu toki mliogtą įspūdį, kad R. Skaisgirys niekuomet nebaigs eterio "teršti". Kai kolegos skonį "gadino" "Twin Peaks", pusė Lietuvos buvo prigludę prie tuo metu dar "Ostankino" rodomos "Izauros". Jų skonis iki šiol taip ir nepasikeitė. Todėl lietuviškoms televizijoms R. Skaisgirio reikia it dieviškos manos. O krizė televizijose žiauri ir tasai prodiuseris, įtariu, tokių honorarų jau negauna, kokius imdavo dar prieš porą mėnesių. Visada malonu diskutuoti man artimos media temomis. Prašom į mano blogą!

    Please wait...

Palikite komentarą