FIKSAVOME: “AUKSINIAI SVOGŪNAI” vs “DVIRAČIO ŽVAIGŽDĖ”

(Last Updated On: 2020-07-22)

Išaušo didžioji humoro diena. Ir didžioji TV3 ir LNK svogūniškai dviratinė dvikova. Fiksuojame tiesiogiai.

18.58 Marijonas Mikutavičius tiesioginiu įsiterpimu įsiterpusiai įsiterpęs į TV3 Žinias. Daug save smagiai patyčiai išstačiusių politikų. Kreivos šypsenėlės.

19.01 LNK analogiškas įsiterpimas ir iškart kliurka. Pirmi keli Rolando Vilkončiaus sakiniai ištransliuoti be garso. Sudėtinga ta LNK ir LTV pultų komunikacijos schema… Nepaveža inžinieriai.

19.08 Pirma pradeda TV3. Šėtoniški motyvai. Paragaro liepsnos. Arija iš operos. Baltos povyzos, prezervatyvai kažkokie vaikščiojantys. Scenoje Vytautas Šapranauskas. Daug dūmų. Praneša, kad smalos nereikia valgyti. Prisistato Liuciferiu.

19.10. Visiškai kitokia pradžia. Graži moteris Laura Imbrasienė ir Rolandas Vilkončius. Apie slides, paslaptingumą ir romantiką. Pasisveikina visaip užsienietiškai, o antroje vietoje lenkiškai. Dainuoja žalias žmogus.

19.12 TV3. V. Šapranauską apspitusios baltos angelės apetitą keliančiomis šlaunimis. Apie majačinimąsi. Su Prezidente supanašėjusi Mia dainuoja dainą Man reikia vyrų etc. Valinsko fobija ar filija, velnias ten supras. Gerai dainuoja. Kojos gražios. Apie cunamį.

19.14 R. Vilkončius skelbia Mėslitą. Saulius Poška scenoje, Visokios darbininkaitės su celofaniniais kapišonais. Dainuoja pagal fonogramą. Vėl operinis gabalas.

19.18 TV3 skelbia Metų sugrįžėlio nominaciją. Laimi Marius Gelažnikas, kurio scenoje nėra. Kaltinama aplinka, kuri kalta. Kažkokie balsai iš pragaro dausų. V. Šapranauskas arba sniaukroja arba girtas. Arba vaidina vieną arba kitą. Juokinga. A. Valinskas ten, va, juokiasi. Jam irgi juokinga. Gerai, jei taip.. Dainuoja mulatas.

19.22 LNK. Scenoje Merūnas. Irgi apsirengęs prezervatyvu. Mada čia tokia? Poška sodinamas į šoną žiūrėti iš šono. Juokeliai. Kol kas nejuokinga. Metų poros nominacija. Kazimieras Uoka ir Petras Gražulis. Atiturseno abu.

19.26 Metų špygos nominacija. Laimi Arvydas Sekmokas, kurio taip pat nėra.

19.28 Petras Gražulis vadina save su K. Uoka partneriais. Politiniais.

19.29 TV3. Irgi Metų poros nominacija. Aleksandras Sacharukas ir Linas Karalius. Vėl nėra.

19.29 Dviračio šou aktoriai dainoje parodijuoja prezidentę.

19.32 Abu kanalai dainuoja. TV3 seksualiai be galo susijaudinusi, LNK – prezidentiškai.

19.34 TV3 eina į reklamą, LNK eina į Metų artisto nominaciją, bet galop taip pat išeina reklamopi.

19.42 TV3 grįžo. Apie Buratiną ir privatų kambariuką. Apie Romanovą ir Vainauskus. Niekam nereikalingų trenerių choras. Čia vėl valinskiškos asociacijos – Buratinas, Romanovas. Keistumai.

Skaityk  PASIRINKIMAS: LNK RENKASI BRANGIAS KALADĖLES. AR SUSIDĖLIOS MOZAIKA?

19.46 LNK grįžta. R. Vilkončius bando juokauti, kad nežino, kurią laidą veda. Gal ir juokinga… Paslėpta taip. P. Gražulis ant scenos ilgai maivosi.  Apdovanoja A. Šedžių, kurio nėra.

