TV3 vs LNK: LAUKIANT “IŠDIDŽIŲ IR PROFESIONALIŲ” APIPJAUSTYMŲ

(Last Updated On: 2019-07-30)
Misija - grožis, LNK laida

Misija – grožis © LNK

 

Visą pastarąją savaitę išsižiojęs laukiau oficialios TV3 informacijos apie naująją kanalo laidą kūno gražinimo tema.

Jau rašiau apie intrigą – LNK paskelbus žinią apie savo dailiojo apipjaustymo projektą Misija – grožis, susijaudino odioziškasis Kristupas Krivickas, kuris portaluose ir spaudoj, daug nesismulkindamas ir nepagarbius epitetus į dešinę ir kairę laidydamas pareiškė, kad irgi užsiimsiąs pjaustymais, nes turįs tam nenuginčijamą Grožio fabriko teisę.

Na, bet K. Krivickas bent jau juridiškai nėra TV3 kanalo tikslus atitikmuo, todėl laukiau patvirtinimo iš televizijos. Juolab, kad man buvo asmeniškai žadėta. Šioks toks patvirtinimas atsirado – tiesa, kol kas tik anketos forma. TV3 patalpino TV projekto Didieji pokyčiai dalyvių anketą su lydraščiu, iš kurio galime išskaityti, kad TV3 televizija ir grožio, terapijos ir chirurgijos centras „SUGIHARA“ pristato projektą „Didieji pokyčiai“. Mes pakeisime Jūsų gyvenimą. Mes padarysime Jus laimingais. Mes išpildysime Jūsų svajonę. Jūsų laukia specialiai šiam projektui suburta geriausių savo srities profesionalų komanda – plastikos chirurgai, odontologai, dermatologai, dietologai, asmeninai treneriai ir stilistai, kirpėjai ir visažistai, psichologai, masažistai ir kt.

Ką iš jo sužinome? Sužinome, kad laida bus bendras projektas su Sugiharos centru, kuriam plastinė chirurgija yra tik vienas iš kūno gražinimo įrankių šalia sporto treniruočių, masažo, odos šlifavimo ir kitų malonių procedūrų.

Tuo tarpu LNK projekto anketa slepia akivaizdžius dygumus: Mes ne imituojame pokyčių, mes juos įgyvendiname.

Ha… Jeigu mes ne imituojame, reiškia, kad kažkas kitas, kuris nėra tie mes, imituoja.

LNK, panašu, ruošiasi rimtoms operacijoms su tokiais pjaustymo autoritetais, kaip Vilniaus implantologijos centras ar Akių lazerinės chirurgijos centras. Servetėlių savireklaminė kampanija šįkart kur kas rimtesnė ir solidžiau paruošta – jau buvo pora pranešimų spaudai, paremtų ne kovingais zulu genties šūkiais, bet savo srities specialistų, chirurgų argumentais. LNK praneša, kad gavo apie tūkstantį norinčių pasidailinti anketų, talpina laikraščiuose ir žurnaluose apibintuotos moters galvos nuotrauką (tą, kur viršuj). Ką talpina TV3?

Skaityk  MANTO GARSINĖS HALIUCINACIJOS ARBA "MANO TELE2"

Nieko netalpina, o portalams belieka medžiagas apie apipjaustymus K. Krivicku iliustruoti. Gal ir asocijuojasi, galas žino.

Nieko apie tai nežinau, bet darosi įspūdis, kad TV3 tam savo vasariniam projektui skirs minimumą lėšų, pasizulins odą, paformuos kūno linijas, pamažins gausųjį prakaitavimą, kai LNK į rudenį ruošiasi įvažiuoti su pompa – nusipjaustys visi ir viską, ką tik galės. O po to dar ir pasididins.

K. Krivicko pašnekėjimo fragmentas iš “Lietuvos žinių: LNK pranešimas neprofesionalus ir pigus. Tai, ką netrukus paskelbs TV3, skambės labai išdidžiai ir profesionaliai.

Oi, laukiam laukiam, visas akeles pražiūrėjom, ant gonkelių stovėdami…

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , ,

6 komentarai:

  1. placa | 20 kovo, 2011 at 14:30

    Mėsininkų šalies pasakos. Gal tegul jie išsioperuoja galvas. Šita savęs darkymo psichozė jau įgauna nacionalinį pagreitį. Papai už skolintus pinigus, varpos už kontarabandinius ir t.t. Chirurgams ir silikono gamykloms biznis, o lietuviai greitai bus gražiausia tauta pasaulyje. Gaila, kad tik papais ir pimpalais. O kas apipjaustys sudarkytą vidų?

