“NEIŠGALVOTI GYVENIMAI” vs “ŽIŪRIM, KĄ TURIM”: DAR VIENA ANTRADIENIŲ LYGYBĖ

(Last Updated On: 2019-07-29)
Sandra Daukšaitė ir Džiugas Siaurusaitis laidoje "Žiūrim, ką turim"

Žiūrim, ką turim © TV3

 

Aprašęs vieną šalies TV eterio gigantų – TV3 ir LNK antradienio susikirtimo zoną, negaliu palikti be dėmesio kitos, kur susikimba Neišgalvoti gyvenimai ir Žiūrim, ką turim.

Arba Saulius Bartkus ir Kristupas Krivickas.

Tačiau šiuo atveju nėra kaip apeliuoti į jokias retrospektyvas. Nei viena, nei kita laida neturi tokios ilgos eterio istorijos, kaip Abipus sienos ir Srovės/Prieš srovę.

Todėl telemetraštininkas gali sau ramiai pasnausti.

Paliesiu tik kelis intrigos štrichus. 2008 metų rudenį LNK televizijoje atsiradus daug S. Bartkaus laidų, kanale pradėjo mažėti K. Krivicko. Kol jo apskritai neliko. Kažkada ekskliuzyviai TV3-juose dirbęs S. Bartkus, dabar lygiai taip pat be išimčių dirba servetėlėse. Apibrėžkim šitą visą reikalą nesimaivydami – S. Bartkaus produkcija išstūmė iš LNK K. Krivicko laidas.

Va, va… Ir prisifantazavau, telemetraštininkui snaudžiant (žr. išbrauktą citatą viršuje).

K. Krivickas, beje, viešoje erdvėje yra ne kartą nepagarbiai atsiliepęs apie tai, ką gamina S. Bartkus.

Ir, turbūt, šitaip užsitarnavęs dar didesnę TV3 vadovų simpatiją.

LNK Neišgalvotų gyvenimų ir TV3 Žiūrim, ką turim sandūra yra veidrodinis atspindys kitos, lygiai tuo pačiu metu vykstančios pirmadieniais, kur susiduria TV3 Gyvenimas yra gražus ir LNK Kažkas atsitiko.

Tik kanalai apsikeičia vietomis – Vytauto Rumšo lūpomis Edvardo Žičkaus glamūriškas istorijas bylojęs TV3 kanalas antradienį virsta į K. Krivicko bulvarą, o LNK, atvirkščiai, pasimaudęs Oksanos Pikul silikoninėje krūtinėje, važiuoja link sentimentalesnių istorijų, tačiau prodiuseris nekinta – juo yra S. Bartkus.

Galima sakyti, kad už ne tokias jau dažnas E. Žičkaus nesėkmes pirmadienį, K. Krivickas  turi progos draugiškai S. Bartkui atkeršyti antradienį.

Skaityk  ALGIRDAS ŠEMETA: ŠVIESA TUNELIO GALE

Pasirinkęs pavadinimą Neišgalvoti gyvenimai, S. Bartkus šaiposi iš Edvardo Žičkaus Gyvenimas yra gražus, bet su K. Krivicku kovoja lygiai – sezono reitingų vidurkis yra 11.42:11.65 (duomenys iš TNS – neimta domėn paskutinė laida).

 

Please wait...
Kategorijos:  Kanalai, Laidos, Personalijos
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. Gerb.Uagadugu | 30 kovo, 2011 at 11:01

    Ištaisykite klaidą. 2008 metais LNK televizija nerodė nei vienos K.Krivicko laidos nei pavasario, nei rudenio sezone. Tuo metu jis sėkmingai dirbo TV3 televizijoje.

    Please wait...
  2. uagadugu | 30 kovo, 2011 at 11:22

    Ištaisyta, Gerb. Uagadugu.

    Please wait...
  3. zmogus | 2 balandžio, 2011 at 23:25

    2008 metais LNK eteryje “sukosi” K. Krivicko prodiusuojama laida “Trečias nereikalingas”.

    Please wait...
  4. uagadugu | 2 balandžio, 2011 at 23:45

    Teirausimės suinteresuotųjų.

    Please wait...

Palikite komentarą