19.48 TV3. Metų pramogos nominacija. Juokinga. Laimi kažkoks tipas su ilga nosimi ir šneka apie nepriklausomybės netekimą. Tautininkas kažkoks. Šalia atsiranda oficialus gėjus. Jam trūksta saldžios porelės. V. Šapranauskas šį apkaltina koketavimu su juo. Kažkokie ilgi ir apsiseiliję rankų spaudimai. Šitas segmentas buvo labai juokingas. Tautininkas šnekėjo, kaip užvestas.

19.54 Tautiškai lietuviškai apsirėdęs Viktor Uspaskich. Šoka čečiotką. Lietuviškas šokis, tautiškas. Klausimas,kuris turėjo būti juokingas, o buvo ne – ar lengva būti lietuviu? Filosofijos kažkokios. Apie meilę tautai. Užsakymas čia kažkoks, ar ką.

Televizijos jau antrą nominaciją iš eilės skelbia sinchroniškai – sunku sužiūrėt. TV3 juokingesnė, ją žiūrėt įdomiau. Prizą gauna Gintaras Songaila. Sako, kad stengiasi, kiek gali visus mokyti lietuvių kalbos. Neįtaikė į  humoro tonaciją. Grįžtu į LNK. O čia Artūras Zuokas. Diskutuoja su Poška apie sasiskas.

20.06 Kokia idilė! Per abu kanalus skamba daina Wilno nasze! Net apsirengimai panašūs – šokančios moteriškės aprengtos raudonai baltais drabužėliais. LNK gabalas ir juokingesnis, ir geresnis.

20.09 Tas sinchronas jau baigia užkamuoti. Vėl abu kanalai kartu skelbia nominacijas. TV3 įteikia svogūną Kazimierai Prunskienei. K. Prunskienė visai į toną šneka ir, praktiškai, nušluosto nosį V. Šapranauskui. LNK kalba apie šlapianką Žydrūno Savicko fone. Šlapianką priima A. Zuokas. Džiaugiasi galiūno vilnietiškumu. Klajoja apie Švarcenegerį.  TV3-juose šnekama apie Saulių Stomą, cha cha cha ir š…. Cha cha cha ir š…. yra dar ir įkyriai kartojama.

20.17 Abu kanalai dainuoja. TV3 apie Kristiną ir Gaivenį. Artimos temos uagadugu sielai.

20.20 TV3 išeina į reklamą. LNK vis dar dainuoja. Darbo birža, Mėslita. Metų frazės nominacija. Pagaliau ne sinchronas. R. Vilkončius ir L. Imbrasienė filosofuoja apie pinigus. Tuščiai džiaugiausi – LNK 20.23 irgi rodo reklamą.

20.30 TV3 grįžta. V. Šapranauskas juokauja apie Baukutę, Belzebubą ir Stasius. Dar apie estus juokauja. Scenoje Telšių choras su Deivydu Zvonkumi priekyje. Apie estus ir jų eurus. Kiulemiajė… Kiek galima žmogų linksniuot.

Skaityk  VIKTORIJA PERMINAITĖ: NETYČIA?

20.34 LNK irgi grįžta. Taigi Metų frazė. Eligijus Masiulis. Stengsis ir toliau dalyvauti nominacijose. Skaičiuoja mokesčius.

20.36 TV3. Estai, įžeidinėjimai ir gaudyk sraigę laukuose. Geras humoras. Scenoje Metras Arūnas Valinskas – Kubilius iki tiek privedė Lietuvą, kad net velnias blaivas negali į ją žiūrėt. Čia užuomina į V. Šapranauską? Šiaip patinęs kažkoks. Apeliuoja į nukrypimą nuo scenarijaus. Diskusija su vyr. šėtonu.

20.44 Abu kanalai dainuoja. LNK bangomis –  šokėjai ir šokėjėliai, o TV3 –  Česlovas Gabalis – daug Paksų scenoje. Lėkštas juokelis apie klonavimą. Apie Merkinės piramidę. Kažkokie girdėti motyvai su dvasingumais. Kažko niekaip negaliu atgaminti…

20.46 Nominacijų sinchronas. Nieko čia neišpainiosi. Kanalai tiesiog stengiasi, kad nieko tvarkingai negalėčiau surašyti. LNK scenoje Dalia Teišerskytė, sentimentali moteris, deklaruojanti kažkur grįšianti ir varinėja nostalgijas apie etik matj.

