LRT “UŽTRUMPINO” PRANEŠIMUS SPAUDAI: PROBLEMA AR NE?

(Last Updated On: 2019-07-30)

Vis su savimi svarstau, tariuosi ir niekaip neišsiaiškinu. Gal Jūs padėsit?

Rytoj sukanka lygiai mėnuo, kai gavau paskutinį LRT pranešimą spaudai. Galvoju, ar turėčiau pergyventi, kad nesiunčia?

Nėra tame jokios klaidos – prieš kelias dienas siunčiau prašymą vėl įtraukti uagadugu adresą į LRT sąrašėlį. Kepurė juk nenukris… Manot, gavau atsakymą? Reiškia, kad veiksmas yra sąmoningas.

LRT pranešimai spaudai gerokai skiriasi nuo to, ką į rinką išmetinėja komercinės TV stotys. Jei pastarosioms jie yra viena aktyvių rinkodaros priemonių, tai LRT rašiniai panašesni į ministerijos sienlaikraščio rašinėlius, kur aprašoma, kaip Audrius Siaurusevičius gavo ordiną Latvijoje, Edita Mildažytė  Gruzijoje, o kita dvaro freilina Rita Miliūtė gavo jau ne ordiną, o palankų sprendimą teisme.

Tarp šių iškilių naujienų kažkur pasiklydę ir tarsi susigėdę styro televizijos ir radijo anonsai. uagadugu domina ne kažkokie geležiniai dzinguliukai ant krūtinių, o televizija, todėl savo įrašams čia randu mažiausiai inspiracijų.

Sakysite, o kvietimai į laidų prezentacijas, balius ir koncertus? Neaktualūs jie man – iš Afrikos į kiekvieną neprivažinėsi…

Juolab, kad, jei jau tų LRT žinių reikia, tai galima rasti tvarkingai sudėtas jų interneto svetainėje ar netgi užsiprenumeruoti per rss.

Bet jaučiu istorinius sentimentus. Prieš jau daugiau nei porą metų, kai tinklaraštis atsirado, visoms televizijoms išsiunčiau prašymus siųsti savo naujienas. Į 20 apsilankymų per dieną tada fiksavusio uagadugu prašymą atsiliepė tik Vytaras Radzevičius iš LRT. Kiti apskritai nesureagavo ir pradėjo siųsti tik po kelių mėnesių. Buvo ilgas ignoravimo laikotarpis iš TV3 pusės, kuris pasibaigė, kai kalvarijose pasikeitė už tai atsakingas žmogus. Dabar gražiai bendraujame, kartais apibara, gaunu virtualų niuksą, virtualiai atsakau, bet šiaip viskas malonu, atvira ir civilizuota.

Skaityk  MTV, VESELIS IR SUDEGINTI TILTAI

Su LRT atsitiko lygiai taip pat, tik priešinga kryptimi. Čia posūkis įvyko taip pat tada, kai pasikeitė atstovas spaudai. Ir, kažkada greičiausiai atsiliepę, dabar informaciją nutraukė siųsti apskritai.

Nesuprantu tokio žingsnio motyvacijos, bet gal atsakymu bus paskutinis uagadugu įrašas apie LRT, prieš šiai nutraukiant maitinimą abejotinos kokybės naujienomis? O buvo jis toks:

LRT pranešimas spaudai

Please wait...
Kategorijos:  Keistumai, Konsumerika, Personalijos, TV istorija, UFO News
Tags: , , , , , , , ,

4 komentarai:

  1. RR | 20 kovo, 2011 at 19:29

    Ui, Uagadugai, taip jautriai reaguojate:) Ar mėnulis vis dar arti, ar kas cia…? Taigi Ministerijose daugelis keistų dalyku “įvyksta” ne dėl to, kad kažkas kažką daro specialiai. O dėlto, kad tiesiog kažkas NIEKO NEDARO. Negi naujiena kokia…Patarimas: išsiųskit e -laišką ir paskambinkit telefonu. Paklauskit ar gavo laišką:). Jei atsakys, kad negavo (būta ir tokių atsakymų!), vat tada jau galit dėti +. O šiaip, daugiau optimizmo. Pavasaris. Reikia tikėti, kad visi žmonės geri. Net ir tie, kurie dirba telike…:)

    Please wait...
  2. uagadugu | 20 kovo, 2011 at 20:46

    Žiaurus Jūs, RR. Tyčiojatės iš mano jautrios ir meniškos sielos.

    Please wait...
  3. Abejoju | 20 kovo, 2011 at 22:51

    Į “spaudos pranešimų temą”:
    Kovo 16, 2011 RTK: Už įstatymo pažeidimus laidoje „Akistata“ skirtas įspėjimas UAB „Tele-3“.

    Ir lig šiol tylu tylu – niekas niekur neaptarinėja, nekomentuoja.
    “Akistata” ignoravimo krizėje?

    Please wait...
  4. uagadugu | 20 kovo, 2011 at 23:16

    Gal, greičiau, nusibodimo. Visokio pobūdžio įspėjimai šiai laidai jau tampa banalūs.

    Please wait...

Palikite komentarą