“CHORŲ KARAI”: ŠAPRANAUSKO SKANDALAS NEPADĖJO

(Last Updated On: 2019-07-24)
Kadras iš laidos "Chorų karai"

Chorų karai © TV3

 

TV3 anonsuoja šį sekmadienį įvyksiantį Chorų karų finalą: jau šį sekmadienį, balandžio 17 dieną, 19.30 val. – TV3 projekto „Chorų karai“ finalas! Dešimt savaičių septyni garsių šalies žmonių – Neringos Čereškevičienės, Augustės Vedrickaitės, Deivydo Zvonkaus, Liudo Mikalausko, Stanislovo Stavickio-Stano, Justo Lapatinsko ir Danguolės Beinarytės – vadovaujami chorai buvo prikaustę Lietuvos žiūrovus prie TV ekranų kiekvieną sekmadienį.

Deja, nebuvo prikaustę tiek, kad kanalas galėtų triumfuoti. Iš pradžių laida tikrai pagavo gerą pagreitį, tačiau vėliau, krintant vieniems populiariems chorams po kitų, o trukmei išliekant tokiai pačiai ilgai, užbuksuota.

LNK Lietuvos supermiesto balaganinis turinys, kai laida viršija poros valandų trukmę, atrodo gyvybingesnis, nei Chorų karų žūtbūtinė malyba liežuviu, kurios, atmetęs dainas ir reklamas, suskaičiuosi jau, ko gero, virš dviejų valandų. Norėdamas tiek ištempti labai žiūrimu lygiu, turi turėti ne tik gerus vedėjus, bet ir tobulai liežuvį lankstančią žiuri. Ko pasigendi.

Programos sudarytojai specialiai laidą planuoja kuo ilgesnę – eteryje ji užima 3 valandas, o iš tiesų ji kartais tęsiasi net 3 valandas 15 minučių. Intencija paprasta ir negudri – Lietuvos supermiestui baigiantis 22 valandą, Chorų karai lieka be konkurencijos ir čia jo kreivė be partnerio 45 minutes šoka triumfališką polką su ragučiais, kas kelia laidos žiūrimumo skaičius.

Tačiau Chorų karams ši aplinkybė nedaug ką bepagelbėja – pastarąjį savaitgalį pralaimėta tiesioginės sandūros su Lietuvos supermiestais intervale nuo 19.30 iki 22 val. – 9.1: 11.3 (duomenys iš TNS), bet, netgi pridėjus tas 45 minutės, reikalai beveik nepasitaiso – 9.6: 11.3.

Tiesa, prieš savaitę Chorų karai trumpam buvo triumfavę (12.0: 8.8), bet, žiūrovas laukė ne chorinio dainavimo, o vienintelio laidos elemento – Vytauto Šapranausko. Tiksliau, po jo balandžio 1 dienos benefiso banga nuvilnijo per visą tautą, o šioje prabilo genas, atsakingas už inspektavimą bei auditavimą ir įsakė patikrinti, kaip seksis aktoriui šįkart. Sekėsi gerai ir TV3 kitą dieną galėjo giedoti komikui tautiškus ditirambus bei prisiekinėti prisirišimą ir meilę.

Skaityk  KELIAUTOJAI IŠKELIAVO IŠ LTV Į TV3

Bet po savaitės ši istorija buvo nutilusi ir viskas grįžo į normą. Nepalankią normą TV3 kanalui.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos, Rinka
Tags: , , , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Auksinis kardas | 12 balandžio, 2011 at 15:04

    Anksciau kartais paziuredavau. Bet po svogunu ir tuo melo Sapranauskas man pasidare tesiog slykstus. Nemalonu nei ziureti nei klausyti. Tai ziurejau Supermiesta o paskui rode superini filmuka su Monika Belucci 🙂

    Please wait...
  2. kiaulia | 13 balandžio, 2011 at 02:05

    Šapranauskas pastaruosiuose “Chorų karuose” buvo, išvertus anglišką frazę, su ugnimi užpakalyje.

    Hyperaktyvus, šokinėjantis, kur reikia ir nereikia, tikrai juokingas, kartais besisvaidantis aliuzijomis į savo garsiąją svogūninę istoriją. Tai Jurkutės pastabą: “Ką tu rūkai?” nuryja, tai su gesintuvu savo promiles pasimatuoja…

    Priminė man legendinės Amy Winehouse dainos “Rehab” žodžius:

    They tried to make me go to rehab but I said “no, no, no”
    Yes I’ve been black but when I come back you’ll know, know, know

    Šapras grįžo pabrėžtinai šmaikštus, energingas ir linksmas, bet vis dėlto, reitingai įrodė tai, ką nujaučiau – mūsų tauta nėra tokia jau buka ir tamsi, kaip kartais norima parodyti.

    Jeigu jau tiesioginiame eteryje susivarei, tai būk geras, tiesiog atsiprašyk. Nereikia sąmokslo teorijų, išvedžiojimų, raganų medžioklės. Tiesiog atsiprašyk. Žiūrovas – ne policininkas. Jis alkotesterio neįbruks, laidos vedėjo teisių neatims. Jeigu gražiai ir nuoširdžiai atsiprašysi, tai netgi greitai atleis.

    Bet mes nemėgstame, kai iš mūsų bando daryti kvailelius.

    Ir anksčiau ar vėliau atkeršijame.

    Ignoruodami.

    Please wait...

Palikite komentarą