TV3. Visvaldas Matijošaitis per katilą šneka su V. Šapranausku apie belugą ir kitus ikrus. 20.53 išeina į reklamą. LNK kviečia į sceną Romą Dambrauską, šneka apie čigonus. Velnias, kaip nejuokinga. Publikoje į ritmą linguoja Rūta Šokančioji, dviem piršteliais susikabinusi su kuo? Na, aišku, kad su Žmonių žvaigžde Žilvinu Grigaičiu. Scenoje vėl A. Zuokas. Uspaskich ir Zuoko diena LNK bangomis, dievaži. Antrą prizą gauna Eligijus Masiulis. Saulių Pošką vaidinantis aktorius scenoje jaučiasi geriau, nei gerai. Šiaip ar taip, tiesioginis eteris. E. Masiulis sako, kad šventas melas yra gerai. Ko gero, tiesa.

21.03 Iš reklamos grįžta TV3. Vėl daina apie estus ir eurus. Hiperšėtonas apie butelį po vedėjo kojomis. V. Šapranauskas apie širdį. Dainuoja murzilkų bumčiką pagal fonogramą.

21.07 LNK banga staugia gruzinai iš Dviračio šou. Baisu Lietuvoj. Oi, baisu… 21.12 išeina į reklamą.

21.13 TV3 išeina į anonsus. Tempia laiką, ar ką? Tik ką jau buvo viena pauzė. Ir tie estai jau du kartus dainavo. Grįžta 21.17. Vedėjas skelbia, kad neišvengiamai priartėjo prie paskutinės nominacijos ir Svogūnų svogūnu paskelbė Andrių Šedžių. Scenoje staiga atsiranda Marijonas Mikutavičius, skelbia perduodąs A. Šedžiui svajonių jaunikio titulą. Vadina šį vyru.  Dainuoja Dolskio dainą. Viso renginio dainų popuri. Daug žmonių scenoje.

21.23 Iš reklamos grįžta LNK. Kažkuri nominacija. Pasimečiau jau. Scenoje Ž. Grigaitis. Rimtas bulvaro žmogus su geltonais batais. Scenoje Kristinos Brazauskienės vaidmens atlikėja Dviračio šou laidoje. Jaudinasi. Aikčioja. Kaip man pjaunasi kai kurių aktorių raiška su scenoje nevaidinančių konferansu. Skonis, matyt, pernelyg konservatyvus. Daina.

Skaityk  TV REITINGAI: KOVO-BALANDŽIO TV AUDITORIJOS POKYČIAI

21.32 TV3 baigia. Aštuoniomis minutėmis anksčiau.

21.33 Dviračio žvaigždės laureatu tampa dar ir Marius Gelažnikas. Metų nekaltybė. Neblogai. Scenoje Jogaila Morkūnas, kuris irgi jaučia pareigą pakalbėti lenkiškai. Filosofijos apie kaltybes ir nekaltybes.

21.42 Metų klausimo nominacija. Scenoje visur esantis Algimantas Čekuolis. Stebisi, kad atplėšinėja voką, o ne dešrą. Nesu tikras, ar orientuojasi, kurios televizijos eteryje dirba. Apie Zenono Vaigausko stebinimą, kurį patiria didvyriška Kazachstano tauta. Daug Sauliaus Poškos.

Atsisveikinimai. Vedėjai sako, kad iki kitų metų. Dainuoja žalias žmogus. Iš kur tų ufonautų padavė? Su kažkokiu senioku šoka D. Teišerskytė. Pasišlykštėjimo grimasa veide. LNK pabaigė 21.51 – šešiomis minutėmis vėliau, nei planuota pagal programą.

Įspūdžiai. Pradžioje labiau patiko TV3, bet į galą atrodė vis labiau išsikvepianti. V. Šapranauskas, nors ir labai įtartinos formos, visgi yra jėga kalvarijose. Improvizacinis talentas – unikalus. Alkotesteriu nematavau, bet gerai tempia ir prisitašęs. Tik liežuvis taip gerai nesilanksto. Į pabaigą pradėjo patikti LNK – atsiskleidė ir vedėjams parašytų tekstų chemija, kurios nebuvo justi pirmoje laidos pusėje.