    Please wait...
  2. Tomas | 20 kovo, 2011 at 14:57

    Kažkaip Nip/Tuck primena, kai Sean ir Christian kūrė nevykusį serialą. Kažkokia rimta parodija tos LT teleartelės.

    Please wait...
  3. Vytas | 21 kovo, 2011 at 10:49

    Jau savaitgali maciau anonsus ir per TV3 apie visa ta reikala..

    Please wait...
  4. Šiaip | 22 kovo, 2011 at 18:11

    Plačiau apie TV3 projektą: http://pramogos.delfi.lt/eteris/lietuvos-zmoniu-laukia-didieji-pokyciai.d?id=43470211

    Please wait...
  5. dalyvė | 27 balandžio, 2011 at 11:42

    TV3 kažkas baisaus. buvau atrinkta, vadinasi turiu trūkumų, kuriuos visą laiką akcentavo, o likus 10 val iki operacijos pareiškė, jog nebeoperuos, nes turiu per mažai motyvacijos. Per daug visko klausinėju, jei klausinėju, vadinasi yra dvejonės, o jei dvejoju, vadinasi per mažai noriu. bet juk taip ir turi būti, nesinori žaisti vabank su savo gyvenimu, juk įdomu ką darys, kaip darys, kiek laiko viskas gis ir t.t.

    dėl mano klausimų buvau išmesta likus porai valandų iki filmavimo, ir net žmoniškai, nuleistu tonu su manim kalbėti niekas nebesiteikė. Atrėžė, kad viskas, apsigalvojo, nebetinku ir labai užsiėmę su manim kalbėti… Nutrenkė kaip skudurą. Kaip taip galima?

    TV3 rūpi ne pokyčiai, o reitingai ir įtikinama reklama, o aš nesugebėjau to jiems įgyvendinti. Pagarba LNK prodiuserei, nes kai jai paskambinau, ji labai maloniai, žmoniškai išklausė, pakalbėjom.

    Sėkmės LNK…

    Please wait...
  6. Viktorija | 19 gegužės, 2011 at 16:33

    Laba diena,nezinau nuo ko net pradeti….Gal pirma prisistatysiu…As Viktorija man 21metai…visas mano gyvenimas yra didele nelaime.Vaikysteje kentejau savo tikro senelio sexualine prievarta nebijau apie tai kalbeti nors ir mazai kas zino aie sy dalyka is artijumu.Sunkus gyvenimas,nepriteklius.Nuo gimimo turiu igimta randa ant krutines kuris man augant augo kartu su manimi.Del to labiausiai kompeksavau vasara nes visi vis pastebedavo sy mano kompleksa ir puldavo klausineti apie tai.Del sunkios vaikystes sunkiai sekesi bendrauti su aplinkiniais bei vaikinais.Kai susipazinau su savo dabartiniu jau vyru jam buvo sunku mane prisipratinti prie saves nes visko bijojau.Po 3metu draugystes suzinojau kad laukiuosi bet vel nelaimes ivyko persileidimas.Po metu vel pastojau ir suzinojau kad laukiuosi dvynuku.Nestumas buvo gan lengvas gerai jauciausi.Lapkricio 3 po cezario pjuvio gime du mieli nuostabus suneliai 3.460kg ir 3.090kg per visa nestuma priaugau 33kg. po gimdymo atrodziau kaip tuscias balionas.Dabar jau praejus beveik 7menesiams netenku vilties atgauti ar bent kaip nors sutraukti savo tuscia kabanty pilva.Emiausi visko nesiojau dirzus.Bet nieko gal kazkiek susitrauke bet atrodo tragiskai..O dar nekalbu apie visa kuna isvagota STRIJOMIS.Nuo pat krutines iki pat koju.Krutine tuscia nukarusi….Zinokit jus mano paskutine viltis,nezinau ko daugiau griebtis…Labai prasau jusu padekit man vel dziaugtis gyvenimu,vasara ir vel leiskis man pasitiketi savimi…Pamate mane patys pamatysit kad man zut but reikalinga jusu pagalba…Tikiuosi sulaukti jusu pagalbos nes gyvenimas mano tikrai visas nemielas….Tikiuosi sulaukti bent kazkokio jusu demesio…..ACIU JUMS ISKARTO.

    Please wait...

Palikite komentarą