PAVASARIS: TV3 ENERGINGAI GRĮŽTA PRIE NUODĖMIŲ IR REMONTUOJA SEKMADIENĮ

(Last Updated On: 2019-07-31)
Tu gali šokti, TV3

Tu gali šokti © TV3

 

Viename įrašų jau akcentavau pabrėžtinį TV3 atvirumą eksponuojant savo programos naujoves. Čia kiek sukonkretinsiu informaciją.

Savo pavasarį TV3 koduoja žodžiu energija. Energija asocijuojasi su jaunyste ir gyvybingumu. Kadangi TV3 savo varžybinius aktyvumus nori nenori nukreipia prieš LNK, o ne kažką kita, todėl noras pabrėžti energiją turėtų reikšti esminius prioritetus arba ginklų arsenalo rinkinį. Antra vertus, čia gali justi ir šiokį tokį nerimastingumą – šiaip ar taip būtent pavasariais LNK paprastai ir blyksteli energijos pliūpsniu, kuris kalvarijoms baigiasi reitingų kreivių dramatiškuoju nusvirimu link birželio.

O TV3 praneša, jog, cituoju, į eterį sugrįžta skandalingasis „Nuodėmių dešimtukas“ ir ypač sėkmingas projektas „Tu gali šokti“!

Čia negaliu įkišti savo trigrašio. Didžiausią skandalingumą Kristupo Krivicko projekte įžvelgiu jo turinio nesutapime su pavadinimo deklaracija – čia tiek daug pritempimo, kad netgi ligos tampa nuodėmėmis.

O pavadinti Tu gali šokti ypač sėkmingu reikia turėti ypač daug fantazijos. Priešpastatytas prieš LNK 2 minutes šlovės TV3 licencinis projektas pastarąjį pavasarį gavo į kaulus taip, kad dulkėjo – nepadėjo jam nei ypatingą simpatiją lietuviškiems vyriškos lyties šokėjams rodžiusio formato autoriaus užsieniečio pasirodymas mūsų padangėje, nei Marijono Mikutavičiaus it kokio desantininko įmetimas vesti laidą vietoje visiškai su savo užduotimi nesusitvarkiusio Leo Pobedonoscevo

Šįkart TV3 savo laidai bus numačiusi trumpą kelią – jos antras sezonas debiutuos tik balandžio 24 dieną ir baigsis, ko gero, jau birželio pradžioje. Tiesa, Tu gali šokti bus rodomas iškart po, jau dabar aišku, labai populiarių Chorų karų, todėl šį kartą jam likimas gal ir geresnį scenarijų parašys.

Įdomias rokiruotes su savo tinkleliu TV3 atlieka sekmadienio pavakarę. Tiesa, dar šiek tiek apie ketvirtadienį. Vietoj Farų TV3 programoje atsiradusi Rolando Skaisgirio Skubi pagalba 112, kaip ir J. Milušausko projektas prieš tai, pasirodė esąnti visiškai bejėgė prieš LNK programos tanką, amfibiją ir raketinį kompleksą vienoje vietoje – Valandą su Rūta ir dabar LNK Rūtai pirštinę būtent čia ir mes rezervinis TV3 ginklas – naminio, visada ir visiems išbandymams kanalo eteryje pasiryžusio prodiuserio K. Krivicko laida Nuodėmių dešimtukas, apie kurią jau kalbėjau ir toliau čia nesiplėsiu.

Skaityk  RIMTAS REIKALAS: LTV PRINCO WILLIAMO VESTUVĖSE IEŠKOS SANTYKIŲ TARP VALSTYBIŲ

Bet Skubi pagalba 112 niekur nedingsta, o persikelia į sekmadienio pavakarę, kur bus rodoma prieš Žinias. R. Skaisgirio laidą parems D,. Tamošiūnaitės-Budrės Tik tarp mūsų, kažkada dingusi iš tinklelio uagadugu nepastebėta.

TV3 pirmo parodymo laidomis bando stiprinti sekmadienių pavakarę, kur nuo 17.10 iki 18.45 gauna nuo LNK 3.9:6.6 (paskutinio sekmadienio TNS duomenys). Čia kalvarijos iki šiol rodė Paskutinės instancijos ir Akistatos kartojimus, kai LNK – Ne vieną kelyje ir Teleloto.

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

2 komentarai:

  1. Nerijus | 1 kovo, 2011 at 18:15

    Manau, “Tu gali” gali būti didesni reitingai, jei LNK nesugalvos naujo projekto:)

    Man įdomu, kodėl Budrės laida pradingo, jei reitingai buvo normalūs:)

    Please wait...
  2. Cyrus | 2 kovo, 2011 at 11:20

    Dėl nuodėmių tai panašu, kad vieną kartą užsiraus ant piliečio, kuris norės pakovoti už savo asmeninio gyvenimo privatumą teisme. Turėsime dar vieną precedentą apie prokurorų norą kėsintis į žiniasklaidos laisvę. Šiaip idiotiška laida. Pradedant prodiuseriu, baigiant vedėju.

    Please wait...

Palikite komentarą