Please wait...
Kategorijos:  Fiksavome, Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

37 komentarai:

  1. SZ | 1 balandžio, 2011 at 22:38

    Ui, ui, ui… Kalbu apie TV3. Buvo blogai. Labai. Labai blogai buvo. Scenarijaus nerasta, nes turbūt daug kas kabinama ant nerealiojo Šapro. Bet… Šapras pavedė ir buvo graudu. Beje, Jankevičius graudus beveik visada. Šįkart jam teko gelbėt situaciją, bet tiesiog nesisekė. O ar ir turėjo sektis kai toks grandas girtas TIESIOGINIAME ETERYJE…

    Uagadugu, kabinėjiesi prie menkiausių smulkmenų TV eteryje, o šįkart kažkaip labai jau švelniai kliuvo Kalvarijų televizijai… Galbūt tiesiog pamatyti tą trioškės košmarą trukdė nuolatinis dviejų kanalų junginėjimas. Nes po tokio šou, Šapranauskui turėtų būti iš principo užtrenktos durys į trioškės laidas, o Jankevičiai ir Puklevičiai nebeprileidžiami prie scenarijų rašymo ir laidų prodiusavimo… Bet taip nebus. Liūdna. Vienok.

    Please wait...
  2. Skaitalas | 1 balandžio, 2011 at 23:31

    Graudu buvo žiūrėti į Šapranauską. Keista, kad tik ceremonijos pabaigoje TV3 nusprendė jį pakeisti Marijonu (nepanašu, kad tai buvo pagal scenarijų).

    Rytoj ryte kažkam pasidarys labai gėda skaitant laikraščių antraštes.

    Please wait...
  3. Stebetojas | 2 balandžio, 2011 at 00:08

    TV3 scenariju rase Puklevicius? Tuomet sudiev jam, kartu su Jankeviciumi (visiskai nemoka nei improvizuoti, nei juokauti nepasirengus). Ir Saprui sudie. Girtam TV eteris – ne vieta.

    Please wait...
  4. bach | 2 balandžio, 2011 at 06:55

    kazkaip ganetinai subjektyviai atsiliepta apie tv3. nes nuo pat pradziu gana apgailetinai atrode girto sapro bandymai tempti visa sou… jau nekalbant apie normalaus scenarijaus nebuvima. Tai buvo visiska katastrofa bet kazkodel gerb. Uagadugu bandote viska svelniau uzglostyti…

    Please wait...
  5. kritikas | 2 balandžio, 2011 at 07:33

    panašu, kad uagadugu pradėjo iš TV3 gaut algą. jeigu jau ir nusitašęs Šapras yra gerai, tai labai keisti pas tamstą vertinimo kriterijai…

    Please wait...
  6. placa | 2 balandžio, 2011 at 08:16

    Gaila ir graudu. Šapras buvo visiškai neatsigavęs po daugiadienių ir dar girtas, abejų TV formatai “nominacija-nėra kam atsiimt-dainos fonograma-reklama” yra apgailėtini ir skurdūs. Maloniai nustebino Saulius Poška (toks, kaip visada), ir absoliučiai nuvylė TV3 programerio Jefremovo numylėtinis Jankevičius. Absoliutus stuobrys. LNK Vilkončius buvo humoriškesnis. Dauguma politikų sėdėjo LNK. Nieko nuostabaus, nes Troijkė neturi tiek iš jų besityčiojančių laidų. Naivuoliai, galvoja gaus iš LNK nuolaidų. Ypač du kretinai-Gražulis su Uoka. Ir kodėl debilai taip traukia vienas kitą?

    Please wait...
  7. mezzo | 2 balandžio, 2011 at 09:07

    Girtas vedėjas diskreditavo televizijos kanalą. Belieka palaukti, kaip į tai sureaguos: a) kanalo savininkai MTG, b) kanalo vietinė vadovybė, c) TV priežiūros institucijos Lietuvoje. Po tokio atvejo kur nors Švedijoje sankcijos būtų žiaurios. Nepamirškime, kad viskas vyko parlamento narių akivaizdoje jiems dalyvaujant.

