APKLAUSA: “UAGADUGU” SKAITYTOJAI TROKŠTA ŠAPRANAUSKO KRAUJO. ARBA TVARKOS…

(Last Updated On: 2019-07-24)

Nusibodo ši tema visiems, bet turiu nupūsti laiko dulkes ir vėl grįžti prie Vytauto Šapranausko svyruojančio ir švebeldžiuojančio pasirodymo per Auksinius svogūnus 2011. Mat, buvau paskelbęs apklausėlę šia tema, kurią šiandien baigęs, atsakymus turiu pakomentuoti. Jie tokie:

APKLAUSA: "UAGADUGU" SKAITYTOJAI TROKŠTA ŠAPRANAUSKO KRAUJO. ARBA TVARKOS...

Didžiausio uagadugu skaitytojų prielankumo susilaukė griežtas imperatyvas aktoriaus atžvilgiu. Dauguma jų arterinės hipertenzijos diagnozę nelaiko V. Šapranauską išteisinančia aplinkybe ir šį smerkia, pageidaudami nematyti jo TV3 kanale.

Kiek mažiau skaitytojų visiškai pasitiki TV3 administracijos sprendimais (antra vertus, nežinau, džiaugtis ar ne tuo keturiasdešimt vienu balsu – tai, kad uagadugu skaito 41 TV3 darbuotojas yra gerai ar ne?..) – t.y. kaltės užmetimu ant Aido Puklevičiaus kupros ir švelniu pamojavimu rodomuoju pirštu V. Šapranauskui.

Visiškai nedaug – tik 16 procentų balsavo už grupinį susideginimą – aktoriaus atstatydinimą ir pačios administracijos atsistatydinimą, marškinius ant krūtinės susiplėšius.

Tik 8 procentams patiktų savikritiškas žingsnis – tiesiog atsistatydinimas, V. Šapranausko problemą palikus spręsti kitiems.

Tiesa, čia jau mano klaida, neįrašiau atsakymo Nieko nedaryti. Na, bet, kadangi atsakymas Ką turėjo padaryti, tą ir padarė jį atitinka, tai gal nelabai kas jo ir pasigedo.

Please wait...
Kategorijos:  Apklausos, Personalijos, TV istorija
Tags: , , , ,

6 komentarai:

  1. Juozas | 21 balandžio, 2011 at 13:19

    Įdomi jūsų siūlyto antrojo atsakymo interpretacija (ir prielaidos, ir išvados).

    Please wait...
  2. skridus | 21 balandžio, 2011 at 13:39

    na man antro atsakymo interpretacija pasirodė pakankamai logiška…

    Please wait...
  3. devyni ratai | 21 balandžio, 2011 at 15:38

    Man norėjosi atsakymo varianto “Pripažinti klaidą ir atsiprašyti” (ir nieko neatsisakyti ir nieko neatstatydinti). Kadangi tokio varianto nebuvo, berods nebalsavau (nepamenu).

    Please wait...
  4. uagadugu | 21 balandžio, 2011 at 15:40

    Tas tiesa. Šito varianto reikėjo. Mano klaida.

    Please wait...
  5. dejavu | 22 balandžio, 2011 at 20:59

    Šito nesančio varianto pasekmės, deja, būtų kaip 3 arba 4, tik jau švedų rankomis.

    Please wait...
  6. praeivis | 4 gegužės, 2011 at 23:23

    Įdomų būtų pamatyti IP analize – kiek buvo balsavusių iš LNK ir TV3 ar netgi kitų televizijų, kurios su mielu noru priimtu Šapranauską 😀

    Please wait...

Palikite komentarą