KOMENTATORIAUS RUBRIKA: DF APIE “GIMINES PO 20 METŲ” IR TV KANALĄ “WILD”

(Last Updated On: 2019-07-30)

Nesamonė tų Giminių pratęsimas. Manęs tėvai klausinėja, kas kieno vaikai, nes daug jaunų veidų, šiaip nėra jokio rimto siužeto, jokio veiksmo, jokios logikos, manau, eiliniai žmones jau tiek visko matę, kad jų nebeveža laukų ir gražios gamtos rodymas – tam reikalui yra kanalas Wild.

Please wait...
Skaityk  METAFIZIKA: TV3 KLIMPSTA Į NUMEROLOGIJĄ, O LNK JAU ŠAUKIA Į ROJŲ
Kategorijos:  Komentatoriaus rubrika, Laidos
Tags: , ,

7 komentarai:

  1. Ingis | 17 kovo, 2011 at 14:55

    Atvirai tariant, na tikrai nemaniau, kad bus toks prastas serialas, ypač kai režisierius ir aktoriai taip gyrė savo darbą. Per 20 metų nieko naujo neišmoko. Sakė, kad vieną seriją filmuoja 7 dienas. Ką ten tiek filmuoti? Nebent laukti kol saulė išlys iš po debesų arba – atvirkščiai.

    Please wait...
  2. tikras lietuvis | 17 kovo, 2011 at 19:34

    Nešnekėk niekų.
    O jei nepatinka, tai padaryk geriau. 🙂

    Please wait...
  3. Ingis | 17 kovo, 2011 at 20:38

    Tai čia bet kokia kita kompanija geriau padarytų. Tačiau LTV patinka, kaip daro Vosylius ir Co. Bet žiūrovams, deja, nelabai patinka. Vosylių, sakyčiau, irgi, sodinti į rogutes ir – į mišką. Dar vienas biezdarius, užmigęs prieš 20 metų.

    Please wait...
  4. Šypsena | 18 kovo, 2011 at 16:56

    uagadugu, pasiūlei pasiginčyti su tikru lietuviu. Nesupratau… Nėr čia ką ginčytis. Geriau padaryti bus galima tada, kai viešoje erdvėje – viešoje nuomonėje – įsivyraus aiškesnis suvokimas, kokie silpni, apgailėtini yra dabartiniai serialai. Kada TV vadovai bijos, ne tik kad bus mažas reitingas, bet ir kad nebūtų dar vienas š…, dėl kurio vėl bus gėda. Turi atsirasti ši antra sąlyga. Arba keistis pirmoji: iš esmės pasikeisti klaidinga, apgavikiška, verslui ir visuomenei žalinga TV metrų skaičiavimo sistema.

    Please wait...
  5. uagadugu | 18 kovo, 2011 at 17:53

    Šypsena, o kas nustatys, kad serialas ne š…? Jūs arba kokia nors pseudoelito komisija? Juk tai, kas vienam š…, kitam ne š… Telemetrai todėl ir geri, kad jie parodo, kas iš tiesų yra žiūrima, o iš to jau galite daryti savo išvadas apie visuomenės tobulumą, gerinimą ir kitas iškilias misijas.

    Please wait...
  6. vytas | 18 kovo, 2011 at 18:45

    O kas ir kur montuoja telemetrus a?
    Tai va…

    Please wait...
  7. uagadugu | 18 kovo, 2011 at 18:50

    Štai kas montuoja. Čia išdėstyta, kas yra reitingai, auditorijos dalis etc. Pasistudijuokit: https://uagadugu.lt/2010/10/komentatoriaus-rubrika-tns-apie-tai-kas-yra-tv-reitingai-auditorijos-dalis-ir-pasiekimas/

    Please wait...

Palikite komentarą