    Please wait...
  8. Jabadabadu | 2 balandžio, 2011 at 10:07

    TV3 beskonybė pasiekė kuliminaciją. Visiška kūrybinė impotencija. LNK atrodė nepalyginamai geriau.

    Please wait...
  9. Milda | 2 balandžio, 2011 at 10:15

    Jau vakar, bežiūrėdama Šapranausko apgailėtiną benefisą pagalvojau, o ką šiuo klausimu parašys aštriaplunksnis Uagadugu…. Deja, teko nusivilti…. (švelniai pasakiau). Objektyvusis kritikas akivaizdžiai nusėdo vienos TV kišenėn. Suprantu, kad šiais aršaus kapitalizmo laikais, jeigu sukuri populiarų blogą, ir tau pavykstą jį parduoti – valio. Bet negi exgerb.blogeris nepagalvojo, jog akivaizdus subjektyvumas jo nekaltą kūdikį pavertė prostitute. Sorry.

    Please wait...
  10. nida | 2 balandžio, 2011 at 12:01

    atrodo, kai kurie komentatoriai tuoj po savimi padarys iš didžio susijaudinimo: dėl Šapro elgesio, dėl uagadugu tolerancijos.

    Please wait...
  11. bruno | 2 balandžio, 2011 at 12:11

    nesuprantu, kodėl vis bandoma priskirt Uagadugu vienos ar kitos televizijos kišenei. aš nematau nei simpatijų nei antipatijų, o tiesiog pastebėjimus.
    o… jei taip gerbiamieji kolegos gina savo kanalą, sakydami, kad Uagadugu parsidavė kitam, tai pagrindiniam herojui reiktų pasinaudot commonsense.lt patyrimu ir pateikti komentatorių lokaciją pagal IP.
    gražiai parašėte, Nida:)

    Please wait...
  12. martynas | 2 balandžio, 2011 at 12:24

    komentatoriai, gal yra objektyvesnis straipsnis? gal nuoroda?

    Please wait...
  13. gafa | 2 balandžio, 2011 at 13:37

    lnk atrode zymiai geriau labai tikejaus is tv3 konors ispudingo bet geja teko isijungti lnk

    Please wait...
  14. gafa | 2 balandžio, 2011 at 13:37

    deja

    Please wait...
  15. adre | 2 balandžio, 2011 at 13:40

    nežiūrėjau, dėkui už apžvalgas.
    Šiaip nusitašęs visada geriau nei kvailas (čia ne lyginimas su kt. tv vedėjais), arba kas nors be galvos ne savo vietoj, arba su špyga vietoj jos (čia apie lietuvišką politiką.). Tik sveikatą gali pagadint (tas pirmas), vat tai jaudina.

    Please wait...
  16. klaustux | 2 balandžio, 2011 at 13:55

    Įdomu, ką TV3 padarys atpirkimo ožiu. Šapras ir Co nesiskaito, jie autoriai. Už televizijos eterį juridiškai atsakingi kiti konkretūs asmenys. Jei savininkai pareikalaus atsakomybės, pirmas turėtų kristi Jefremovas. Čia jau kanalo tradicija nuo Elkimavičiaus laikų. Nors greičiausiai viskas bus kaip buvę. Jei paaukos Šaprą, jį iškart pasiims konkurentai. Žmogus-reitingas, nors ir ligonis. Bet niekas nėra tobulas. Nereikia dramatizuoti, nes Lietuva ir taip dramų šalis.

    Please wait...
  17. dyja | 2 balandžio, 2011 at 14:16

    ech, fiksuotojau – nusivyliau tavo fiksavimu – kaip barbe devyndarbe befiksuodamas skaiciukus(kazkaip nesigincysiu kam to reikia – gal tau ir reikia:) nebematai nieko kas vyksta ir kodel vyskta.
    O siaip akivaizdu, kad trioske griuvo nuogu uzpakaliu i dilgeles. baisu, kai negerbiamas ziurovas – ir jokie cia primma aprilis nepades. Serveteles irgi gerokai paslope buvo – bet bent jau islaike padoruma..

    Please wait...
  18. Bernex | 2 balandžio, 2011 at 14:49

    Šaprui 100% po šio incidento nieko nebus, tikriausiai net atlyginimą pilną sumokės be jokios baudos. Bijos TV3 jį prarast, nes be jo nešvankių juokelių kalvarijų šokių projektui galėtų stipriai reitingai rudenį nukrist. Be to, jis kaip ir savotiškas kanalo „veidas“. Nors šiaip turėtų bent paaiškinimą TV3 apie tai išleist, nors abejoju. Greičiau tiesiog lauks kol nurims kalbos ir bus kaip buvę.

    Please wait...
  19. As | 2 balandžio, 2011 at 15:04

    Kazkaip..tikejausi, kad objektyviau pazvelgsi i TV3 mesla..buvo geda ziureti sou..

    Please wait...
  20. Vygis | 2 balandžio, 2011 at 19:41

    Pamatysit – jei paliks Šaprą tai jis netrukus dvigubai daugiau prisitašęs ateis į tiesioginį eterį, juk erelių erelis (pats sau). Ką gi, palauksim. Šiaip ar taip TV3 visada prastai buvo su humoru ir bendrai paėmus su pramoginėm laidom. Per rimti jie, per daug susaistyti darbo sutartimis ir didesnėmis babkėmis. Nesuprantatys humoro. Ir nesugalvojantys nieko geresnio kaip samdyti alkoholinių polinkių neslepiantį, jaunų mergų tvirkintoją, anekdotų pasakotoją Šaprą

    Please wait...
  21. stase | 2 balandžio, 2011 at 19:57

    siaip uagadugu teisus-Sapras net kuolom numete bajeriu, bet tai neturi nieko bendra su pagarba ziurovui. tik tarybiniais laikais girtumas buvo lengvinanti aplinkybe… keista, kad NIEKAS is renginio ziurovu demonstratyviai neisejo is sales, tai tik patvirtina, kad esam alkoholiku tauta, negerbianti net saves. butu buve normaliau, jei pats Valinskas butu ta rengini ir pravedes, jei kolegos mate, kad Sapras girtas. auksiniai svogunai issigime i supuvusius svogunus. idomu, kaip jautesi Valinskas, stebedamas sia mutacija?

    Please wait...
  22. Žiūrovas | 2 balandžio, 2011 at 20:03

    Šiandien žiūrėjau tv3.lt. Nė žodžiu neužsiminta apie girtą šaprą ir apskritai apie svogūnus. Sutinku, kad jam nieko nebus.

    Please wait...
  23. karolis | 2 balandžio, 2011 at 20:25

    Bičiuliai, na apskritai juokingai skamba čia kai kurių komentarai apie savų kanalų aukštinimą ( bruno) ir tt…Vedėjas laidos -girtas eteryje? Kaip mes reaguojame? Viskas tvarkoj? diskutuojame kas kieno pusėj? Kas ką giną? IP kodų reikia???Negaliu patikėti. Nenustebsiu, kad netrukus eteryje viešą lytinį aktą parodysime….vėliau žmogžudystę parodysime – o kas čia tokio?IP kodus tik nurodykime. Negaliu patikėti.

    Please wait...
  24. Stebetoja | 2 balandžio, 2011 at 21:56

    Čia elementarus pavyzdys, kodėl Lietuvoje taip klesti korupcija. Esame atlaidi tauta ir dvigubų standartų taikytojai. O TV3 nesusitvarko su viešaisiais ryšiais. Galėjo oficialų atsiprašymo tekstą išspausdint. O Šaprą turėtų keliems mėnesiams nuo eterio kaip minimum nuimti ir išsiųst jį į reabilitacija. Čia jau būtų kažkas į Vakarų Europą panašiau 😀

    Please wait...
  25. Fishas | 3 balandžio, 2011 at 10:18

    Uagadugu, as irgi tikejausi kazkokios rimtos reakcijos i girta Sapranauska, bet vistiek gerbiu uz toki straipsni.
    Tai yra darbas. is didziosios D 🙂

    Tau tikrai uz tai turetu kas nors moket 🙂 Ir esu isitikines, kad nemoka 😉

    Saunuolis! 🙂

    Please wait...
  26. Kestutis | 3 balandžio, 2011 at 15:43

    J.E. Uagadugu, nuoširdžiai perskaičiau linksmą chronologinį komentarą. Bet pasigedau pagrindinio dalyko – reitingų.

    Tai kuris kurį? 🙂

    Please wait...
  27. uagadugu | 3 balandžio, 2011 at 16:32

    Nėra dar reitingų, Kęstuti. Reitingus skaičiuoja TNS, o jie dirbs pirmadienį.

    Please wait...
  28. skirtumas | 3 balandžio, 2011 at 16:04

    Man regis išsikvėpė tiek TVtrys tiek eLNKa – pagal tą patį receptą gamina. Atsibodo jau. Labai trūksta šviežumo…

    Please wait...
  29. bruno | 3 balandžio, 2011 at 18:14

    karoli,
    nesakiau, kad TV3 gerai pavarė. turėjau omeny ne šį atvejį, o apskritai, nuolatinius komentatorių pastebėjimus apie Uagadugu šališkumą. tik paties komentarą pamatęs, suvokiau, kad be reikalo trigrašį kišau būtent šitoj temoj, o ne kurioj nors kitoj 🙂

    Please wait...
  30. vaidas | 4 balandžio, 2011 at 08:49

    Taigi galima apibendrinti. Girtas Sapranauskas 10 kartu geriau nei blaivas Vilkoncius ir Imbrasienes bei kiti vedejai kartu sudejus. Pukleviciaus scenarijus buvo puikus, tik jo humotas ne visiem suprantamas, bo kai kuriu isislavinimo lygis gana menkas sioje srityje. O jus varganeles ziuroveliai, negi jus izeide Sapras? Reikejo pasiskust ir parekaut kokie mes nuskriausti. Laiska Sapranauskui parasykit, Bobelei Silbaravykienei pasiskuskit. Dar juokingiau skamba, kai uagadugu kaltina neva papirko ji piktoji-gudrioji TV3. Tikriausiai jis jau sedi “bapkemis aptekes”, milijonuose vartose it inkstas safrano pukuose. Galetum ir su varguoliais pasidalint. GEDA…

    Please wait...
  31. ad-man | 4 balandžio, 2011 at 09:15

    Mielieji, tapkite truputį mažiau įtarūs. Sakyčiau truputį “nusipiktinot” uagadugu galimu “šališkumu”. Mano subjektyvia nuomone žmogus aria iš idėjos ir tik profesinio tobulėjimo vardan. Galima sakyt dėl jūsų pačių, reklamos profesionalų, itin dažnai leidžia vakarus prie dažnai visiškai neįdomių lietuviškų TV, o jūs šitaip nuimat žmogui motyvaciją… Taigi šiuo atveju siūlau būt šiek tiek pakantesniems. Juk per tą minučių stebėjimą galima buvo ir pražiopsinti kvailas kalbas, pošlus bajeriukus, ir gal šiuo atveju netgi ir sunkias pagirias.

    Vat kitas klausimas – kaip baigsis visas šitas šušaras. TV3 vadovybė tikrai smarkiai nuvylė. Pradedant “atsakingojo požiūrio” švedais, baigiant “ambicingąja” direktore Laura. Bent jau man pasirodė, kad ji netgi tarp žiūrovų sėdėjo, ir nesugebėjo bent jau pakeisti vedėjo. Ką jau bekalbėt apie “nekaltą” komentarą po to. Toks vadinas verslo požiūris į varguolių tautą.
    Įdomiausia, kad dar tą pačią savaitę, kai politikos kuluaruose imta kalbėti apie visišką alkoholio reklamos uždraudimą, ta pati ponia Laura su visa TV reklamos asociacija klykavo, kaip svarbu yra nukelti tą draudimą. Juk 10 mln.litų iš rinkos išimama krizės metu… O tauta juk ir taip blaivi… Še jums švediška mazgote per lietuvišką snukutį!

    Please wait...
  32. dejavu | 4 balandžio, 2011 at 09:50

    Vaidai, puikus apibendrinimas. Prie visų paties pamąstymų norėčiau pažiūrėti, kaip girtas Šapras su šalia sėdinčiu trūkusiu Puklevičium visu greičiu įkala į tamstos automobilį. Su aukomis ar be pačiam įdomiau?

    Please wait...
  33. Aidas Puklevičius | 4 balandžio, 2011 at 10:18

    Kadangi čia pažerta daug apibendrinimų tiek mano paties, tiek kitų Svogūnų rengėjų adresu, norėčiau patikslinti kelias detales.
    Šapras eteryje tikrai nebuvo girtas. Tokioje būklėje jis buvo surastas išvakarėse apie pietus (užšventė po trečiadienio spektaklio) ir nuo to laiko statomas ant kojų visais įmanomais šiuolaikinės medicinos stebuklais. Generalinės repeticijos metu mes jau pradėjome galvoti apie alternatyvą jam, tačiau, repeticijai bėgant jis pradėjo žvalėti, todėl ėmėm tikėti, kad scenos adrenalinas padės jam galutinai atsigauti. Deja… Nors visas tris valandas iki renginio non stop skaitė scenarijų, paaiškėjo, kad jėgų prisiminti tai, ką skaitė, pritrūko.
    Nuo pat pirmų eterio akimirkų TV3 reagavo žaibiškai. Generalinė direktorė Laura iškart atbėgo į užkulisius ir darė viską, kas įmanoma, kad išgelbėtų griūvantį scenarijų (griūvantį todėl, kad vedėjui visiškai nesiorientuojant nei jo eigoje, nei tekstuose ėmė byrėti laiko blokai tarp reklamų), Jurgis Jefremovas primygtinai prašė nedelsiant keisti Šaprą kuo nors kitu, nesvarbu kuo.
    Čia ir buvo pagrindinė mūsų kaltė – nebuvome paruošę varianto B. Marijus buvo atsakingas už muzikinę dalį, todėl jam eiti su probėgšmais perskaitytu scenarijumi į vedėjo katilą būtų buvęs toks pat numatytos eigos laidojimas. Arūnas Valinskas yra Seimo narys, o ne renginių vedėjas, Svogūnų metu jo vieta yra salėje, o ne ant scenos, todėl nenorėjome maišyti žanrų. Justas Jankevičius iš paskutiniųjų bandė gelbėti Šaprą perimdamas ir jo tekstus, improvizuodamas, tačiau… Gavosi tas, kas gavosi.
    Aišku, lengviausia pasakyti, kad matėte visai ne tai, kas buvo sumanyta, kad tai, ką suplanavome, turėjo būti gražu ir linksma, todėl noriu atsiprašyti visų jūsų, išskyrus tuos, kurie triedžia apie keleivio sėdynėje trūkusį Puklevičių trankantį mistinius automobilius. Gyvenime nesu nei vairavęs išgėręs, nei vežamas girto (jaučiu tam panišką baimę). O balandžio pirmosios laidos lyginimas su girto padaryta avarija tik įrodo, kodėl Lietuvoje nėra humoro laidų – nėra kam žiūrėti.

    Please wait...
  34. vaidas | 4 balandžio, 2011 at 10:43

    Kazkaip cia truputi ne i tema su tais automobiliais. Na pasitaiko visiems prirasyt. Kita karta labiau pasistenk.

    Please wait...
  35. dejavu | 4 balandžio, 2011 at 10:57

    Moksleiviškas nekalto angelėlio Puklevičiaus pasiaiškinimas išties paaiškina, kodėl Lietuvoje nėra humoro laidų. Akivaizdu, kad nėra kam kurti. Visą impotenciją geriausiai nurašyti Balandžio 1-osios pseudopokštui.

    Please wait...
  36. ad-man | 4 balandžio, 2011 at 11:00

    Beje, reitingus laimėjo TV3. Ne taip ryškiai, kaip tikėjausi, bet laimėjo.
    Beje, TV3 pradžia buvo smarkiai stipresnė, o po to žmonės tiesiog ėmė perjunginėti į LNK. Matyt vis tik užkniso girtas velnias

    Please wait...
  37. vaidas | 4 balandžio, 2011 at 11:14

    Na devaju niekaip nenurimsta. Itariu, gal jis cia scenarijus raso visiems, del to tiek daug apie viska zino. Ir tikriausiai yra potencijos galiunas bei super duper humoro genijus.

    Please wait...

Palikite komentarą